Šta trenutno razmišljaš 2

Razmisljam dal da se zabrinem za sebe :lol: Neke misli i osecanja mi se promenila u poslednje vreme, nesto sto pre nisam zelela sad zelim, nesto sam pre zelela sad ne zelim.... Pa mi cudno....Dal je to pozitivna promena vreme ce pokazati...

To je normalno. Menjamo se...
I...da... tridesete kucaju :tajna: :p
Ja recimo sada gledam i ravnu obucu a do pre dve godine ne bih ni u snu. I lepse se osecam u komotnijoj odeci a pre sam samo uko birala. I tako...

Poslednja izmena:
Da je kupim ili je sama izradim :think:

9500949b3fef3221560c354f1d4ef9e3.jpg

Ako je sama napravis bice veca fora ;)

- - - - - - - - - -

To je normalno. Menjamo se...
I...da... tridesete kucaju :tajna: :p
Ja recimo sada gledam i ravnu obucu a do pre dve godine ne bih ni u snu. I lepse se osecam u komotnijoj odeci a pre sam samo uko birala. I tako...

Da to mi svi kazu da se desavaju neke promene kad ulazis u tridesete, hebem li ga sta je, al me drmaju pa sam zbunjena :lol:
Eto ti sad prelazis u mene a ja u tebe ;), nisam mislila na te promene u stilu oblacenja, al kad ih vec pominjes ima i njih, ja sad dobijam zelju da se doteram, a dvadesete sam prosla u trenerkama
Poludele nacisto :lol:

Ako je sama napravis bice veca fora ;)

- - - - - - - - - -

Da to mi svi kazu da se desavaju neke promene kad ulazis u tridesete, hebem li ga sta je, al me drmaju pa sam zbunjena :lol:
Eto ti sad prelazis u mene a ja u tebe ;), nisam mislila na te promene u stilu oblacenja, al kad ih vec pominjes ima i njih, ja sad dobijam zelju da se doteram, a dvadesete sam prosla u trenerkama
Poludele nacisto :lol:
To sam dala kao primer.
Inace sam manje kocoperna. Ucim da dobijem kompliment i prihvatim pomoc. Manje ima onog nezrelog "Ne treba mi niko. Sve mogu sama". Vise se okrecem sebi i manje me uzrujava sta se desava okolo, pocela sam da se fokusiram na subjektivni osecaj i vise slusam intuiciju. Pokusavam da kontrolisem euforiju i otvorenost a da od starijih i pametnijih kupim mudrosti i budem suzdrzanija. Pravim ozbiljnu selekciju ljudi oko sebe. I tako... Ima razlike :) Mada, u sustini smo to sto smo, nema nam pomoci :lol:

Nikad nisam pisao po slabijima, uvek je bilo nek svima bude dobro , ja sam iaonako sposoban da sam napravim da mi bude dobro, kad se nekome svidja neka ma nema problema ja je odjebbem da ucinim , za mene uvek ima, kad vidim da se neka budala gubi lepo necu da ga ismejem nego dam savet, kad vidim slabijeg pomognem ....Sve nesto mislim da od danas vrlo verovatno menjam list. Piškenje po protuvama se izgleda u dnk ovde urezalo , možda mazohizam iz njoh godinama usadjivan to trazi pa mi zameraju :think:

Back