електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
nastavi
Хаха, 'си луд. Одраће ме овде.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nastavi
To samo znači da nisi bila dovoljno očajna
Imam ketler kući ali neću da ga donosim na posao da se ovde aka, žao mi je, to je mamin poklon za odlazak u penziju od već nekog.
A uvek zaboravim da kupim ono obično kuvalo kad prolazim pored neke plastičare.
A ne mogu da izdržim ovaj period bez kafe, užasno nešto, svega sam se odrekla, ali kafe ne mogu.
I što je najgore, tako bih rado zapalila jedno 2-3 uz tu drugu kafu, a ne pušim već 8 godina, grozno.
Sve maštam kad se porodim i prestanem da dojim i beba poodraste, odvedem ga kod babe a muž i ja sedimo, pijemo i pušimo u tišini![]()
tebe neko da odere ?
ti si ovde najzaguljenija, zajebanije od tebe ovde nema...niko reč neće da ti kaže
prvo je tacno al drugo ne shvatam. ko bre same da te pipne kad stojim iza teb e. uostalom, sasvim si sposobna da ih sve orteras u, mislim da se branis ofanzivnom defanzivom
nego aj reci, jel mi riba lich9i na tebe?
pa dobro je da imas dugorocne ciljeve
ako mozes da izdrzis,donecu ti ja vrucu u termosu u jedan.sad kuvam rucak,ovaj mladji ide popodne u skolu
Женска ти личи на моју познаницу која је лик само такав.![]()
j9ok bre, ne zna je i to kako se predstavlja je odbrambeni stil.
Termos!
Zašto meni termos nije pao na pamet, imam kući, mogla sam nakuvati kafe pa da imam i hladnu da cirkam.
Hvala ti, kao da si donela, u jedan me već prođe kriza za kafom.
Za cigaretama jok![]()
jeste, srpkinja do koske.daj bože da je tako
e cigarete od mene ne bi dobila
mogu samo popreko da te gledam kad zapalis![]()
Pa vidiš da ne pušim, dobra sam, samo maštam, a za to mi ne možeš ništa![]()
zanimljiva za čitanje kako god...a i vidim veliki je uticaj izvršila na ove naše ženice ovde...sve su nekako počele da gledaju taj pravopis pa blagoglagoljanje...čudo božje![]()
nene...nemogu to da kažem...ponekad me nerviraš, a ponekad si mi super...