Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Jabuka ili eurokrem...jabuka ili eurokrem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i spremam se za spavanje misleci sta da jedem kad ustanem .

jupiiiiiii nema danas plivanja,neko takmicenje je
![]()
pa ti idi na trcanje ususkaj se dobro peskir oko vrata ... ali mrzi te ocigledno )

sve to moze smoki ali polako i sa nekim ko je dovoljno strucan za to.tvrdim kad bi zaista htela da vezbas da te za set meseci nista ne bi bolelo bila bi ko vila raviojla najozbiljnije.izgledal bi jos 50 posto bolje u to sam ubedjencuj peskir oko vrata,pa ko bokser
nije stvar u lenjosti,a jesam,nije da nisam,nego ne mogu ja da trcim,bole me potkolenice,nemam pojma zasto ?
al mogu da malo razvlacim rastegljivu traku,samo da se ne ubijem kao onomad kad sam se raspalila sa onim federima na razvlacenje sto su se noge kacile za jednu stranu,a povlacilo rukama,pa kad pustis izbijes zube sebi iz mesta
e da imala sam i ono cudo kao samostrel sto nabijes sebi u stomak,pa fol za trbusne misice![]()
cuj peskir oko vrata,pa ko bokser
nije stvar u lenjosti,a jesam,nije da nisam,nego ne mogu ja da trcim,bole me potkolenice,nemam pojma zasto ?
al mogu da malo razvlacim rastegljivu traku,samo da se ne ubijem kao onomad kad sam se raspalila sa onim federima na razvlacenje sto su se noge kacile za jednu stranu,a povlacilo rukama,pa kad pustis izbijes zube sebi iz mesta
e da imala sam i ono cudo kao samostrel sto nabijes sebi u stomak,pa fol za trbusne misice![]()

Kakav sam kreten, na sta sam pobacala pare 
i pipkamo misice, moze?i obavezno kegelove kugliceDa otvorimo teretanu za forumasice?
Ja ulazem svoj steper, tegice od 0,5 kg, ono cudo za stiskanje butinama, vijacu, hulahop, masazer na struju (stanes namestis traku sa bodljikavim tockicima), onaj tocak za trbusnjake,...
Nas dve cemo da im pevamoi pipkamo misice, moze?
i obavezno kegelove kuglice
lol
Onda necemo samo mi pevati, imacemo i pratece vokale 
ma horsko pevanje,, nesto od mokranjcevih rukoveti )))))))To pod jedan.Onda necemo samo mi pevati, imacemo i pratece vokale
![]()
ja nesto nisam pri glasu,al mogu sve drugoDa otvorimo teretanu za forumasice?
Ja ulazem svoj steper, tegice od 0,5 kg, ono cudo za stiskanje butinama, vijacu, hulahop, masazer na struju (stanes namestis traku sa bodljikavim tockicima), onaj tocak za trbusnjake,...

Da otvorimo teretanu za forumasice?
leg magic i sobni bicikl![]()

PROTERAJTE ME odavde!!!leg magic i sobni bicikl![]()
ako nisam pogresila taj leg magik je ono na cemu stojis i skupljas i siris noge?
moja kuma to ima i fantasticno je sredila butine,svako vece po 20 min ispred tv