Šta trenutno razmišljaš 2

@ smokva
Tom našem Japancu ( nindži) posle 600 i kusur godina provedenih u Japanu to vaše poznanstvo je verovatno vazno, jer se odlaskom sva ta stara prijateljstva iz poznanstva ili izgube ili umanje zbog geografske udaljenosti, pa je dolazak valjan razlog da se vidi sa tobom. To sa kumovima i ostalima koje možeš da vidis bukvalno kad hoćeš nema veze sa ovim. Sa njima se ne vidjas često ne zbog geografske udaljenosti, već zato sto ne zelis.

@ moonja
Za nindzu sam aludirala zbog smokvinog " Japanca" , a drago mi je da si vise Zeleni Zub :zaljubljena:
Tako nekako..
Ko zna, čovek je možda do sada potpuno pormenio način života, razmišljanja, religiju...pojapanizirao se i postao oličenje mirnoće, emocionalne stabilnosti, čvrstine karaktera itd itd....ni traga onom homo balkanikusu kakav je pretpostavimo, bio:lol:

Znači, glasam ZA susret sa nindzom! :heart:

Dzaba ste krecili,on nindza,ja ******,pa sam mu napisala to je slatko sa tvoje strane i hvala ti,al ja mislim da to nije dobra ideja.a on je napisao razumem i nista vise.sad cekam da me izbrise sa liste kad sam neupotrebljiva :lol:

- - - - - - - - - -

Ne mogu da verujem ne moze rec koja se rimuje sa nindza a pocinje sa m da se napise??? Al smo fini

Hhaha..pa nisu te na maskembal zvali, nego na rođendan.

Bouže, Smokfo, danas ti je dan za sagrešenije misliH.... E, bio popa kod nas preduskršnje kađenje i sve... i ako je minut ostao, ebomezec..

znaci danas vrhovni kacavenda dozvoljava kokain i djechake?
jupiiiiiiii

- - - - - - - - - -

nemam djecaka, ali cu sad da uronim u slatko carstvo chula! <4444

Back