Šta trenutno razmišljaš 2

O koncertu olivera dragojevica u sarajevu za tri dana
A onda u zagrebu za mesec dana
I u cemu je fora sa mnom,nesto kao zelim citav zivot i onda ne mrdnem ni malim prstom da to ostvarim
Vise volim da zudim nego da mi se ostvari?ili ne zelim dovoljno?ili sta...?

O koncertu olivera dragojevica u sarajevu za tri dana
A onda u zagrebu za mesec dana
I u cemu je fora sa mnom,nesto kao zelim citav zivot i onda ne mrdnem ni malim prstom da to ostvarim
Vise volim da zudim nego da mi se ostvari?ili ne zelim dovoljno?ili sta...?

da se ne vracam na prethodnu stranu, ali odgovor na tvoje pitanje oko overe saglasnosti da maloletna deca predju granicu je DA. notar sve overava, pa i to. s tim sto je cena za taj pecat sada 1500 dinara + pdv :neutral:

da se ne vracam na prethodnu stranu, ali odgovor na tvoje pitanje oko overe saglasnosti da maloletna deca predju granicu je DA. notar sve overava, pa i to. s tim sto je cena za taj pecat sada 1500 dinara + pdv :neutral:

Ma jesi sigurna za cenu? Jutros razgovor sa notarom iz panceva na tv,zena kaze da je ta overa tristasezdeset dinara.overa recimo prenosa automobila 750 din.jutros sam slusala.dal je to do opstine? Jesi li isla za svoje dete?

nisam isla, nasla na netu uporedne cene, sad da li su ispravne ili ne, pojma nemam. ako jesu, stvarno su djubrad neopevana.

moje dete jos malo pa punoletno, fala nebesima.

Prilozi

• uporedni-prikaz-cena-overe-u-sudu-i-kod-notara.jpg
    uporedni-prikaz-cena-overe-u-sudu-i-kod-notara.jpg
    65,1 KB · Pregleda: 6
što, šta miš da će se desi olakšavajuće po tebe kad opunoleti ?

et tema...rzmišljam didem da se šišam

ma, u kontekstu ove price oko overe saglasnosti kod notara, da dete putuje bez roditelja u inostranstvo. naplacah se tih overa, a skoro nikad joj na granici nisu ni trazili saglasnost. ovako, kad napuni 18, nek ide gde hoce i s kim hoce, bez da nam se mila drzava brine da li joj majka za to zna, a onda za tu brigu napalti soma dinara.

Back