Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veceras idem u bioskop.
mene ispalila drugarica,nismo bile sto godina u bioskopu,kao samo ti nadji film,ja nadjem,njoj je glupo da gleda bebu bridzit dzons
pa sta da gledamo,male hobite?
isla sam komsinicinoj macki stavit ampulu protiv buva
fakat imaju najezdu
presvukla sam se cim sad dosla kuci, al ne vrijedi
jos se ceshem...njoj sam, naravno objasnila, da buve nisu nista strasno...:lol:
ja se sad vratila,isla sam da kupim tabletu za maminu macku.jedna tableta se popije i ocisti i od buva i od crevnih parazita
al corak,jednom poljubim vrata,drugi put prodali su,treci put nije stiglo:evil:
zaboravila sam kako se zove tableta,nesto na p...

mene ispalila drugarica,nismo bile sto godina u bioskopu,kao samo ti nadji film,ja nadjem,njoj je glupo da gleda bebu bridzit dzons

ja se sad vratila,isla sam da kupim tabletu za maminu macku.jedna tableta se popije i ocisti i od buva i od crevnih parazita

to je nesto novo
ja sam advantage stavila ovoj i svojima
posto je on ok i za tvorove
al jbga...ne mozes svaku macku nagovorit da popije tabletu :lol:

ma jes ne mozes,ovo mamino mace jede kozu i od cipela,ne moze da dodje sebi od srece sto vise ne mora da deli hranu sa jos tri sestre
zato je zavela red cim je stigla u ledince.jedva se krece,polomljena joj ej karlica,ali mamini macori se ponasaju da ona ne postoji,a jadni bleki koji ima oko 40 kila prolazi pored nje glave okrenute na drugu stranu
to otprilike ovako izgleda
https://www.facebook.com/loveanimalsus/videos/vb.1034772039902933/1323137911066343/?type=2&theater

- - - - - - - - - -

I ja sam bila dogovorena..htela novopecenu mamu da odvedem da vidi bad moms...sad cu da idem sama..:lol:

eee da smo u istom gradu...zajedno da pljujemo semenke:rumenko:

ma jes ne mozes,ovo mamino mace jede kozu i od cipela,ne moze da dodje sebi od srece sto vise ne mora da deli hranu sa jos tri sestre
zato je zavela red cim je stigla u ledince.jedva se krece,polomljena joj ej karlica,ali mamini macori se ponasaju da ona ne postoji,a jadni bleki koji ima oko 40 kila prolazi pored nje glave okrenute na drugu stranu
to otprilike ovako izgleda
https://www.facebook.com/loveanimalsus/videos/vb.1034772039902933/1323137911066343/?type=2&theater

- - - - - - - - - -

eee da smo u istom gradu...zajedno da pljujemo semenke:rumenko:

ne mozes
s velikim brojme macki je to problem
i bukvalno te mogu iskasapit ako ne znas sta radis
imate srece i to je super
meni sreca ne treba
imam shpric i znam s kim imam posla : )))

Jesi li sigurna da jedna tableta rešava pitanje i unutrašnjih i spoljašnjih?
Znam da ima tableta za pse za buve ali nisam znala da su napravili i za mačke, pogotovo tako širok spektar.
Možda nije registrovan preparat kod nas :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back