Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa to kolko je zivot cesto nepravedan. i udari tamo gde ti najmilije.
mojoj drugarici nedavno dijagnostifikovali netoleranciju na histamni, i sad eto muke - nema crnog vina, pa ni belog, pa ni sekta, pa ni piva, prakticno je osudjena samo na zestinu, a to joj bas nuzno zlo. i riba sinoc punu saku antihistaminika zali svim zivim sa no no liste…
i svidja mi se ovaj tip odbrane od zlotvora, i must say.

pa to kolko je zivot cesto nepravedan. i udari tamo gde ti najmilije.
mojoj drugarici nedavno dijagnostifikovali netoleranciju na histamni, i sad eto muke - nema crnog vina, pa ni belog, pa ni sekta, pa ni piva, prakticno je osudjena samo na zestinu, a to joj bas nuzno zlo. i riba sinoc punu saku antihistaminika zali svim zivim sa no no liste…
i svidja mi se ovaj tip odbrane od zlotvora, i must say.

kad sam počeo a čitam
pomislio sam da su joj u potpunosti zabranili alkohol
i obuze me tiha jeza i istinska empatija :sad2:
kad ono, ona može da šljoka žestinu
idi bre, kakvi problemi...

razmišljam koliko se ljudi foliraju i blesave
i kolko je teško priznati sebi istinu i nadgraditi je
nego ne šarena laža je ovce

a i gledam ovo blesavljenje s paradom
kad izadju ovih par skrndelja iz kojekakvih organizacija
i desetak uplašenih mučenika
pa normalno da izgleda ko skup idiota

da izadje 500 jakih muževnih muškaraca
i kažu ja volim da se ***** u dupe
da vidim ko bi imao problem i ko bi im ugrozio prava

a takvih ima ne 500
nego 50.000

al ono, leči komplekse na slabijima...

Jaoj mene uvek podseti ta parada na jednog vojnika, kada se raspadala SFRJ, poznat komentar - sta se desava, nemam pojma, oni hoce da se odvoje a mi im k'o ne damo...

E to je meni parada...oni hoce da prodju a mi im k'o ne damo...

Meni je svejedno, nek' prolaze ako im je merak, virusni nisu, pa da zavrsimo tu pricu...smara vise stvarno...samo im daju na prostoru, znacaju, vrednosti, trendu...zabole me stikla ko sa kim spava ali me jos vise boli ko mi prolazi ulicom dva sata jednom u godinu dana...kao da je parada svaki bogovetni dan pa se od nje ne moze ziveti.

Jaoj mene uvek podseti ta parada na jednog vojnika, kada se raspadala SFRJ, poznat komentar - sta se desava, nemam pojma, oni hoce da se odvoje a mi im k'o ne damo...

E to je meni parada...oni hoce da prodju a mi im k'o ne damo...

Meni je svejedno, nek' prolaze ako im je merak, virusni nisu, pa da zavrsimo tu pricu...smara vise stvarno...samo im daju na prostoru, znacaju, vrednosti, trendu...zabole me stikla ko sa kim spava ali me jos vise boli ko mi prolazi ulicom dva sata jednom u godinu dana...kao da je parada svaki bogovetni dan pa se od nje ne moze ziveti.

Слажем се. Испадоше педери и лезбејке највећи проблем ове државе а добро знамо да то није тако.

...i oženi se Kluni.
Sad sam samo ja ostao.

Danas procitah da on ima 53 :eek:

mnogo je ......

- - - - - - - - - -

a njegova lepotica 36.

- - - - - - - - - -

A lepa je za sve pare :aha:

- - - - - - - - - -

Ali, to je samo interes... on njoj slavu, ona njemu ozbiljnu intelektualnu notu ~~~~

- - - - - - - - - -

Najbolje je sto je njena mama izjavila da nije bas zadovolja odabirom....
mogla je njena cerka i bolje......
Tako mu i treba.

Danas procitah da on ima 53 :eek:

mnogo je ......

- - - - - - - - - -

a njegova lepotica 36.

- - - - - - - - - -

A lepa je za sve pare :aha:

- - - - - - - - - -

Ali, to je samo interes... on njoj slavu, ona njemu ozbiljnu intelektualnu notu ~~~~

- - - - - - - - - -

Najbolje je sto je njena mama izjavila da nije bas zadovolja odabirom....
mogla je njena cerka i bolje......
Tako mu i treba.

sta fali njemu sto ima 53 :dontunderstand:
Mislim,ne lozim se ja na slavu i te fore...al smeker je,brate,nije neki gabor :aha:

Слажем се. Испадоше педери и лезбејке највећи проблем ове државе а добро знамо да то није тако.

naravno da nisu. problem je što je brat PM-a dobio po dandari. problem je farsa koju svaki dan gledamo. no to nije tema...

- - - - - - - - - -

sta fali njemu sto ima 53 :dontunderstand:
Mislim,ne lozim se ja na slavu i te fore...al smeker je,brate,nije neki gabor :aha:

kluni mi je nekako uvek bio dilf i kao mladji...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back