Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj nis mi ne pricaj, sad bi odma isao na u prirodu da okopavam bashtu i hranim koke
ja da pravim koziji sir i gajim zacine i paradajz :zper: dobro, na ovim zacinima i paradajzu cu nadam se krenuti da radim u ne tako dalekoj buducnost, a za koze teze malo:sad2:

- - - - - - - - - -

ih bre, al si ti neki tezak od covjeka, pa ko je reko svaka, ajde daj jos nesto da napisem dijagnozu, samo pozuri, sace mi pilates :manikir:
idemo posle zajedno na jogurt sa mangom da se istracarimo hihi :manikir:

i imo bi svoju travu, pa bi sa babom pushio po malo :))))

- - - - - - - - - -

ja da pravim koziji sir i gajim zacine i paradajz :zper: dobro, na ovim zacinima i paradajzu cu nadam se krenuti da radim u ne tako dalekoj buducnost, a za koze teze malo:sad2:

- - - - - - - - - -

idemo posle zajedno na jogurt sa mangom da se istracarimo hihi :manikir:

ubode me pravo, skoro redovno stavljam mango, kiss mache! :manikir:

razmišljam koliko se ljudi foliraju i blesave
i kolko je teško priznati sebi istinu i nadgraditi je
nego ne šarena laža je ovce

a i gledam ovo blesavljenje s paradom
kad izadju ovih par skrndelja iz kojekakvih organizacija
i desetak uplašenih mučenika
pa normalno da izgleda ko skup idiota

da izadje 500 jakih muževnih muškaraca
i kažu ja volim da se ***** u dupe
da vidim ko bi imao problem i ko bi im ugrozio prava

a takvih ima ne 500
nego 50.000

al ono, leči komplekse na slabijima...

Videla clanak o bratu i sestri koji imaju 4 dece zajedno. Incest
Dvoje je mentalno bolesno.

Sve vise normalnih bracnih parova dobijaju antisticnu decu..znam barem 3-4 primera iz svoje okoline.
Broj se neverovatno povecao u poslednjih 30 godina...Od cega - vakcina mozda ??

Zbog toga ljud koji podrzavaju incest mogu da kazu - a zasto ne, ako je i onako volika verovatnoca da ce mi se dete roditi autisticno, ili sa nekom falinkom ?
Mozda ce i ovako biti ok...

Tuzno.. ali ka to tome ide :(

razmišljam koliko se ljudi foliraju i blesave
i kolko je teško priznati sebi istinu i nadgraditi je
nego ne šarena laža je ovce

a i gledam ovo blesavljenje s paradom
kad izadju ovih par skrndelja iz kojekakvih organizacija
i desetak uplašenih mučenika
pa normalno da izgleda ko skup idiota

da izadje 500 jakih muževnih muškaraca
i kažu ja volim da se ***** u dupe
da vidim ko bi imao problem i ko bi im ugrozio prava

a takvih ima ne 500
nego 50.000

al ono, leči komplekse na slabijima...

Moj koleZa, koji je blago homofobičan je dao odličan komentar na temu prajda. Kada bi pripadnici gej populacije se pojavili u nekoj temi na tv-u i pričali o krizi u zemlji, stanju na Kosovu, obrazovanju, nemaštini, bilo čemu osim toga sa kim se krešu u miru doma svog, bili bi prihvaćeni kao i svi ostali. Realno, nikoga nije briga za tuđe sexualno opredeljenje. Iluzorno je blokirati grad zbog toga što si ti gej a onaj iz Dveri bezmozgaš koji se loži na kvazi-patriotizam i ostale gluposti. I gejevima i dverovcima bih lopate u ruke, u kamione pa u istočnu Srbiju da kopaju mulj. A ne da paradiraju.

- - - - - - - - - -

Размишљам где ћу сад да идем у п.м. Читам Блиц, све је блокирано, има и оклопних возила.

Isto. Jedino da izađem u grad, kupim kokice i ko Duško Dugouško zatapšem "kakFa predstava". Nego se plašim da ne dobijem kamenicu u čelo od "hrabrih" patriota što vole da snagu iskaziju po sistemu "nas 500 na njega jednog".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back