Šta trenutno razmišljaš 2

ljubio bih ti oci

iss nisam ovo videla do sada, a skroz je nepristojno da iskuliram ovako simpaticnu izjavu :)

blagodarim i pozdravljam.

tema: cerka mi je dosla sa idejom da upise fakultet bezbednosti, kaze da joj odgovara program tamo, ima i psihologija i pravo i bla, bla..sve sto je zanima na jednom mestu.mislila sam da je to privatni faks, a ono nije. mene naziv asocira na pandure, kad ni tu nisam bila u pravu. pitam je sta ce sa tim faksom, kaze da hoce da radi u HR.
e,nek radi sta oce, njen zivot, njena stvar,ali bas me iznenadila.
sad razmisljam o tome i bistrim sajt faksa.

iss nisam ovo videla do sada, a skroz je nepristojno da iskuliram ovako simpaticnu izjavu :)

tema: cerka mi je dosla sa idejom da upise fakultet bezbednosti, kaze da joj odgovara program tamo, ima i psihologija i pravo i bla, bla..sve sto je zanima na jednom mestu.mislila sam da je to privatni faks, a ono nije. mene naziv asocira na pandure, kad ni tu nisam bila u pravu. pitam je sta ce sa tim faksom, kaze da hoce da radi u HR.

To je završio jedna moj drugar iz škole. Čime se bavi danas nemam pojma. ...on se uvek tripovao na militari, bio je u specijalac, nekako mu je ovo bilo logično da upiše speam svojih interesovanja...

Dok je studirao, kao nešto smo se par puta videli, zvao me u društvo sa svojim kolegama. Svi su bili utripovani wanabe špijuni... :lol:

To je završio jedna moj drugar iz škole. Čime se bavi danas nemam pojma. ...on se uvek tripovao na militari, bio je u specijalac, nekako mu je ovo bilo logično da upiše speam svojih interesovanja...

Dok je studirao, kao nešto smo se par puta videli, zvao me u društvo sa svojim kolegama. Svi su bili utripovani wanabe špijuni... :lol:

i meni zvuci kao neki pfgshs fazon, ali hajd' da ne pricam o necemu sa cim nisam dovoljno upoznata. sad mi koleginica kaze da poznanik njen iz mup-a, predaje tamo, pa cemo se raspitati sta i kako..navodno je taj faks sad na ceni.
za prijemni traze psihologiju, sociologiju i ekologiju :think:

jel ona zavrsna godina?
mi mozgamo o srednjoj skoli. njega nista ne zanima.
nije ni mene sa 14 godina

jel ona zavrsna godina?

nije, treci je razred ali im dolaze sa fakseva da ih malo edukuju o tome sta i kako, iako je jos rano. medjutim, koliko poznajem svoje dete, ambiciozna je i to dosta tj prilicno voli lagodan zivot i svesna je da mora da se bavi necim sto ce joj taj zivot i omoguciti.
sto je skroz ok, nije u fazonu lezi leba da te jedem ili udacu se za bogatog :D
ove godine su dobili psihologiju i logiku i ona je odusevljena, imaju dobre profesore i hoce sad da udje u neki program dodatne nastave, neko volontiranje je u pitanju, videcemo sta ce od toga da bude. govori engleski i nemacki, za sada, s tim sto je ove godine pomagala profesorki engleskog na testovima za djake koji su bili oboreni na popravni posto ih je bilo dosta, pa je profesorka zamolila za pomoc pri pregledanju. mislim, bas sam ponosna na nju. :)
sto se tice srednje skole, kod nje nije bilo opcije, znala je da ne zna sta hoce konkretno, gimnazija je bila jedini logican izbor, da da sebi vremena da vidi sta i gde.

i meni zvuci kao neki pfgshs fazon, ali hajd' da ne pricam o necemu sa cim nisam dovoljno upoznata. sad mi koleginica kaze da poznanik njen iz mup-a, predaje tamo, pa cemo se raspitati sta i kako..navodno je taj faks sad na ceni.
za prijemni traze psihologiju, sociologiju i ekologiju :think:

Postoji i Fakultet za diplomatiju i bezbednost (to tek vole...) i isto to kao Akadmija za diplomatiju, bezbednost i medije (i štrikanje :lol: )

Moj jr je 1. god gim. prirodni smer.
Ako bude dobar, kao što je bio, imao dobar uspeh i želeo, 3. ćemo da ga šibnemo preko...lakše se upisuje fax, a bogami je i jeftinije.
Ako ne bude ništa valjao, nek ide od tetke u Jameriku da bere pamuk :lol:
Ako je blesav, završiće fax na kome mi predaje sestra...pa će da još boravi po Srbiji dragoj.
Meni je bio najsimpatičniji kad mi je kao klinac rekao da bi voleo da vozi kamione kad poraste :lol:
NIje loš, ima kapacitete, šta hoće, biće njegovo...

