ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
O svom prstenu, i prežalih ga odjutros, prokleta veš mašina koliko juri po kupatilu, sve je moguće i sve sam pregledala , - nema ga i nema ga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam tko si, pa cu zbog tog napisati povodom one danasnje izjave i prateceg clanka koji se bavio citiranjem - da, istina je da ponekad u razgovoru navedem neki citat. Uvijek kazem i kome pripada. Ni za koga drugog to nije bila tema razgovora, ali Ratka je iz nekog razloga smetalo, pa smo u par navrata pricali o tom. Odnosno, on mi je prigovorio, meni je njegov prigovor bio smijesan i tako...
zasto vodim tudje brige?
lepo prst u uvo i svako nek misli svojom glavom
a posle kad kazu da sam kontrolor,ja se sokiram
a samo zelim da svima bude najbolje sto moze
da li mislis da imas nepogresiv kriterijum za najbolje za sve?
najbolje za moju sestru i najbolje za mene se potpuno razlikuju, a moja majka je imala na primer istu zelju kao ti

ma ja bre konkretne stvari mislim.
deca idu u krakov,kazu da ce tamo biti debeo minus,moje dete ide u modernom tankom kaputicu...nece da spakuje kapu,nisu mu lepe kape,ja deset puta proveravam dal je kupio poklon za devojku ,on samo kaze ne znam sta da uzmem.to nisu nikakvi kriterijumi,vec neke osnovne stvari koje se iz kuce nose i koje bi i majmun naucio sa deset godina...
ali kazem,nek svako misli svojom glavom

И сама се проналазим у Смоквином опису, нажалост.
deca idu u krakov,kazu da ce tamo biti debeo minus,moje dete ide u modernom tankom kaputicu...nece da spakuje kapu,nisu mu lepe kape,ja deset puta proveravam dal je kupio poklon za devojku ,on samo kaze ne znam sta da uzmem.to nisu nikakvi kriterijumi,vec neke osnovne stvari koje se iz kuce nose i koje bi i majmun naucio sa deset godina...

kad si bila mladja, koliko puta si obukla kombinaciju koja je vise zadovoljavala estetiku od funkcije? i jesi li prezivela?
zasto mu nameces kako ce da formira njihov medjusobni odnos..mozda ce da joj pokloni nesto drugo sto nije materijalno, a sto ce nju vise da obraduje od bilo kakve kupljene stvari..mozda ce da formiraju svoj odnos tako da ne poklanjaju medjusobno poklone za ng..sto se mesas u njihov odnos..ne zabavljas se ti sa njegovom devojkom, nego on
ako zelis, ti njoj kupi poklon za sebe, a njemu ostavi da sam odluci
O ovome
http://www.blic.rs/vesti/beograd/dr...-iz-autobusa-zbog-psa-vodica-reakcija/37l915c
P.S.
A sto ti kupujes njegovoj devojci poklon? Moja majka mom bivsem nikad nista nije kupila, niti meni njegova. Kupovali smo mi jedno drugome, sto mi je i normalno.

deca mnogo mladja idu od kuce,skoluju se,rade.svi prezive.al tesko je gledati kad ti je pred ocima a vidis da ne radi sta je najbolje za njega.
za vikend otisli za beograd u izlazak,tamo spavali,ja da zovem da kazem da krenu nazad dok je dan i nema magle,muz mi kaze ne budi dosadna kao tvoja mama,znas koliko te to nervira.dosli u ponoc,vozili vise od dva sata trideset na sat,nista se nije videlo od magle
toliki sudari ljudi ginu,a ja treba da cutim da ne bih bila dosadna...
ja sam poklon za nju jos davno kupila i on to zna.i znas sta ce da bude?recice jao nisam znao sta,molim te mi daj to sto si uzela,a onda cu ja trcati ko muva bez glave i razmisljati sta da uzmem.
i lako je reci,pa ti ne daj....

ja sam poklon za nju jos davno kupila i on to zna.i znas sta ce da bude?recice jao nisam znao sta,molim te mi daj to sto si uzela,a onda cu ja trcati ko muva bez glave i razmisljati sta da uzmem.
i lako je reci,pa ti ne daj....
ok..sad gledaj na to ovako
jesi zvala? jesi
jesi dosadjivala?jesi
jesu li te poslusali? nisu
uradili su kako su oni zeleli i kako je njima odgovaralo..makar vozili tri sata duze
majke dozivotno brinu, to nam je u opisu funkcije cim rodimo decu, ali to je nesto sa cime mi treba da se nosimo, a ne oni
cim su na putu, uvek moze nesto da se desi..i kad je lep i kad je ruzno vreme
znas za onu - ne daj boze sta ti majka misli
ja bas i ne znam da kazem ne"Nasmeši se, i reci"Ne dam!" Vežbaj se (ga) na tako beznačajnim sitnicama.![]()

pa vidisjao bre![]()