Svi koji pravdaju secu Zapisa vernici nisu a ni ljudi jer ni lj od ljudskosti u sebi nemaju.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka mu je Bog u pomoci ,niko se od prokletstva nije izvukao.
Tek cemo da vidimo sta ce se tu desavati na putu i sta ce se sa drvosecama desiti...
Eeee moj, junace nad nepomicnim drvetom, sad te vrebaju na hiljade duhova-energija onih ljudi i drugih sila-, koji su obitavali u tom drvetu vekovima, indukovani njihovim zavetima molitvama, prizivanih sila i energija.
Sad i mene interesira...
Svi koji pravdaju secu Zapisa vernici nisu a ni ljudi jer ni lj od ljudskosti u sebi nemaju.
razmiljam kako je forum lako dostupan osobama koje iq imaju ne veci od najvece izmerene temperature ovih dana, a koje po sopstvenom pisanjuna forumu od profesionalnih uspeha imaju zavrtanje zice i lepljenje lepka!
to sam poslednji put video u jna, tamo je bas vako dolazio, bilo je vazno da je iole zdrav, fizicki i onako, tako da si ne svojom voljom i izborom dozivljavao takve osobe kao susjede ili cimere, a ovde kao `drage` nickove
preuvelicano reagujes na problem koji je narastao kroz novinske naslove i jeftinu politicku propagandu
kad bi to tako lako bilo...
O tome kako macku da zakljucam i kako sam izasla sasvim iz svoje komforne zone na forumu... e hbga... moralo se i to dogoditi za ovu deceniju...
blog: pa pise tu kod mene blog: 1 : ))
krstarica
preuvelicano reagujes na problem koji je narastao kroz novinske naslove i jeftinu politicku propagandu
kad bi to tako lako bilo...
kakve smo mi juce pozive primali zbog ebenog zapisa, naterali bi i najveceg ateistu da sedne i krsti se i levom i desnom. isli su od toga da smo trebali da se uhvatimo u ljudski lanac i okruzimo hrast/zapis, stiteci telima drvo od sece do toga da su se oblaci nad zlatiborom promenili u krv crvene (?) sto, je l' da jasno najavljuje apokalipsu do kraja avgusta.
da napomenem da ustanova u kojoj radim NIJE imala veze sa secom drveta.
ono sto ja mislim o Zorani MIhajlovic i njenoj sposobnosti da vodi tako vazan resor je jedno, a ono sto mislim o delu svog naroda posle jucerasnje kanonade nesto sasvim drugo.
Tako je i kod nas jedan mislio.Isekao zapis star vise od 200 godina,lozio vatru njime i dobio rak grla.Sad se kaje.
veruj mi da nisi besmrtna.
postoji sirok spektar oboljenja, od najcescih do vrlo retih.
jos niko nije umakao
i sam sam sujeveran, pomalo. ali mi vise smeta kada dinkic zatvori fabriku ili banku i kada stotine i hiljade porodica upadne u ponor bede i beznadja
nek se tpravoslavni Srbi vernici organizuju i odnesu hranu onim mucenim Sirijcima sto spavaju pod vedrim nebom, cenim da ce im Bog to vise uzeti u obzir.
mogli bismo neko istureno odeljenje da otvorimo, obzirom da mi je baba pre par dana (random baba, ne moja) otkrila da je vanzemaljci truju kroz male kamicke, koji ispadaju kroz pipu od slavine kad god odvrne vodu u kuhinji.
ali lik koji je zvao da mi trazi premijerov broj telefona zbog sosptvene devastiranosti oko fotografije direktora rhmz-a na njihovom sajtu je pobedio.