Postoji i Fakultet za diplomatiju i bezbednost (to tek vole...) i isto to kao Akadmija za diplomatiju, bezbednost i medije (i štrikanje :lol: )

Ako bude dobar, kao što je bio, imao dobar uspeh i želeo, 3. ćemo da ga šibnemo preko...lakše se upisuje fax, a bogami je i jeftinije.
Ako je blesav, završiće fax na kome mi predaje sestra...pa će da još boravi po Srbiji dragoj.
Meni je bio najsimpatičniji kad mi je kao klinac rekao da bi voleo da vozi kamione kad poraste :lol:

nije ovaj moj nije los, ima kapacitet, ali nas ebe taj fudbal, jer i to dobro ide.
pitanje je koliko ce moci paralelno da gura. nece dugo, sigurno.
meni je super kombinacija sportka stipendija preko, ali ni to nije jednostavno

jel ona zavrsna godina?
Ja sam znala šta me zanima, ali sam upisala šta su roditelji želeli. Prvi pravi posao koji sam radila je bilo ono što sam želela, ali sam vrlo brzo ukapirala da je dobro što sam poslušala roditelje jer se od tog mog (turizam) ne možeš 'leba najesti.
Moj stariji klinac je četvrti osnovne, ali već zna šta hoće da upiše - to sada sva deca žele - računare. :lol:

- - - - - - - - - -

nije ovaj moj nije los, ima kapacitet, ali nas ebe taj fudbal, jer i to dobro ide.
Ovo je odlična stvar, guraj kako znaš i umeš, nećeš pogrešiti.

Nece ni ovo moje cudo da ostane ovde, ja sam svesna toga potpuno, no dobro..neka su zivi i zdravi, ma i kamione vozili. Samo da im bude dobro u zivotu, zasluzili su.
Kako mislis da ga sibnete preko u trecoj godini? Neka stipendija? Pisala sam vec, ova moja bezecuje norvesku, ali to je samo jedno polugodiste, u cetvrtom. imaju i USA, celu godinu, ali ona to ne bi.

Ma imaj poverenje u dete... ja to ne kažem svome, naravno da glumim kao strogoću i principijelnost, ali...dobri su i znaju oni, neće samo da o tome mnogo govore :)

Super ako je dobar i sportista, što ne bi gurao ono što voli i ne zanemari postojeće....postoji i sportska gimnazija...

Upis boza limunada normalno jer je skolarina paprena.
Ko nema vezu za mup je nevidljiv.
Da ne spominjem koliko su mladi tu srecni jer je Gospodara Vucica vrlo blizu msm sta reci.

Ako joj je to zelja neka je sa srecom. :vatromet:

pitacu ja zeta, on zivi u francuskoj i bivsi je sportista, kakve su mogucnosti za nasu decu sportiste. moj sestric je dobio tu stipendiju, ali dobro on je tamo i rodjen, u monpeljeu im je valjda jedan od najboljih koledza za decu koja se bave sportom a nisu jos zavrsili skole. znam da ih ima iz cele evrope tamo.

Ma imaj poverenje u dete... ja to ne kažem svome, naravno da glumim kao strogoću i principijelnost, ali...dobri su i znaju oni, neće samo da o tome mnogo govore :)

Super ako je dobar i sportista, što ne bi gurao ono što voli i ne zanemari postojeće....postoji i sportska gimnazija...
Munjo bre, ti si neki mnogo dobar čilac i sjajan tata! :super:
Sklanjaj taj neozbiljan avatar, ja te do skoro nisam ni čitala k'o svet, delov'o si k'o neki šalabajzer. Vi'š kako izgled ume da prevari. :lol:

Upis boza limunada normalno jer je skolarina paprena.
Ko nema vezu za mup je nevidljiv.
Da ne spominjem koliko su mladi tu srecni jer je Gospodara Vucica vrlo blizu msm sta reci.

Ako joj je to zelja neka je sa srecom. :vatromet:

kakva skolarina, Zauz, to je drzavni faks, ona ce na budzet.akobogda sto bi se reklo :D
i nije mup, je l citas ti sta ja pisem-psihologija i bavljenje ljudskim resursima :rtfm:

postoji, ali je potpuno iskljucena iz opcija. imamo poznanike cija su deca odlikasi upisali sportsku i ispisali se nakon prve godine. oni tamo imaju politiku da tolerisu izostanke (ne ide se na razredni ispit itd.), ali ne ukladjuju skolske obaveze sa sportskim obavezama dece i to jako utice na uspeh u skoli, svi su listom dobri, jedva dobri.

Back