Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Water-Balloon-Fight.jpg

o ovome, gadjanje vodenim balonima...sad bi mi dobro doslo....prskam se crevom u dvoristu al nije to to

kako smo se nekad dobro rashladjivali, kad u junu opizdi vrelina pa se skupomi klinci u osnovnoj, i na velikom odmoru zaratujemo u skolskom dvoristu :zcepanje: onda ide ribanje od strane profana jer moramo kuci na presvlacenje
pa dodjemo sveze presvuceni i zakazemo borbu posle casova na skadarskoj cesmi (gornjoj ili donjoj zavisi kako kad), pa se makljamo tamo :zcepanje: ljudi prolaze smeju se traze neki i njih da gadjamo da ih osvezimo :lol:
tako smo godinama radili, kad se zavrsila osnovna prestalo je i to :(....vidjala sam posle par puta neke mladje generacije kako nam kradu fazone....a vec dugi niz godina vise nikoga, hebi ga komunalci novi zakoni tezge za prodavce i ostale pizdarije, sad bi nahebali da to rade
a i valjda je zanimljive kuci za kompom biti asocijalan danasnjoj deci :aha:

plivam ja danas,sto je inace za mene vrlo dosadna radnja i posto obicno vreme prekracujem dubokoumnim razmisljanjima,tako i danas pomislim aj da napravim idealnu forumasicu.pa pocnem da redjam:da bude vredna kao domacica,da bude zgodna kao troja,usta kao frejina,grudi divkine,noge tigricine,sake od one lepe crne cupave,sad mi stao mozak koji joj je novi nik,da bude mudra kao modesti,osmeh da ima od xele,da je fina i obrazovana kao freja,da je vrcava kao veja,nezna kao emocija...i onda pocnem da se nerviram jer ne znam cije bih oci i kosu?
ajjd vi napravite forumasicu po svojoj volji

plivam ja danas,sto je inace za mene vrlo dosadna radnja i posto obicno vreme prekracujem dubokoumnim razmisljanjima,tako i danas pomislim aj da napravim idealnu forumasicu.pa pocnem da redjam:da bude vredna kao domacica,da bude zgodna kao troja,usta kao frejina,grudi divkine,noge tigricine,sake od one lepe crne cupave,sad mi stao mozak koji joj je novi nik,da bude mudra kao modesti,osmeh da ima od xele,da je fina i obrazovana kao freja,da je vrcava kao veja,nezna kao emocija...i onda pocnem da se nerviram jer ne znam cije bih oci i kosu?
ajjd vi napravite forumasicu po svojoj volji
Да си се посветила сећању на Раље не би се замајавала наведеним.:per:

73.jpg

O tom da me ova fotografija S. Bojkovic podsjetila na moju susjedu Vidu kod koje je mama bas i danas bila zbog loseg zdravlja (cesto ju prate zdravstveni problemi). I o tom da me je Bozidar S. (s kvacicom) nekoliko godina zezao da govorim kao Emilija iz Boljeg zivota, pa je ili imitirao moj govor u "Emilija stilu" ili me zvao tako. Taman da je to tocno, malo prije se upitah zbog cega je to trajalo tako dugo.

O ovom tekstu (izjava Lidije Vukicevic) i greskama u tekstu. Prenijela bih ga cijelog, ali Svet ne dozvoljava, pa cu prenijeti samo greske da do sutra ne bi bile promijenjene:

http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/lidija-vukicevic-uloge-dobijaju-oni-koji-mogu-da-dovedu-vise-sponzora-za-film

"Pogledajte kako Seka Sablić igra u svakoj seriji i akter je reklama čiji su su sponzori ... "

"Mladi glumci godinama nakon što završe akademiju ne stanu da pozorišne daske,..."

A onda i o eventualnoj vezi ili vezama izmedju ovih detalja:

- nadimku Seka za ime Jelisaveta
- o tom da je Jelisaveta neka Radojkina familija
- o tom da je Milenko stanovao kod Radojke
- o tom da je Smilja trazila da ju zovem Seka (a ja se u to vrijeme cudila zasto je to smijesno mom caletu).

- - - - - - - - - -

Razmisljam nesto:Zamislite da sad padne sneg,metar debeo.
Ko da cisti toliki sneg po ovoj vrucini ,sunce ti zarko. :think:

Prljanje nije preporuka za cistace.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back