gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
e, ako umres od brige imacemo dan zalosti na forumu, sigurnoIzgorela si stomak, busni ti dlanovi. Brines me gavrana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, ako umres od brige imacemo dan zalosti na forumu, sigurnoIzgorela si stomak, busni ti dlanovi. Brines me gavrana.

Upravo bi zemljotres...

ahahahahhahha...ok, a sad ozbiljno - sta zapravo predstavlja ovaj smajli?![]()

Znas ono kad smo bili klinci, pa se ovako okrecemo i okrecemo i kad stanemo pobedi onaj ko se najmanje tetura. E, malocas su mene saleteli sa svakojakim zahtevima, prohtevima, izvoljevanjima ... a ja resila da se malo ovako okrecem oko same sebe, jer dok sam ja celo popodne grabuljala po dvoristu svi su se pravili da ne znaju gde sam i sta radim.![]()

ja reko neki ritualni ples ko za poklade ili tako nesto...
nego, pricamo zmu i ja sad kako jedva cekamo da Kica prespava jednom kod babe i djeda
kao pa sta cemo radit - e, prvo cemo igrat skyrim, a onda...ma, zaebi cijelu noc cemo igrat skyrim...
poenta je da smo zapravo odlepili![]()

- - - - - - - - - -
e to sam ja probala da igram kao da vidim sra je to rpg, samo oblivion
pisala sam vec kako me jurio vuk ja bezala i skakala u jezero da se spasim.... oterala u pm celu igricu, ajde bre samo iskace nesto da me izede ebes ti to...daj ovce da kresem to je meni vrhunac pc igrica![]()

ja reko neki ritualni ples ko za poklade ili tako nesto...
nego, pricamo zmu i ja sad kako jedva cekamo da Kica prespava jednom kod babe i djeda
kao pa sta cemo radit - e, prvo cemo igrat skyrim, a onda...ma, zaebi cijelu noc cemo igrat skyrim...
poenta je da smo zapravo odlepili![]()

ja bi glat mogla stanovat tamo
i zmu isto
![]()

A kad bude otisla prvi put, prvo cete da zovete babu i dedu na 15 minuta (nista od igrice), i pored toga sto ce sve biti ok, nakon tri sata eto i vas kod babe i dede.![]()

bila sam ona mackasta zenska, khajit, umalo za rep da me capi vuk![]()
nikad vise![]()

Nisam ni ja...ali ostanem budna cele noci.ahahahahaha
vjerojatno...mada, nisam ja tako mekana, al tata joj je ko glina; oblikuje ga vec samo tako![]()

Nisam ni ja...ali ostanem budna cele noci.![]()
zato si tako i prosla
ja uvijek igram ko high elf![]()

umlati sekirom il macem nekoga, ebes magije 
jos se obradovah reko iskalicu frustracije sto nisam rodjena ko macka...al mucak
fenserko
vice ti j u pozadini njegov nord bi ti odrubio glavu sekirom......on je prost manuelacumlati sekirom il macem nekoga, ebes magije
![]()

i ja sam jedan vrlo prost elf
samo imam skoro dva metra i mach/cekic
O. igra ko nord![]()

ne znam, ja nemam zivaca da se mlatim s tim ...j se pali na to...sto dugmica i opcija...pa bre ocu se opustim a ne da se bacim u visokoumne radnje dok igram igricu
lepo umlatim crvice il pojjebem ovce i meni dovoljno![]()

jao crvici...ja uvijek igram s rusima
imaju shubarice s petokrakama
i zovu se drugi pinki, drug crni, drug beli...![]()

komunjaro
meni bolji oni 2d nego 3d...valjda navika sta li
ja ima dajem macija imena whiskas, sapica i te fore
nije dovoljno crven 
izvoli
![]()
![]()
![]()
![]()