šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bloody mary, tortilja chips homemade, ala idu...

Prilozi

• 1421090370200.jpg
    1421090370200.jpg
    25,3 KB · Pregleda: 7
covek je mozda genije,al je pre za ludaru nego za bilo gde
Nisam politicki opredeljen i nikad nisam ni bio nit se nesto razumem u to a i ne zanima me ic.
U zivotu imam previse briga i problema da resavam da bih se opterecivao sa tim kao i svaki grdjanin ove zemlje koji sve zna o politici pa i onaj sa 4 razreda osnovne skole a od toga je 2 god cuvao ovce ucitelju pa su ga roditelji provlacili sa sira,mleka i kromipirom koji su proizvodili,
Ali gledam tv iz dosade vise i dosao do jednog zanimljivog zakljucka,,,
Kad je Seselj ostvario neki interes od politike ili paravojne formacije koje imao?

e ..sad mi navedi jednu organizaciju paravojnu za vreme rata ili politicku koja nije punila dzepove ili nije ostvarivala bonuse baveci se politikom ...?
Arkan
Crvene beretke
samoproglaseni -kap; Dragan
Vucic
Toma
Kostunica
Dinkic
Velja
i ima ih nekih 200 otprilike,,,Gde je Seselj u ovoj bandi?
kao sto rekoh ne zanima ne nujedan al eto pricamo kao dvoje bzv ;)

Poslednja izmena:
Beba me zeza...
Podojim je zaspe... posle 10 minuta je nezno prebacim u krevetac, ona se iste sekunde probudi i vristi
ja opet podojim zaspe... sacekam da utvrdi... prebacim... ona opet vristi... ja je uzmem... zagrlim... legnemo... ona spava na meni...
Sad sam je spustila, evo spava na bracnom a ja moram da lezim pored nje, da ne padne...

Bas me zeza ova moja beba :lol:

Beba me zeza...
Podojim je zaspe... posle 10 minuta je nezno prebacim u krevetac, ona se iste sekunde probudi i vristi
ja opet podojim zaspe... sacekam da utvrdi... prebacim... ona opet vristi... ja je uzmem... zagrlim... legnemo... ona spava na meni...
Sad sam je spustila, evo spava na bracnom a ja moram da lezim pored nje, da ne padne...

Bas me zeza ova moja beba :lol:

Pa stavi dva jastuka oko nje, ne može skakati
A nastavice spavati zbog tvog mirisa na posteljini
Stručnjak :malav:

Vidi ok je Šešelj kao figura na sceni. Al dvoje takvih bi bojim se zakuvali opet neki rat,a pola Srbije je vojsku služilo u vrtićima :/
Seselj je idealan kao pregovarac za Kosovo,,
Sad je prilika i veca nego ikad da se to resi,samo nek stave Seselja na tu fumkciju i poklone 40 ektara Rusiji da naprave bazu.
jedino resenje za Srbiju ..bar ja tako vidim.
eve im moj sto ce se usude da izadju na nase nebo. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back