гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ih bre, al si ti neki tezak od covjeka, pa ko je reko svaka, ajde daj jos nesto da napisem dijagnozu, samo pozuri, sace mi pilates 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja da pravim koziji sir i gajim zacine i paradajzjoj nis mi ne pricaj, sad bi odma isao na u prirodu da okopavam bashtu i hranim koke
idemo posle zajedno na jogurt sa mangom da se istracarimo hihiih bre, al si ti neki tezak od covjeka, pa ko je reko svaka, ajde daj jos nesto da napisem dijagnozu, samo pozuri, sace mi pilates![]()
ja da pravim koziji sir i gajim zacine i paradajzdobro, na ovim zacinima i paradajzu cu nadam se krenuti da radim u ne tako dalekoj buducnost, a za koze teze malo
- - - - - - - - - -
idemo posle zajedno na jogurt sa mangom da se istracarimo hihi![]()
u jednoj saksiji trava u drugoj san pedro pa da za vikend kuvas halucinogenu corbicu houhouhoui imo bi svoju travu, pa bi sa babom pushio po malo)))
u jednoj saksiji trava u drugoj san pedro pa da za vikend kuvas halucinogenu corbicu houhouhou![]()
ih bre, al si ti neki tezak od covjeka, pa ko je reko svaka, ajde daj jos nesto da napisem dijagnozu, samo pozuri, sace mi pilates![]()
ma to deda vise vako spiritualna corbica nego za trens partije, totalno si hipik u najavi, javlja mi se bwe!!!!ma kaki, nisam nesto za haludze, to dok sam isho na trens partije, joj jednom neko suzavac bacio u bg-u, al sam se istripo))))
Ti si rekao svaka. Da je vazno zacumiriti, bitno da je vlazno.
ma to deda vise vako spiritualna corbica nego za trens partije, totalno si hipik u najavi, javlja mi se bwe!!!!
dobwoma stipu to spiritualno, od toga nema selameta, il se pljuskam il ne pljuskam!!
dobwoniko me ne razume
![]()
ma znam ja sta si ti mislila, al trenutno nisam u fazonu, ti si u stvari romanticna dushica kao i ja!![]()
razmišljam koliko se ljudi foliraju i blesave
i kolko je teško priznati sebi istinu i nadgraditi je
nego ne šarena laža je ovce
a i gledam ovo blesavljenje s paradom
kad izadju ovih par skrndelja iz kojekakvih organizacija
i desetak uplašenih mučenika
pa normalno da izgleda ko skup idiota
da izadje 500 jakih muževnih muškaraca
i kažu ja volim da se ***** u dupe
da vidim ko bi imao problem i ko bi im ugrozio prava
a takvih ima ne 500
nego 50.000
al ono, leči komplekse na slabijima...
Размишљам где ћу сад да идем у п.м. Читам Блиц, све је блокирано, има и оклопних возила.