Šta trenutno razmišljaš 2

A ovim clankom izmisljaju toplu vodu?
Nikada je nisam imala niti pozelela.

- - - - - - - - - -

Sto oni tebi smetaju? :)
Neka jede ko sta hoce...
Нисам рекао да ми сметају, него јел дају крв?
И шта ако се та секта преноси крвљу па се примаоци трансфузије саможигошу као на фотографијама које је Афро поставила где су се француски вегани дословно саможигосали усијаним гвожђем по телу?

Не могу да престанем да размишљам о чланку и слици из новина од пре десетак дана.

Исиловци су обесили заробљенике за куке и онда их тако преклали.

Виде се слике како још живи висе и онда слика како их мртве у рукама носе.

Како да избацим то из главе?

Не могу да престанем да размишљам о чланку и слици из новина од пре десетак дана.

Исиловци су обесили заробљенике за куке и онда их тако преклали.

Виде се слике како још живи висе и онда слика како их мртве у рукама носе.

Како да избацим то из главе?
Помало је смешно, али на теми о Сирији на ПДФ Политика, већина тих заробљеника су шиити из Афганистана и Ирана који се често предају без отпора мислећи да ће бити као неки заробљеници за размену... будалетине без премца.

Помало је смешно, али на теми о Сирији на ПДФ Политика, већина тих заробљеника су шиити из Афганистана и Ирана који се често предају без отпора мислећи да ће бити као неки заробљеници за размену... будалетине без премца.

Имам присилне мисли као и у случају слике усташа са тестером. Морам да применим неке трикове, овако даље не иде.

Имам присилне мисли као и у случају слике усташа са тестером. Морам да применим неке трикове, овако даље не иде.
У емисији о НДХ на РТС 1 пре мало јаче од недељу дана усташе воде Србе на клање, однос барем 50:1, усташе имају обичне пушке репетирке с 5 метака у магацину(ајд нек имају још један у цеви, али то је све) и ови наши иако знају шта их чека, без отпора иду ко овце... несхватљиво!
Где смо погрешили?

У емисији о НДХ на РТС 1 пре мало јаче од недељу дана усташе воде Србе на клање, однос барем 50:1, усташе имају обичне пушке репетирке с 5 метака у магацину(ајд нек имају још један у цеви, али то је све) и ови наши иако знају шта их чека, без отпора иду ко овце... несхватљиво!
Где смо погрешили?

Често се то питам. Нека врста менталне анестезије али на нивоу народа.

Опет, да сам ја била неки генерал, гулила бих доживотну. Мислим на најновији рат.

Где смо погрешили?

Svu vlast kao ovce dajemo jednom coveku. Ljudi se ne pitaju i ne razmisljaju. Ne obrazuju, ne zanima ih. Ne prepoznaju kvalitet vec sistem da komsiji crkne krava.
I onda svi postanu ovce. Ne postuju se medjusobno, a ni sebe.

Ako je to tako.

....a da malo prestanes uopste da pratis sva ta desavanja, ja sam to odavno sebi zabranila...i lepse se osecam od kad ne znam mnogo toga...nemam ja viska
zivaca pa da ih trosim na takve stvari...zao mi je ali svako sebi mora biti vazniji od tih nekih nepoznatih iz novina i crne hronike...

Svu vlast kao ovce dajemo jednom coveku. Ljudi se ne pitaju i ne razmisljaju. Ne obrazuju, ne zanima ih. Ne prepoznaju kvalitet vec sistem da komsiji crkne krava.
I onda svi postanu ovce. Ne postuju se medjusobno, a ni sebe.

Ako je to tako.
Nije ovde sistem da komšiji crkne krava, zato se ljudi i nisu nabili u toj meri u NS kao dole u BG i zato ovde reč seljak nije sinonim za pogrdno.
Verovatno je apatija više posledica nekih drugih stvari od vere preko vaspitanja i ranijih moralnih vrednosti + оber glupost, ujedinjenje 1918.
Mađari žive s nama, rade iste poslove ko i mi, ali nimalo nisu apatični i jako drže do sebe, svi mađarski predsednici opština u Vojvodini 'ladno i bez okolišenja su odbili begešijansku budalaštinu zvanu readmisiju roma, a samo jedan srpski u Srbobranu i još jedan u jednoj opštini čini mi se u Sremu, a mnogi od readmisiranih romova nisu reč znali srpski, bilo ih je poreklom od Rumunije do Francuske i imali su ikada ikakve veze sa Srbijom ni koliko subatomska čestica.

Njam,..

produkte-2800-2899--2800-878fa6.jpg

Back