Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmišljam kako se ovaj pdf pretvara u Svaštaru.
Utisak dana, osmeh dana, kuknjava dana, šta radiš, šta misliš, šta si pazarila, šta kuvaš, šta jedeš, da vam vidim baštu, ljubimca, sisu, švalera...

U odnosu na Žene, pdf Muškarci još i deluje ozbiljno i fokusirano kao norveška akademija nauka.

Razmišljam kako se ovaj pdf pretvara u Svaštaru.
Utisak dana, osmeh dana, kuknjava dana, šta radiš, šta misliš, šta si pazarila, šta kuvaš, šta jedeš, da vam vidim baštu, ljubimca, sisu, švalera...

U odnosu na Žene, pdf Muškarci još i deluje ozbiljno i fokusirano kao norveška akademija nauka.
svi cete vi meni zavrsiti na svastari, prorocki je rekao cika buki pre mnogo godina..:)

razmisljam dal ce neko da mi mazne tepihe sa ograde... u vrazju mater lopova kolko hoces... dal da privezem Beu uz ogradu... ona ne laje a ne ume ni da cuva domacine... a i kome trebaju tepisi

Sednem pre neki dan u piceriju u centru ns, u zelji da u osami sredim neke misli i prepustin se carima konzunetskog nacina zivota, te pojeden parce pice. Medjutim, kad san pojeo par zalogaja, da prostite, pripisa mi se i odem u wc. Vracan se, nema pice... Ukrali mi lopovi, hahahaha.

Sednem pre neki dan u piceriju u centru ns, u zelji da u osami sredim neke misli i prepustin se carima konzunetskog nacina zivota, te pojeden parce pice. Medjutim, kad san pojeo par zalogaja, da prostite, pripisa mi se i odem u wc. Vracan se, nema pice... Ukrali mi lopovi, hahahaha.

Jednog mog komšiju ubili jer je gladan jadan nekom ukro pola pljeske sa tanjira u fast food-u... pa sad ti vidi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back