Šta trenutno razmišljaš 2

Da li baš svi muškarci kada gledaju tv moraju da pojačaju ton toliko?
Mm gleda debatu pojačanu toliko kao da on treba da glasa.
Odem kod sestre, zet gleda tv nas dve se ne čujemo uopšte.
Kod mojih tata isto gleda neki film -titlovan, ebote pucaju ceo film mama i ja se mislimo dal da se bacimo pod sto. Užas.

Kod mojih tata isto gleda neki film -titlovan, ebote pucaju ceo film mama i ja se mislimo dal da se bacimo pod sto. Užas.

....:rotf: posljite muske na ispiranje usiju zajedno ce im biti lakse

Joooj :lol:
Ne podnosim kada neko napanji tv. Vecito utisavam, sve. Volim da se tek cuje.

Pa ne, izvitni...ali to je baš odlika nekih baba, koje tako narajcaju TV da bi kao bilo da ima nekog kod kuće, a ne samo ona i teleFizor......
Ja čim čujem tako neko navio glasno, odmah znam neka usamljena baka... nikad nisam pomislio da može da bude nečiji žmu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Joooj :lol:
Ne podnosim kada neko napanji tv. Vecito utisavam, sve. Volim da se tek cuje.

Kod nas u kutji mž uvela pravilo da mora da se gasi TV kad nam dođu gosti..na šta liči gledanje kad imamo nekoga...u stv. u pravu je, al što bi rekao Duško Radović: Tv je spasio neviđeni broj brakova (pa time onda i drugagastva i mirnih porodičnih odnosa generalno.. )

Pa ne, izvitni...ali to je baš odlika nekih baba, koje tako narajcaju TV da bi kao bilo da ima nekog kod kuće, a ne samo ona i teleFizor......
Ja čim čujem tako neko navio glasno, odmah znam neka usamljena baka... nikad nisam pomislio da može da bude nečiji žmu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kod nas u kutji mž uvela pravilo da mora da se gasi TV kad nam dođu gosti..na šta liči gledanje kad imamo nekoga...u stv. u pravu je, al što bi rekao Duško Radović: Tv je spasio neviđeni broj brakova (pa time onda i drugagastva i mirnih porodičnih odnosa generalno.. )

Zena ti je sasvim u pravu. To je osnovna kultura.

Nisam musko a pojacavam ton jer mi je to spominjano ceo zivot (utisaj nismo/svi ovde dobro cuju/utisaj spava) a obicno od suskanja (kese/pakovanja raznog cega god),busenja komsija/prolaska vozila ne cujem sta pricaju ili ne razumem sto me veoma nervira.
Da mi utisas ton na tv ekranu tacno bi te urnisala (tebe,bilo koga ) jer je uzas kad neko to uradi.

Uđem u pekaru...i posto nije bilo slanih stapica, posle kraćeg razmisljanja odlucim se za kifle..daj mi tri kifle.. ovaj, bolje cetiri....ma evo ti pet...:lol:

- - - - - - - - - -

Gratis kifle, na drugom mestu gratis sladoled...

- - - - - - - - - -

:rumenko:

Moja prababa-tetka je jela ceo burek, 4 cetvrtine i celu veknu hleba.:cool:

E to je zena.:smeker:

@tema

Zvoni mi neka devojka nenajavljena i kaze da na mom spratu neko prodaje stan i pita ko, posto ne zna broj stana vec samo sprat. Pitah je posto, a ona 850 e/m2.:zeek:

Znaci najjaci su ti koji dignu kredu i ne mogu da se izvade pa posle prodaju budzasto.:)

Kad ovako gledam, mogo bi ja mozda da uletim.:think:

Back