*samouka*
Iskusan
- Poruka
- 6.234
Spremna da uživam u Prolećue tako![]()
....
vreme je stvarno divno...i mislim da možemo da imamo jednu od prolećnih nedelja na Mozaiku![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spremna da uživam u Prolećue tako![]()
....
vreme je stvarno divno...i mislim da možemo da imamo jednu od prolećnih nedelja na Mozaiku![]()

Pluca su bp,...upala je upitanju i jos ponesto..imam terapiju, trudim se da spadne temp, ali me telo uopste ne slusha...
Hvala, bicu ok...
i ja ti želim @Canoo što brži oporavak![]()
...nadam se da je sad već spala temperatura, mada noću obično raste...nadam se da to nije slučaj kod tebe
Ja sam mislio da glava boli samo neke druge 4umašice?@Chris...definitivno ove promene ne prijaju, meni juče isto bio prelep dan, ali danas glava ubi![]()

'ajde,bićeš dobro,nadam se.Za prvi maj pušku u ruke i u lov na muškarce.Pluca su bp,...upala je upitanju i jos ponesto..imam terapiju, trudim se da spadne temp, ali me telo uopste ne slusha...
Hvala, bicu ok...

Da je bar do vremena...sve bih dala..i dusu bih prodala djavolu..yebbo raj kad se mucis i patis na zemlji...
Dopi*dilo mi..i bog i otac i majka i muz, baba,..sve u jednom i biju kad im se hoce...iznenada, agresivno..toliko da kleknem, puzim i molim..
Debelo cu ovo da naplatim..raj nije dovoljan!
- - - - - - - - - -
Hvala svima...![]()

Ja sam mislio da glava boli samo neke druge 4umašice?![]()