Šta trenutno razmišljaš 2

razmisljam o zenama koje poloze vozacki i onda ne sedaju za volan,u fazonu,nije to za mene.pa sto si polagala?valjda si videla dok si ucila da nije za tebe.i sta ima da nesto nije za nekog.uzmes pa vezbas.pesak tamo,pesak ovamo,malo bandera,al nauci se brate...

razmisljam o zenama koje poloze vozacki i onda ne sedaju za volan,u fazonu,nije to za mene.pa sto si polagala?valjda si videla dok si ucila da nije za tebe.i sta ima da nesto nije za nekog.uzmes pa vezbas.pesak tamo,pesak ovamo,malo bandera,al nauci se brate...

..slazem se Smoki...meni je zao sto vise nemam sta da vozim, a i da imam (zezao me zet da ce mi kupiti juga, jel rekoh da mene ne bi bio blam da ga vozim), ali teba to i odrzavati
i sipati u njega nesto da bi isao...tako da i pored svih zelja, mogucnosti ne dozvoljavaju, a uzivala sam da vozim cak i kad su mi svi svirali jer vozim polako, mene to nije ama bas
ni mrvicu potresalo...bas sam bila srecna.....dzaba sad, jos malo ce mi dozvola i isteci, a ja ne sedoh za volan poslednih 7 godina :(

ma ja ne izivam da vozim,meni je to ko pranje zuba,sluzi svrsi da se ne tandarim po busu.sutra nemam kola,a slobodna sam ceo dan,mogla bih na najlon,a to znaci da moram da menjam dva busa do tamo,a vazno je da da stignem bar do devet ujutru

..ja sam uzivala, retko sam vozila po gradu jer je problem parkiranje bilo uvek, a i jeftinije mi je prevozom, ali sam zato isla cesce u selo kod mojih kad su otisli tamo da zive, pa na plac na koji
nisam otisla xy godina....i tako fino sam se tad svrckala....sad sam usmerena samo na bus...pa mi nekad bude krivo, al ajde prhvatis sve sto te snadje i ides dalje....a pa zato vi tamo stizete
zorom ranom jer idete kolima.....i na nas buvljak onaj pravi treba rano otici, i meni do tamo treba dva prevoza, zato ni ne idem...

Ko ce koga da zahebe danas, ramaj mene ili ja njega :heart2:
Doterao je pun kombi dobre robe i sad sigurno vadi ono najbolje, ali dzafter ce ga po starom dobrom obicaju izdati za 10e :per:

Hahaha... :rotf:
Gledaj to na pozitivan nacin. Uglavnom ti nije dosadno. I to je nesto... ;)

@tema: sta sve treba da obavim danas...sinovima istekli pasosi pa moram da ih vodim na slikanje. Treba tuje u basti podseci, travu pokositi...valja nesto u kladzi turiti. Obecao sam klincima moju krem-supicu od belog luka. Prvo slikanje njihovo da obavim, onda cu sa bastom da se zanimam, pa posle kuvanje...a na kraju kladza, blejanje. :mrgreen:

Hahaha... :rotf:
Gledaj to na pozitivan nacin. Uglavnom ti nije dosadno. I to je nesto... ;)

@tema: sta sve treba da obavim danas...sinovima istekli pasosi pa moram da ih vodim na slikanje. Treba tuje u basti podseci, travu pokositi...valja nesto u kladzi turiti. Obecao sam klincima moju krem-supicu od belog luka. Prvo slikanje njihovo da obavim, onda cu sa bastom da se zanimam, pa posle kuvanje...a na kraju kladza, blejanje. :mrgreen:

Bruder,a da tek vidis dzaftera:per:
Njemu su beonjace tamnije od boje koze:hahaha:
Nikad ne znam gde gleda i samo cekam kad ce da me ujede:rotf:

- - - - - - - - - -

Idem na godisnjicu mature, a u katastrofalnom sam stanju.

Ko na godisnjici mature ne kresne nesto, taj nije covek:p

Za neke bosanka, pa ciganka, siptarka...sve po potrebi...:lol:

...lako se prilagodjavam tudjim intelektualnim kapacitetima...

Svi Janezi su Bosanci. Leb te jebbo, nisi to znao???
Samim tim sve Slovenkinje su p*cke na kubik...izrazito ih postujem. Obozavam ih. :heart:

Ove moje iz Vojvodine sve kilavije i kilavije...nazalost.

Sa bosankom bi mogao u rat:aha:
A Vojvodjanke...mani se, opasne su:lol:

Back