гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
kretenski sam se najezio, kud me caca napravi vakog emotivnog
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))А Гугл транслејт?![]()
Овај Бинг транслејт има само словеначки.
Мислим, све ја пасивно разумем док читам. Ту нема проблема.
sta je to..?neka manifestacija ili obicaj?Gledam Kolindu
hrvatska predsednicasta je to..?neka manifestacija ili obicaj?

sudoku imas na serbian cafe svaki dan novih 4 comada
a online je dobar na sudokukingdom
puu.. al sam glup.hrvatska predsednica
a ne mogu ja tako.meni mora da bude papir i olovka u ruci.ne mogu ni preko telefona.nije mi uzivanje

puu.. al sam glup.![]()

Izgleda da one što imaju tamo rodbinu,boli. :/ Kaže mi danas lik,to bi bilo ko da je nama sad Šešelj predsednik.(a i nismo daleko) A tako nam sad to ne trebaaaaa.
i to sto kazesnisi bre.ja nisam ni cula do pre neki dan za nju.
sta nas boli za njihovog predsednika
nego gde je ravana?![]()
Izgleda da one što imaju tamo rodbinu,boli. :/ Kaže mi danas lik,to bi bilo ko da je nama sad Šešelj predsednik.(a i nismo daleko) A tako nam sad to ne trebaaaaa.

covek je prva liga,,samo je ogorcen i to sa razlogomstvarno?nisam se uopste udubljivala
a nama samo jos seselj fali

covek je prva liga,,samo je ogorcen i to sa razlogom![]()

ma nije
Kolinda je otprilike nesto ko Tomina sestra od tetke...jednako je sharmantna, elokventna i pametna
![]()

Nisam politicki opredeljen i nikad nisam ni bio nit se nesto razumem u to a i ne zanima me ic.covek je mozda genije,al je pre za ludaru nego za bilo gde

Kako vreme ide sve će više.Bas me zeza ova moja beba![]()

Beba me zeza...
Podojim je zaspe... posle 10 minuta je nezno prebacim u krevetac, ona se iste sekunde probudi i vristi
ja opet podojim zaspe... sacekam da utvrdi... prebacim... ona opet vristi... ja je uzmem... zagrlim... legnemo... ona spava na meni...
Sad sam je spustila, evo spava na bracnom a ja moram da lezim pored nje, da ne padne...
Bas me zeza ova moja beba![]()

Seselj je idealan kao pregovarac za Kosovo,,Vidi ok je Šešelj kao figura na sceni. Al dvoje takvih bi bojim se zakuvali opet neki rat,a pola Srbije je vojsku služilo u vrtićima :/