- Poruka
- 41.996
Sto ti ne spavas?![]()
Sanjao strasne snove o hackerima i probudio se.

Ti si pijancila negdje jel?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ti ne spavas?![]()

Kakva fotka! I da se nasmejes i da zaplaces...
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=f9d8e8f3601e3d628eb242eda590f391&oe=5884CC11

Жена је клинце шишала док спавају водећи рачуна да их пре спавања измори ко сотоне(какво ужасавајуће поређење!), а фазонирала их је кад су будни уз уверавање да им је добра вила однела косу па ће она то да поправи.Preslatko bice![]()
Жена је клинце шишала док спавају водећи рачуна да их пре спавања измори ко сотоне(какво ужасавајуће поређење!), а фазонирала их је кад су будни уз уверавање да им је добра вила однела косу па ће она то да поправи.
Када их је почела редовно шишати водила их је у фризерски салон(близнакиње) што је овима био био доживљај, а ја сам сина водио код свог бербера и обавезно пре њега да га охрабрим обавио нешто као шишање браде, фазонирање шишки, или чак шишање, али свеједно је био ојађен као дечкић са Богомољкине слике!

Bio na selu i od neke starije dece dobio vaske 
Razmisljam sta cu sad da pravim za rucak,sta jos treba da uradim i tako svasta nesto nesto svasta.....Pa ti si domaćica!Ko te diiiro?Razmisljam sta cu sad da pravim za rucak,sta jos treba da uradim i tako svasta nesto nesto svasta.....

Nikad ne bih mogla biti sa arogantnim tipom koji misli da je svu pamet sveta popio. Ja da cutim, a on da maltretira....malo morgen!
- - - - - - - - - -
Da maltretiras ljude, dokazujes svoje "znanje" i jos ih nazivis pogrdnim imenima (ne daj Boze)..stvarno moras biti idot.

ne ide mi se nigde večeras, pogotovo mi se ne pije
ali moram da idem da ne bih bio najgore dete u dvorištu![]()

Obično nalećemo na slične sebi jer mislimo da smo bolji i pametniji.Sto smo stariji naletacemo na vise ovoga, realno.![]()
ne ide mi se nigde večeras, pogotovo mi se ne pije
ali moram da idem da ne bih bio najgore dete u dvorištu![]()
Ko te diiiro?![]()
Sto smo stariji naletacemo na vise ovoga, realno.![]()
Obično nalećemo na slične sebi jer mislimo da smo bolji i pametniji.