Šta trenutno razmišljaš 2

Hoces li reci da je majka snimala dok joj je pas ujedao dijete?
Ne znam o kakvom je slucaju konkretno rijec,ali uvijek mi je sumnjivo kad neko govori da se dijete oduzne roditeljima.Kao da ce neko drugi vise voljeti i stititi to dijete od njegovih roditelja?
Stititi? Pa sve i da se medjed spustio i krenuo prema djetetu ona treba da se zrtvuje i zastiti dijete, a ona je otisla sa djetetom 'u grad' i vratila unakazeno dijete. Vidimo kako ga je stitila.

A ti znas da ga nije stitila?Bio si svjedok ili sta?
Nije ga zastitila, kraj price, steta je nacinjena.

Nije krivo dijete jer ne zna, niti je kriv pas, ne moze pas biti kriv...majka je kriva.

Grad treba ocistiti od pasa lutalica, pokrenuti akciju udomljavanja a psi koji se ne udome - neka budu uspavani i zavrsena prica.

Isto tako treba skrenuti paznju majkama da povedu racuna kako paze djecu, ne moze da nema odgovornost nikako.

Мени се десило, син је имао око годину дана да падне са столице главом на бетон. А нас три биле око њега. У секунди се дете изврнуло. Шесторо очију у њега и он се преврнуо. Такве ствари се дешавају, није увек немар.

Мени се десило, син је имао око годину дана да падне са столице главом на бетон. А нас три биле око њега. У секунди се дете изврнуло. Шесторо очију у њега и он се преврнуо. Такве ствари се дешавају, није увек немар.
ma ne kapiraju to likovi koji nemaju klince
da je bukvalno sekunda dovoljna
meni je dijete zamalo ujeo nas pas
da nije bilo macka koji je odreagirao u sekundi i bacio se na psa ja je mozda ne bih izvukla na vrijeme

Немајко.

Moji su me pustali da sa drustvom vozam bicikl po kraju i naravno da su me savetovali da polako i pazljivo vozim. I naravno da se toga nisam uvek pridrzavala. :D Jurila sam, obicno bez problema, ali sam znala i da padnem. Samo sto im to posle ne kazem. :D
Dok me sa terase ili prozora vide sva sam smerna i vozim polako, cim se sklone ja pojurim.
Срећом тада није било овако брижних чика, иначе би расла у дому или код хранитеља...

Moji su me pustali da sa drustvom vozam bicikl po kraju i naravno da su me savetovali da polako i pazljivo vozim. I naravno da se toga nisam uvek pridrzavala. :D Jurila sam, obicno bez problema, ali sam znala i da padnem. Samo sto im to posle ne kazem. :D
Dok me sa terase ili prozora vide sva sam smerna i vozim polako, cim se sklone ja pojurim.
moja nece da vozi
ne voli rizik
rodila se ko teski ziheras i eto : ((((

Nije ga zastitila, kraj price, steta je nacinjena.

Nije krivo dijete jer ne zna, niti je kriv pas, ne moze pas biti kriv...majka je kriva.

Grad treba ocistiti od pasa lutalica, pokrenuti akciju udomljavanja a psi koji se ne udome - neka budu uspavani i zavrsena prica.

Isto tako treba skrenuti paznju majkama da povedu racuna kako paze djecu, ne moze da nema odgovornost nikako.

Moje dete je palo unazad niz stepenice usled prepasti od psa.
Pre dve godine, mozda.

Ulazili smo u zgradu, komsinica je imala ruznu naviku da najpre pusti psa pa tek onda ona izadje. Pas je izleteo ispred deteta od cetiri godine koje je ponosno ali i nestabilno trcalo uz stepenice.
Pao je unazad desetak stepenika na teme i skotrljao se.

Hvala nebesima, bilo je sve u redu. Malci imaju meke kosti i spojeve, napravljeni su za padove, priroda je tako udesila.

Nakon toga sam mu kupila 101 Dalmatinca jer mi je bilo vazno da ne razvije strah. I danas bas voli pse.

Ne sporim da je moglo biti drugacije i stvarno ne znam sta bih joj kazala. Da je poremecena? Svakako jeste.

Od danas vozim pristojno...ako mi ne oduzmu dozvolu, obećavam.
Neću više manipulisati pandure, juriti, svađati se sa vozačima, prolaziti kroz crveno,voziti u suprotnom smeru jednosmernom ulicom, parkirati bahato. Biću jedna fina vozačica.
Nisam sigurna da u Bg-u radi i jedna kamera za snimanje crvenog svetla.
Pa idem logikom, ako u ovoj džungli to ne funkcioniše baš kao što nas plaše, još je manja verovatnoća da funkcioniše u Subotici. :think:
Kako god, odeš na nagodbu.

Pa neka je. :)
I moj mali je veoma pazljiv. Pogotovo kad skija. Propisno, obazrivo, opusteno.
Bila sam i ja takva. I to dugo. Posle sam polako videla da mogu brze, bolje, jace. :D

I kad sada uporedim sebe, pa mnogo sam plasljivija postala. Izgubila se ta decija neustrasivost.
nisi postala plašljivija, nego obazrivija
slično sam i ja primetila i kod sebe, narpčito od kako sam rodila decu
inače, smatram da su žene većinom obazrivije od mušlaraca, pa nek ženomrsci puknu od muke sad.

Nisam sigurna da u Bg-u radi i jedna kamera za snimanje crvenog svetla.
Pa idem logikom, ako u ovoj džungli to ne funkcioniše baš kao što nas plaše, još je manja verovatnoća da funkcioniše u Subotici. :think:
Kako god, odeš na nagodbu.
U Subotici radi, zna mm 😁
A sad ću videti da li radi u u Kanjiži
Samo da mi ne oduzmu dozvolu, ja non stop vozim, po 150 km na dan

Back