Šta trenutno razmišljaš 2

Nece ni ovo moje cudo da ostane ovde, ja sam svesna toga potpuno, no dobro..neka su zivi i zdravi, ma i kamione vozili. Samo da im bude dobro u zivotu, zasluzili su.
Kako mislis da ga sibnete preko u trecoj godini? Neka stipendija? Pisala sam vec, ova moja bezecuje norvesku, ali to je samo jedno polugodiste, u cetvrtom. imaju i USA, celu godinu, ali ona to ne bi.

Na osnovu uspeha i nagrada na mđn takmičenjima. NIje u Matematičkoj, al to je bio njegov izbor, ne zaostaje.. Postoji način, ali o tome kada, ako dođe vreme. Nisam znao, nego mi je sestra nagovestila...ona gleda i za svog klinca perspektivno. Onda je ravnopravan sa vršnjacima iz GB na primer ili iz EU, tako da ima dobar start...dobar je sa jezicima..

Munjo bre, ti si neki mnogo dobar čilac i sjajan tata! :super:
Sklanjaj taj neozbiljan avatar, ja te do skoro nisam ni čitala k'o svet, delov'o si k'o neki šalabajzer. Vi'š kako izgled ume da prevari. :lol:
Ma, fala, al nisam ništa posebno, bolja su moja đeca...: Ne smem afatar da diram, on mi je od početka..ej bre, decenije su to ( :
postoji, ali je potpuno iskljucena iz opcija. imamo poznanike cija su deca odlikasi upisali sportsku i ispisali se nakon prve godine. oni tamo imaju politiku da tolerisu izostanke (ne ide se na razredni ispit itd.), ali ne ukladjuju skolske obaveze sa sportskim obavezama dece i to jako utice na uspeh u skoli, svi su listom dobri, jedva dobri.
Sigurno postoji način. Školski drugar je pola škole bio na utakmicama, pripremama i gostovanjima, igao i za reprezentaciju (hokej) pa sad razbija IT, poslovan čovek, završio fax, sve ok.....kad je bio tinejdžer, bio je srednje kilav đak..provlačio se..ali samo zbog toga što ga nije interesovala škola..

Back