Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...bih ja rado da mi nije sto mi je.....opet jurcanje po lekarima i ostalo po redu, sve ispocetka....

...a htela sam, i tebi da pomognem i sebi da stavim malo tursije i kupusa....izgleda da ni ove
godine od toga nista biti nece....znacu vise u cetvrtak i petak....

ma, to ti je caskom
nije toliko drndanje ko ovo oko ajvara
i mi cemo ove godine
do sada je svekrva to radila
al sad nam me plan da i mi pocnemo

ma, to ti je caskom
nije toliko drndanje ko ovo oko ajvara
i mi cemo ove godine
do sada je svekrva to radila
al sad nam me plan da i mi pocnemo

..pa ako budem mogla hocu, treba samo da se organizujem i kupim jedno malo bure za kupus i jedno malo manje za tursiju...i da saznam kad je to pravo vreme
za stavljanje toga...nekad davno sam stavljala tursiju, kupus nisam nikad...pa ako ne budem opet u bolnici u to vreme stavicu..ako ne nema veze da smo zivi i
zdravi bice kupusa i tursije...

..pa ako budem mogla hocu, treba samo da se organizujem i kupim jedno malo bure za kupus i jedno malo manje za tursiju...i da saznam kad je to pravo vreme
za stavljanje toga...nekad davno sam stavljala tursiju, kupus nisam nikad...pa ako ne budem opet u bolnici u to vreme stavicu..ako ne nema veze da smo zivi i
zdravi bice kupusa i tursije...

pa kupi za pocetak jedno bure i stavi onu varijantu kao sarena salata
ribanac + ovo svasta iz tursije

- - - - - - - - - -

od ovog zabrinutog gore : )

pa kupi za pocetak jedno bure i stavi onu varijantu kao sarena salata
ribanac + ovo svasta iz tursije

- - - - - - - - - -

od ovog zabrinutog gore : )

..ja to zbuckano sve ne volim....imala sam u planu (videcemo hocu li uspeti) da stavim karfiola, sargarepe i paprika malo ljutkasto da bude....bez krastavcica i kojecega jos sta vec
stavljaju...ne volim ih ni onaj zeleni paradajiz...i par glavica kupusa....meni je jako toplo na terasi, kad bi sad stavila bilo sta, provristalo bi u roku od 15 dana bi mogla sve da pobacam...zapadna
strana je malo nezgodna, treba bas da zahladi da bi mogla nesto da odrzim od te zimnice...

- - - - - - - - - -

...jel da pocnemo da brinemo ili da se pravimo da ne primecujemo :lol:

..ja to zbuckano sve ne volim....imala sam u planu (videcemo hocu li uspeti) da stavim karfiola, sargarepe i paprika malo ljutkasto da bude....bez krastavcica i kojecega jos sta vec
stavljaju...ne volim ih ni onaj zeleni paradajiz...i par glavica kupusa....meni je jako toplo na terasi, kad bi sad stavila bilo sta, provristalo bi u roku od 15 dana bi mogla sve da pobacam...zapadna
strana je malo nezgodna, treba bas da zahladi da bi mogla nesto da odrzim od te zimnice...

- - - - - - - - - -

...jel da pocnemo da brinemo ili da se pravimo da ne primecujemo :lol:

sta znam, moja drugarica drzi bure u spajzu
koji je prakticno jedan mali plakar u kuhinji
i sve bude super ; )

sta znam, moja drugarica drzi bure u spajzu
koji je prakticno jedan mali plakar u kuhinji
i sve bude super ; )

..pa tu nema sunca...a kod mene dok ne zadje przi dok ga god ima...plus je zastakljena terasa pa jos toplija...svi sa ove moje strane kukaju sto moraju da cekaju da zahladi
prilicno da bi nesto od zimnice stavili...mi nemamo nikakve ostave, spaize, podrume..samo te terase koje su prilicno male...zato sam i planirala tako ta dva bureta jedno na
drugo u cosak sto dalje od sunca....a pre svega moram neki orman da izbacimo datle na kontejner, e kako cu to izvesti pojma nemam....

Kako me mrzi da ćerku feniram, kako je u kafeteriji odlična kafa i kako volim sto sam neke krupne stvari rešila

...gde je ta kafeterija sa odlicnom kafom?

...neka se fenira sama, vec joj je vreme da nauci....

- - - - - - - - - -

mislila sam nema dalje, a onda sam kliknula na jednu temu i ostala zabezeknuta :lol:

...koja tema..ajde sa se i ja malo zabezeknem pa da zaboravim ovo sto mi vri u glavi bar na kratko....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back