Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razmisljam kako su agresivni svi oni koji promovisu raznorazne pilulice za mrsavljenje,herbalajfove,sejkove i ostala sra.nja
ne dao bog da slucajno prokomentarises nesto sto je u suprotnosti sa ideologijom koju zastupaju
jbr.salve osude i brdo recenica u stilu nemas ti pojma sta je dobro
umreces u najstrasnijim mukama,debela i nesrecna...i slicne gluposti.

ma ja sisam vesla ceo zivot pa mi samo vi trebate da me prevedete zednu preko vode

more mrs bre,bagro :evil:

razmisljam kako su agresivni svi oni koji promovisu raznorazne pilulice za mrsavljenje,herbalajfove,sejkove i ostala sra.nja
ne dao bog da slucajno prokomentarises nesto sto je u suprotnosti sa ideologijom koju zastupaju
jbr.salve osude i brdo recenica u stilu nemas ti pojma sta je dobro
umreces u najstrasnijim mukama,debela i nesrecna...i slicne gluposti.

ma ja sisam vesla ceo zivot pa mi samo vi trebate da me prevedete zednu preko vode

more mrs bre,bagro :evil:

Jao herbalajf.
kad se samo setim.
Covek dosao da me ubedjuje da sam debela i depresivna ( ! ), da mi je krvna slika losa, da ja imam holesterol i trigliceride (valjda visak kilograma to podrazumeva), da treba da uzimam to sto on kaze i bicu bas kao on, vesela zdrava i lepa (a on nije nijedno od toga) i tako.
Uglavnom, ja se iznervirala, donela mu analizu krvne slike, od pre nedelju dana, da vidi da je sve savrseno i rekla mu da mi je dosta tih sekti i pokazla mu vrata.

Jao herbalajf.
kad se samo setim.
Covek dosao da me ubedjuje da sam debela i depresivna ( ! ), da mi je krvna slika losa, da ja imam holesterol i trigliceride (valjda visak kilograma to podrazumeva), da treba da uzimam to sto on kaze i bicu bas kao on, vesela zdrava i lepa (a on nije nijedno od toga) i tako.
Uglavnom, ja se iznervirala, donela mu analizu krvne slike, od pre nedelju dana, da vidi da je sve savrseno i rekla mu da mi je dosta tih sekti i pokazla mu vrata.

ma katastrofa...ova moja je oslabila 3 kg za 6 meseci...al se oseca fit i high od kad pije te guposti
ja rekoh...sestro slatka da si samo veceru izbacila oslabila bi i 13...a ne 3
prodavci magle i oni koji u maglu veruju
teska glupost :aha:

Inace, slicni su i svi strogi pobornici odredjenih dijeta, tipa HI, paleo, i slicno.
Ne smes da pomenes hranu, odmah skacu u bjasnjavanje, kritike, ubedjivanje.
I oni se ponasaju sektaski, a mene to izludjuje.
Hebote, radi sta hoces, ostavi mene na miru da ja radim sta hocu.
Makar crkla ne mogu to da slusam.

ma bila citava afera oko efedrina u herbalajf proizvodima prije par godina
pa sad kao nema vise, al na tome su realno napravili one prve bitne, velike pare
a sta je efedrin znalo se i tada...tako da, aj ti sad njima vjeruj kad kazu da su se prodobrili :lol:

ma da,sto puta su se prodobrili do sad
ali slogan...najkvalitetnije,najzdravije,najbolje...dehidrirano i lako za spremanje
ma ajde :lol:

Razmisljam sto sam alava da uzmem ovaj ispit. Tesko je
Naucila sam neke nove reci danas: benevolent,belligerent, intractable, stolid, discordant i ambiguous
Sad kad krenem u neko konverzaciju pa pocnem ko Vendi da se razbacujem sa vokabularom:mrgreen:

Jao herbalajf.
kad se samo setim.
gomila tih promotera herbalajfa su debeli i lose izgledaju, tako da sam se uvek pitala na koju foru prodaju proizvod koji ocigledno ili sami ne koriste ili jednostavno ne radi :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back