електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
haha pa nije al begis sam zamrzo iz doba studiranja.. nazvase me dodjosom i seljakom a oni svi komplet sesta licka.... banderashi
То су неки чобани, будале.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha pa nije al begis sam zamrzo iz doba studiranja.. nazvase me dodjosom i seljakom a oni svi komplet sesta licka.... banderashi
zavrsila sam dvije ture
jos mi stignes pomoc oko guljenja paprike![]()
...bih ja rado da mi nije sto mi je.....opet jurcanje po lekarima i ostalo po redu, sve ispocetka....
...a htela sam, i tebi da pomognem i sebi da stavim malo tursije i kupusa....izgleda da ni ove
godine od toga nista biti nece....znacu vise u cetvrtak i petak....
ma, to ti je caskom
nije toliko drndanje ko ovo oko ajvara
i mi cemo ove godine
do sada je svekrva to radila
al sad nam me plan da i mi pocnemo
..pa ako budem mogla hocu, treba samo da se organizujem i kupim jedno malo bure za kupus i jedno malo manje za tursiju...i da saznam kad je to pravo vreme
za stavljanje toga...nekad davno sam stavljala tursiju, kupus nisam nikad...pa ako ne budem opet u bolnici u to vreme stavicu..ako ne nema veze da smo zivi i
zdravi bice kupusa i tursije...
...cijem?![]()
pa kupi za pocetak jedno bure i stavi onu varijantu kao sarena salata
ribanac + ovo svasta iz tursije
- - - - - - - - - -
od ovog zabrinutog gore : )
..ja to zbuckano sve ne volim....imala sam u planu (videcemo hocu li uspeti) da stavim karfiola, sargarepe i paprika malo ljutkasto da bude....bez krastavcica i kojecega jos sta vec
stavljaju...ne volim ih ni onaj zeleni paradajiz...i par glavica kupusa....meni je jako toplo na terasi, kad bi sad stavila bilo sta, provristalo bi u roku od 15 dana bi mogla sve da pobacam...zapadna
strana je malo nezgodna, treba bas da zahladi da bi mogla nesto da odrzim od te zimnice...
- - - - - - - - - -
...jel da pocnemo da brinemo ili da se pravimo da ne primecujemo![]()
sta znam, moja drugarica drzi bure u spajzu
koji je prakticno jedan mali plakar u kuhinji
i sve bude super ; )
pa kupi za pocetak jedno bure i stavi onu varijantu kao sarena salata
ribanac + ovo svasta iz tursije
- - - - - - - - - -
od ovog zabrinutog gore : )
Ajde daj recept za ovo.
Kako me mrzi da ćerku feniram, kako je u kafeteriji odlična kafa i kako volim sto sam neke krupne stvari rešila
mislila sam nema dalje, a onda sam kliknula na jednu temu i ostala zabezeknuta![]()