šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam politicki opredeljen i nikad nisam ni bio nit se nesto razumem u to a i ne zanima me ic.
U zivotu imam previse briga i problema da resavam da bih se opterecivao sa tim kao i svaki grdjanin ove zemlje koji sve zna o politici pa i onaj sa 4 razreda osnovne skole a od toga je 2 god cuvao ovce ucitelju pa su ga roditelji provlacili sa sira,mleka i kromipirom koji su proizvodili,
Ali gledam tv iz dosade vise i dosao do jednog zanimljivog zakljucka,,,
Kad je Seselj ostvario neki interes od politike ili paravojne formacije koje imao?

e ..sad mi navedi jednu organizaciju paravojnu za vreme rata ili politicku koja nije punila dzepove ili nije ostvarivala bonuse baveci se politikom ...?
Arkan
Crvene beretke
samoproglaseni -kap; Dragan
Vucic
Toma
Kostunica
Dinkic
Velja
i ima ih nekih 200 otprilike,,,Gde je Seselj u ovoj bandi?
kao sto rekoh ne zanima ne nujedan al eto pricamo kao dvoje bzv ;)

pa to mu i nije bilo u opisu posla
to ti se u nas zove bukavac :lol:

Možeš lepo o svemu tome u sitna crevca pisati na politici. Imaš dosta istomišljenika. I plus nekoliko botova što naprednjačkih,što demokratskih. Veselo društvo :lol: To da ćemo mi ikad znati kako stvari zaista stoje,i šta će biti odlučeno u naše ime,sumljam. :/

Pa stavi dva jastuka oko nje, ne može skakati
A nastavice spavati zbog tvog mirisa na posteljini
Stručnjak :malav:
najbolje je da obuce svoj duksic i trenerke u nesto i samo ih postavi pored bebe,,
,,i na vreme upozori muza da nije ona,,,z:D

- - - - - - - - - -

Možeš lepo o svemu tome u sitna crevca pisati na politici. Imaš dosta istomišljenika. I plus nekoliko botova što naprednjačkih,što demokratskih. Veselo društvo :lol: To da ćemo mi ikad znati kako stvari zaista stoje,i šta će biti odlučeno u naše ime,sumljam. :/
M,jok..nisam ti ja za ozbiljne teme..
tu sam gde je zezanje samo ;)
Previse sam ozbiljan vecim delom svog zivota u r.l..al hvala na preporuci :)

Beba me zeza...
Podojim je zaspe... posle 10 minuta je nezno prebacim u krevetac, ona se iste sekunde probudi i vristi
ja opet podojim zaspe... sacekam da utvrdi... prebacim... ona opet vristi... ja je uzmem... zagrlim... legnemo... ona spava na meni...
Sad sam je spustila, evo spava na bracnom a ja moram da lezim pored nje, da ne padne...

Bas me zeza ova moja beba :lol:

pa pustiš je da plače...viš da manipuliše tobom...:fdlan:
takve su bebe..
će da ućuti kad skonta da je nećeš uzeti u ruke i kad se zamori...
na kraju krajeva,nije ti prvo dete...:dash:

Ja bez mleka a pritisak na sve strane. Svaka šuša u porodilištu mi je cedila grudi,ostavljali me dan duže.Po izlasku se tortura nastavlja praćena svekrvom i rodbinom. Posle dva meseca sam ih sve oterala u PM.
Dan danas se trzam ako mi muž dodirne grudi.
Mogla bih 50 puta da se porodim prirodno. Samo mi "dojenje" ne pominjite. -.-

Banana drzava....mislim ovde bi izgubili posao kada bi mislili da trebaju oni da odredjuju da li ce neko da doji ili ne. Debili.
Mogu ja nezno da ti taknem grudi? :zstidljivko: Sali se cika, nema ljutis.

Ne pominjemo i ne zelimo da znamo. Hvala unapred.

Alo Adolfe, pusti zenu na miru. z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back