Nepostojeća
Primećen član
- Poruka
- 982
o tome kako mi se ne ide na posao ni malo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne pričaj da si išla na pinkov forum

razmisljam kako su agresivni svi oni koji promovisu raznorazne pilulice za mrsavljenje,herbalajfove,sejkove i ostala sra.nja
ne dao bog da slucajno prokomentarises nesto sto je u suprotnosti sa ideologijom koju zastupaju
jbr.salve osude i brdo recenica u stilu nemas ti pojma sta je dobro
umreces u najstrasnijim mukama,debela i nesrecna...i slicne gluposti.
ma ja sisam vesla ceo zivot pa mi samo vi trebate da me prevedete zednu preko vode
more mrs bre,bagro
Jao herbalajf.
kad se samo setim.
Covek dosao da me ubedjuje da sam debela i depresivna ( ! ), da mi je krvna slika losa, da ja imam holesterol i trigliceride (valjda visak kilograma to podrazumeva), da treba da uzimam to sto on kaze i bicu bas kao on, vesela zdrava i lepa (a on nije nijedno od toga) i tako.
Uglavnom, ja se iznervirala, donela mu analizu krvne slike, od pre nedelju dana, da vidi da je sve savrseno i rekla mu da mi je dosta tih sekti i pokazla mu vrata.

ma katastrofa...ova moja je oslabila 3 kg za 6 meseci...al se oseca fit i high od kad pije te guposti
ja rekoh...sestro slatka da si samo veceru izbacila oslabila bi i 13...a ne 3
prodavci magle i oni koji u maglu veruju
teska glupost

D
to se samo uljudno kaze da patis od alergije na efedrin pa ti doktor zabranio herbalajf dok ne dokazu suprotno...

Ijaaaao nisam znala
Cekaj,otkud efedrin kad kazu da je sve prirodno i nema hemije

ma bila citava afera oko efedrina u herbalajf proizvodima prije par godina
pa sad kao nema vise, al na tome su realno napravili one prve bitne, velike pare
a sta je efedrin znalo se i tada...tako da, aj ti sad njima vjeruj kad kazu da su se prodobrili

ma da,sto puta su se prodobrili do sad
ali slogan...najkvalitetnije,najzdravije,najbolje...dehidrirano i lako za spremanje
ma ajde

gomila tih promotera herbalajfa su debeli i lose izgledaju, tako da sam se uvek pitala na koju foru prodaju proizvod koji ocigledno ili sami ne koriste ili jednostavno ne radiJao herbalajf.
kad se samo setim.
Covek dosao da me ubedjuje da sam debela i depresivna ( ! ), da mi je krvna slika losa, da ja imam holesterol i trigliceride (valjda visak kilograma to podrazumeva), da treba da uzimam to sto on kaze i bicu bas kao on, vesela zdrava i lepa (a on nije nijedno od toga) i tako.
Uglavnom, ja se iznervirala, donela mu analizu krvne slike, od pre nedelju dana, da vidi da je sve savrseno i rekla mu da mi je dosta tih sekti i pokazla mu vrata.