Šta trenutno razmišljaš 2

dal da ujutru doruckujem masti i leba
sta fali,jel?

Fali malo aleve paprike odozgo.

...jos ako je ljutkasta...milina :)

..ja imam domacu mast pa sve na njoj kuvam...al kantica od 700g mi traje od marta meseca i jos ima u njoj....stavim samo mrvicu da zamirise....

...nego razmisljam da li da gasim ovo...umorna sam, a oci ko solje....nervozna...

dal da ujutru doruckujem masti i leba
sta fali,jel?

Ti si izgleda preskočila večeru čim razmišljaš o doručku. Meni sutra ni ručak ne treba, ceo dan jedem. Večeras sam kuvala za sutra, pa kad je već gotovo i to sam obavila.:rotf:

- - - - - - - - - -

i soli :lol:
znaci nista ne fali,sutra leba i masti...

Ja sam se tako jutros zeznula, doručkovala hleba i putera i tek sam se oko 3 sata opet dočepala hrane. Pa nikako da se zasitim. :sad2:

Meni ce tetka dati svoj auto, jer ja sam njen setjer, znas...:lol:

jeste i ja sam tetkin secer,pa mi je za moj rodjendan rekla sad cu ti na viber posaljem fotke tasni koje sam htela da bacim,pa ti sebi izaberi jednu:eek: i ja glupaca izabrala,umesto da sam rekla,meni za rodjendan ono sto si htela za kontejner???i jos sam morala da idem po nju,i jos mi je svecano rekla,znas,to je moja najlepsa torba,sa sve prevrtanjem ocima

....nemoj slucajno vise da se zalite na tetke, moja je zaboravila kad je moj rodjendan...vadi se na starost, a ostale datume mimo rodjedana odlicno pamti.....poklone je prestala da
kupuje jos u onom veku....
...nego sve mi se cini da cu i ja poceti kao tetka....uvek i svima sam kupovala bar sitnice....meni niko nista evo druga godina....ma more mars...sama cu da kupim sebi, a ostale
ko šiša....eto tako...

....nemoj slucajno vise da se zalite na tetke, moja je zaboravila kad je moj rodjendan...vadi se na starost, a ostale datume mimo rodjedana odlicno pamti.....poklone je prestala da
kupuje jos u onom veku....
...nego sve mi se cini da cu i ja poceti kao tetka....uvek i svima sam kupovala bar sitnice....meni niko nista evo druga godina....ma more mars...sama cu da kupim sebi, a ostale
ko šiša....eto tako...

cekaj,a pre dve godine za moj rodjendan,bilo veliko drustvo,ona predaje poklon,a ono malo ogledalce ,kod mene kod kineza identicno 100 din.ja stvarno ne gledam poklonu u zube,pa kulturno kazem jao sto je lepo,a ona,onako glasno da svi cuju,pa ti znas da ja uvek uzimam nesto izuzetno:manikir:
a ono vecina pocela da se kikoce
a tetka posteno potkovana devizama.al ko ne stedi nece ni imati:mrgreen:

Back