Šta trenutno razmišljaš 2

О кибиц-фенстерима и свим старим прозорима.

Делови који су спречавали лупање отворених крила - склопка тј језичак (као на кишобрану) који вири из прозорског прага и две висеће куке које се задену у рупу од исто такве дебеле жице.

Нађох слику (и то баш са Крстарице) на којој се то види

Pogledajte prilog 412925

Poslednja izmena od moderatora:
zamisli da si vocna musica...znam, i meni je problem :rotf:
Auuuu...
Ne znam za tu mušicu, ali ovo uopšte nije šala, ovo su i doktori dokazali. Doktori iz Rusije.
Ako je devojka ikad spavala sa crncem kasnije će rađati crnu decu. Deca će i narav povući na ženine prethodne ljubavnike. Znači ili da žena bude nevina ili da se napravi neka ozbiljnija analiza njenih prethodnih ljubavnika. Da zna čovek šta može da očekuje. :neutral:

Auuuu...
Ne znam za tu mušicu, ali ovo uopšte nije šala, ovo su i doktori dokazali. Doktori iz Rusije.
Ako je devojka ikad spavala sa crncem kasnije će rađati crnu decu. Deca će i narav povući na ženine prethodne ljubavnike. Znači ili da žena bude nevina ili da se napravi neka ozbiljnija analiza njenih prethodnih ljubavnika. Da zna čovek šta može da očekuje. :neutral:

dobro, ne bas covjek...al vocnim muvama ce ostavinske i rasprave oko starateljstva postat vrlo vrlo nezgodne...:rotf:

О кибиц-фенстерима и свим старим прозорима.

Делови који су спречавали лупање отворених крила - склопка тј језичак (као на кишобрану) који вири из прозорског прага и две висеће куке које се задену у рупу од исто такве дебеле жице.

Нађох слику (и то баш са Крстарице) на којој се то види

Pogledajte prilog 412925

....ja se secam takvih prozora, ima toga jos po negde u selima...

- - - - - - - - - -

jbte, al je strudla zlo : )

...:sad2:

15094921_1192374957537420_8176907654688671949_n.jpg

Back