Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
koliko se ovi što prestanu da budu zeleni 'polome' da opet postanu to isto ?
Nagon za vlascu, pa makar i virtuelni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko se ovi što prestanu da budu zeleni 'polome' da opet postanu to isto ?
svi cete vi meni zavrsiti na svastari, prorocki je rekao cika buki pre mnogo godina..Razmišljam kako se ovaj pdf pretvara u Svaštaru.
Utisak dana, osmeh dana, kuknjava dana, šta radiš, šta misliš, šta si pazarila, šta kuvaš, šta jedeš, da vam vidim baštu, ljubimca, sisu, švalera...
U odnosu na Žene, pdf Muškarci još i deluje ozbiljno i fokusirano kao norveška akademija nauka.

svi cete vi meni zavrsiti na svastari, prorocki je rekao cika buki pre mnogo godina..![]()
razmisljam dal ce neko da mi mazne tepihe sa ograde... u vrazju mater lopova kolko hoces... dal da privezem Beu uz ogradu... ona ne laje a ne ume ni da cuva domacine... a i kome trebaju tepisi
Sednem pre neki dan u piceriju u centru ns, u zelji da u osami sredim neke misli i prepustin se carima konzunetskog nacina zivota, te pojeden parce pice. Medjutim, kad san pojeo par zalogaja, da prostite, pripisa mi se i odem u wc. Vracan se, nema pice... Ukrali mi lopovi, hahahaha.
Jednog mog komšiju ubili jer je gladan jadan nekom ukro pola pljeske sa tanjira u fast food-u... pa sad ti vidi...
.Jednog mog komšiju ubili jer je gladan jadan nekom ukro pola pljeske sa tanjira u fast food-u... pa sad ti vidi...
Ma meni uopste nije bilo zao. To je signal. Znak da se okanem brze hrane.
Onaj sto krade hranu sugurno nije neji kriminalac.
Mene ovo rastuzi sad....
Onaj sto krade hranu sugurno nije neji kriminalac.
Da. Devetnest godinica imao.
Pa lešili su ga kao da jeste, tako ti to ide ovde
Jesu bar skotovi odlezali?
I u kom je taj stanju mucenik bio kad je sa devetnaest godina krao pola pljeskavice??
A jbg u kakvom stanju nigde nikog ni države ni roda ni komšije ni nikog
Nije odležao, platio neku siću pa zapalio preko lik, čujem i da se razmnožio
Platio??
Ma da bre lovator neki podmazo i zapalio
Ne znam sta da kazem...
I ja sad gledam de se seti, što se seti, što pomenu, bilo to pre par godina