Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne ismevam, samo mi se gade.

neka mu je Bog u pomoci ,niko se od prokletstva nije izvukao.
Tek cemo da vidimo sta ce se tu desavati na putu i sta ce se sa drvosecama desiti...
Eeee moj, junace nad nepomicnim drvetom, sad te vrebaju na hiljade duhova-energija onih ljudi i drugih sila-, koji su obitavali u tom drvetu vekovima, indukovani njihovim zavetima molitvama, prizivanih sila i energija.

razmiljam kako je forum lako dostupan osobama koje iq imaju ne veci od najvece izmerene temperature ovih dana, a koje po sopstvenom pisanjuna forumu od profesionalnih uspeha imaju zavrtanje zice i lepljenje lepka!

to sam poslednji put video u jna, tamo je bas vako dolazio, bilo je vazno da je iole zdrav, fizicki i onako, tako da si ne svojom voljom i izborom dozivljavao takve osobe kao susjede ili cimere, a ovde kao `drage` nickove

pa njima bash i nije dostupan, ne verujem :I

- - - - - - - - - -

preuvelicano reagujes na problem koji je narastao kroz novinske naslove i jeftinu politicku propagandu

kad bi to tako lako bilo...

pa kome nije zao drveta, ali kazu i da je bilo trulo

- - - - - - - - - -

O tome kako macku da zakljucam i kako sam izasla sasvim iz svoje komforne zone na forumu... e hbga... moralo se i to dogoditi za ovu deceniju...

e kad sam izasla iz te zone ode mast u propast... mozda

Činjenica da se koridor projektovao tako kako se projektovao, još jedan je dokaz da zemlju vode nesposobni diletanti. Slučaj Hrast (pardon - Zapis, jbt) je samo simptom. Sad kad je već tako projektovano, sad seci to drvo. Nekakva naknadna odluka da se jedno drvo sačuva neće promeniti fakt iz prve rečenice.
Sa druge strane, komentari rulje su simptom opšte zatucanosti i neobrazovanosti, zbog koje, na kraju krajeva, i postoji sistem u kom šabanerija vodi državu. Ta gomila koja sad diže frku je ista ona koja se parkira po zelenim površinama, baca đubre gde stigne, kači klima uređaje po fasadnim muralima i generalno se ponaša kao stoka u kući nekog svog neprijatelja. Nema tu ni s od svesti (društvene, ekološke, kakve god), nego samo duhovi, preci, karma, prokletstvo, i sva ta iracionalna srаnja.
Na kraju, višnja na šlag, drvoseča izjavljuje kako su spc sveštenici rekli da je seča ok, pa je zato ok.
Вizar cirkus.

kakve smo mi juce pozive primali zbog ebenog zapisa, naterali bi i najveceg ateistu da sedne i krsti se i levom i desnom. isli su od toga da smo trebali da se uhvatimo u ljudski lanac i okruzimo hrast/zapis, stiteci telima drvo od sece do toga da su se oblaci nad zlatiborom promenili u krv crvene (?) sto, je l' da jasno najavljuje apokalipsu do kraja avgusta.
da napomenem da ustanova u kojoj radim NIJE imala veze sa secom drveta.
ono sto ja mislim o Zorani MIhajlovic i njenoj sposobnosti da vodi tako vazan resor je jedno, a ono sto mislim o delu svog naroda posle jucerasnje kanonade nesto sasvim drugo.

kakve smo mi juce pozive primali zbog ebenog zapisa, naterali bi i najveceg ateistu da sedne i krsti se i levom i desnom. isli su od toga da smo trebali da se uhvatimo u ljudski lanac i okruzimo hrast/zapis, stiteci telima drvo od sece do toga da su se oblaci nad zlatiborom promenili u krv crvene (?) sto, je l' da jasno najavljuje apokalipsu do kraja avgusta.
da napomenem da ustanova u kojoj radim NIJE imala veze sa secom drveta.
ono sto ja mislim o Zorani MIhajlovic i njenoj sposobnosti da vodi tako vazan resor je jedno, a ono sto mislim o delu svog naroda posle jucerasnje kanonade nesto sasvim drugo.

Ali ima veze sa paranormalnim pojavama? I kad ćete konačno da otvorite dosijee o vanzemaljskim posetama u istočnoj Srbiji?

mogli bismo neko istureno odeljenje da otvorimo, obzirom da mi je baba pre par dana (random baba, ne moja) otkrila da je vanzemaljci truju kroz male kamicke, koji ispadaju kroz pipu od slavine kad god odvrne vodu u kuhinji.
ali lik koji je zvao da mi trazi premijerov broj telefona zbog sosptvene devastiranosti oko fotografije direktora rhmz-a na njihovom sajtu je pobedio.

Zapis je drvo koje je sluzilo umesto Crkve u vreme kada ih nije bilo i u skorije predjasnje vreme kada slava nije smela da se slavi zbog zna se koga i cega.

To je sveto drvo koje pop osvesta kada se zasadi i pop ureze krst u njegovu koru kada je dovoljno staro za takav cin.

Za pravoslavne Srbe vernike to je apsolutna svetinja.

Tako je i kod nas jedan mislio.Isekao zapis star vise od 200 godina,lozio vatru njime i dobio rak grla.Sad se kaje.

veruj mi da nisi besmrtna.

postoji sirok spektar oboljenja, od najcescih do vrlo retih.

jos niko nije umakao

i sam sam sujeveran, pomalo. ali mi vise smeta kada dinkic zatvori fabriku ili banku i kada stotine i hiljade porodica upadne u ponor bede i beznadja

Ne znam nista o aferi drvo ni gde se nalazi ni sto oce da ga seku, tako da cu da cutim. Razmisljam samo koliko je covek bolesno stvoremje. Sad mi dete kaze da je jedan monstrum zapalio petardu, stavio psu u usta i razneo mu glavu. Ljudski rod je zlo, danas se svakog treba kloniti, ocigledno

nek se tpravoslavni Srbi vernici organizuju i odnesu hranu onim mucenim Sirijcima sto spavaju pod vedrim nebom, cenim da ce im Bog to vise uzeti u obzir.

Ti "muceni sirijci" pricaju o hiljadama evra koje trose na put ka EU - finansira njih neko."Muceni sirijci" ljude druge vere smatraju nevernicima i ne podnose ih-neka ih pomazu njihovi vernici.
Previse ih je u Srbiji i ne odlaze -imamo arnaute na KiM,Rasku oblast koju zele tamosnji muslimani a "muceni sirijci" su trebali kod muslimanske bogate brace u bogate zemlje da odu a ne u pravoslavnu Srbiju da nagrnu i ne odlaze a svakog dana ih je sve vise.
I na kraju Srbija "mucenim sirijcima" daje deset evra dnevnice od para obicnih gradjana.

mogli bismo neko istureno odeljenje da otvorimo, obzirom da mi je baba pre par dana (random baba, ne moja) otkrila da je vanzemaljci truju kroz male kamicke, koji ispadaju kroz pipu od slavine kad god odvrne vodu u kuhinji.
ali lik koji je zvao da mi trazi premijerov broj telefona zbog sosptvene devastiranosti oko fotografije direktora rhmz-a na njihovom sajtu je pobedio.

Jao prof. Jugoslav...
Razumem lika što je zvao, ali 100%. Kad se Jugina čitulja pojavila ja sam se ponadao da je to nešto privremeno, ali dotični očigledno planira da tu ostane bar do penzije.
Sad čekam da ove suše malo potraju, pa da sprženi Narod nađe najlogičnijeg krivca... Ima da umlate Profesora i obese ga na prvi Zapis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back