Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O eventualnim medjusobnim vezama Jelene Rozge, Jelene Bacic Alimpic i Lidije Bacic. (http://www.index.hr/black/clanak/lidija-bacic-za-index-izbirljiva-i-tesko-zaljubljiva-no-nikad-sretnija/865021.aspx) Jedna od fotografija J. Bacic Alimpic me podsjetila na djevojku iz susjednog razreda u srednjoj, pa je potrazih:
c983df9adca798e17f5c27f9d9aba0fd.jpg

A ta fotografija me navede da se upitam da li nesto propustam na drugoj fotografiji u ovom tekstu: http://www.index.hr/mame/clanak/iskustvo-citateljice-kako-sam-naljutila-doktora-pred-porod-/864806.aspx

Ne znam tko si, pa cu zbog tog napisati povodom one danasnje izjave i prateceg clanka koji se bavio citiranjem - da, istina je da ponekad u razgovoru navedem neki citat. Uvijek kazem i kome pripada. Ni za koga drugog to nije bila tema razgovora, ali Ratka je iz nekog razloga smetalo, pa smo u par navrata pricali o tom. Odnosno, on mi je prigovorio, meni je njegov prigovor bio smijesan i tako...

P.S. http://www.index.hr/black/clanak/putin-inspirirao-twitterase-svojim-kalendarom--opet-je-postao-internetski-hit/865110.aspx Takodjer, kalendar s fotografijama i citatima za svaki mjesec svojedobno mi je poklonio Zdenko, bio je to proizvod njegove firme.

da li mislis da imas nepogresiv kriterijum za najbolje za sve?
najbolje za moju sestru i najbolje za mene se potpuno razlikuju, a moja majka je imala na primer istu zelju kao ti

ma ja bre konkretne stvari mislim.
deca idu u krakov,kazu da ce tamo biti debeo minus,moje dete ide u modernom tankom kaputicu...nece da spakuje kapu,nisu mu lepe kape,ja deset puta proveravam dal je kupio poklon za devojku ,on samo kaze ne znam sta da uzmem.to nisu nikakvi kriterijumi,vec neke osnovne stvari koje se iz kuce nose i koje bi i majmun naucio sa deset godina...
ali kazem,nek svako misli svojom glavom

Biber me izluđuje. Koliko god da kupim, uvek mi jednom zafali kada kuvam. Sada će biti dobar i onaj zeleni.z:((

- - - - - - - - - -

deca idu u krakov,kazu da ce tamo biti debeo minus,moje dete ide u modernom tankom kaputicu...nece da spakuje kapu,nisu mu lepe kape,ja deset puta proveravam dal je kupio poklon za devojku ,on samo kaze ne znam sta da uzmem.to nisu nikakvi kriterijumi,vec neke osnovne stvari koje se iz kuce nose i koje bi i majmun naucio sa deset godina...

Ja uvek kažem šta mislim, a svako neka radi kako hoće.:deda:

И сама се проналазим у Смоквином опису, нажалост.

koliko god sam bezala jer sam bila svesna loseg u dobroj nameri moje majke, uhvatila sam sebe da isto radim..i to ne jednom
a nda sam pocela da radim na tome da to svesno kontrolisem i promenim
i jako me obradovalo kad sam pre desetak dana cula - ti si jedina koja me podrzavala, sta god da sam radio..i koja je uvek stajala uz mene bez zelje da me promeni prema svom kalupu..zato si posebna za mene..ti si moj andjeo cuvar
i onda sam shvatila da sam se promenila, ali stvarno

Исто. Мој муж је други тип. Каже - пусти, нека се смрзне..Било би супер да и ја могу тако.

- - - - - - - - - -

Што је најбоље, за све што им треба обраћају се мени, иако сам ја хитлер и давеж.

kad si bila mladja, koliko puta si obukla kombinaciju koja je vise zadovoljavala estetiku od funkcije? i jesi li prezivela?
zasto mu nameces kako ce da formira njihov medjusobni odnos..mozda ce da joj pokloni nesto drugo sto nije materijalno, a sto ce nju vise da obraduje od bilo kakve kupljene stvari..mozda ce da formiraju svoj odnos tako da ne poklanjaju medjusobno poklone za ng..sto se mesas u njihov odnos..ne zabavljas se ti sa njegovom devojkom, nego on
ako zelis, ti njoj kupi poklon za sebe, a njemu ostavi da sam odluci

deca mnogo mladja idu od kuce,skoluju se,rade.svi prezive.al tesko je gledati kad ti je pred ocima a vidis da ne radi sta je najbolje za njega.
za vikend otisli za beograd u izlazak,tamo spavali,ja da zovem da kazem da krenu nazad dok je dan i nema magle,muz mi kaze ne budi dosadna kao tvoja mama,znas koliko te to nervira.dosli u ponoc,vozili vise od dva sata trideset na sat,nista se nije videlo od magle
toliki sudari ljudi ginu,a ja treba da cutim da ne bih bila dosadna...

Daj bre Smokvo, sto kaze Dive prezivece :lol:

kad si bila mladja, koliko puta si obukla kombinaciju koja je vise zadovoljavala estetiku od funkcije? i jesi li prezivela?
zasto mu nameces kako ce da formira njihov medjusobni odnos..mozda ce da joj pokloni nesto drugo sto nije materijalno, a sto ce nju vise da obraduje od bilo kakve kupljene stvari..mozda ce da formiraju svoj odnos tako da ne poklanjaju medjusobno poklone za ng..sto se mesas u njihov odnos..ne zabavljas se ti sa njegovom devojkom, nego on
ako zelis, ti njoj kupi poklon za sebe, a njemu ostavi da sam odluci

ja sam poklon za nju jos davno kupila i on to zna.i znas sta ce da bude?recice jao nisam znao sta,molim te mi daj to sto si uzela,a onda cu ja trcati ko muva bez glave i razmisljati sta da uzmem.
i lako je reci,pa ti ne daj....

O ovome

http://www.blic.rs/vesti/beograd/dr...-iz-autobusa-zbog-psa-vodica-reakcija/37l915c

P.S.
A sto ti kupujes njegovoj devojci poklon? Moja majka mom bivsem nikad nista nije kupila, niti meni njegova. Kupovali smo mi jedno drugome, sto mi je i normalno.

znam ja da ce preziveti,zato se i nerviram sto se oko svega nerviram:lol:
kupujem poklon zato sto mi je ruzno da za svakog pod jelkom stoji poklon,samo za nju ne.ona bukvalno zivi kod nas.sva tri obroka,spavanje.ako su u stanu tamo su,kad on dodje kuci dodje i ona.
i moja mama joj je kupila.i kod njih deda mraz ostavlja poklone ispod jelke,a ona ide sa nama svaki vikend

deca mnogo mladja idu od kuce,skoluju se,rade.svi prezive.al tesko je gledati kad ti je pred ocima a vidis da ne radi sta je najbolje za njega.
za vikend otisli za beograd u izlazak,tamo spavali,ja da zovem da kazem da krenu nazad dok je dan i nema magle,muz mi kaze ne budi dosadna kao tvoja mama,znas koliko te to nervira.dosli u ponoc,vozili vise od dva sata trideset na sat,nista se nije videlo od magle
toliki sudari ljudi ginu,a ja treba da cutim da ne bih bila dosadna...

ok..sad gledaj na to ovako
jesi zvala? jesi
jesi dosadjivala?jesi
jesu li te poslusali? nisu
uradili su kako su oni zeleli i kako je njima odgovaralo..makar vozili tri sata duze
majke dozivotno brinu, to nam je u opisu funkcije cim rodimo decu, ali to je nesto sa cime mi treba da se nosimo, a ne oni
cim su na putu, uvek moze nesto da se desi..i kad je lep i kad je ruzno vreme
znas za onu - ne daj boze sta ti majka misli

ja sam poklon za nju jos davno kupila i on to zna.i znas sta ce da bude?recice jao nisam znao sta,molim te mi daj to sto si uzela,a onda cu ja trcati ko muva bez glave i razmisljati sta da uzmem.
i lako je reci,pa ti ne daj....

nemoj da das
sledeci put ce da kupi ako mu je do poklona stalo
ovako samo hranis tu njegovu neodgovornost
isto sam radila, a onda sam svoje dete stavila ispred sebe i rekla - vidi pile, ja iz najbolje namere napravila ono sto nisam htela..ajde sad tu zver da posaljemo tamo gde joj je mesto, i da se zajedno izborimo sa kolateralnom stetom..bolece i tebe i mene, ali je to dobro i za tebe i za mene
nije bilo lako godinu dana, a posle toga pesma

ok..sad gledaj na to ovako
jesi zvala? jesi
jesi dosadjivala?jesi
jesu li te poslusali? nisu
uradili su kako su oni zeleli i kako je njima odgovaralo..makar vozili tri sata duze
majke dozivotno brinu, to nam je u opisu funkcije cim rodimo decu, ali to je nesto sa cime mi treba da se nosimo, a ne oni
cim su na putu, uvek moze nesto da se desi..i kad je lep i kad je ruzno vreme
znas za onu - ne daj boze sta ti majka misli

pa nisam zvala,muz mu rekao da ne zovem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back