gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
...Zvuci kao vanredna aktivnost, sto zapravo nije - kombinujem razlicite programe u zavisnosti od godisnjeg doba i mog raspolozenja, tako da nekada ciljano ne vezbam uopste, a kada to radim nikada duze od 1h dnevno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...'To' vezbam vec 20 godina......
...Inace, plivam i jasem kada god mogu, sezonski skijam (i do proleca imam upalu misica), mnogo pesacim, volim stretching vezbe i imam sprave kod kuce (njegove, koje koristim kada nisam lenja)...Najvise mi prija plivanje...Imala sam faze sa yoga, pilates i tai chi programima - prijali su mi...

Svidja mi se...
Ja ne znam da skijam![]()

Svidja mi se...
Ja ne znam da skijam![]()

)))
))))
)Jos samo maaalo i idemКако да ти изазовем грижу савести да би отишла да учиш?
Мени је помагало да мислим на то како кад завршим факултет, нећу више ни новине да читам, завршићу једну вееееелику обавезу
Издржи још мало, после уживај и форумаши.

Ja klizanje obozavam!...Imala sam problem sa ravnotezom nakon saobracajne nesrece i skijanje mi je mnogo pomoglo u tom smislu...Zato na klizaljke ne smem da stanem...![]()
ma skijanje se lako uci, kao plivanje, mene je cale postavio na neke skije stare 100 godina, bez vezova, doveo na neku planincugu, sve okolo tragovi medvjeda, i kao aj spusti se dole. a ono sve led do dole, nesto se topilo pa zaledilo. i ja nemoj tata, nemoj, placem, a on, ma shta nemoj i gurne me dole. i sestru isto tako. plakao sam cijelim putem dok sam se spushtao, ali nisam pao i tako sam naucio skijati)))
a plivanje sam naucio u dvorovima kod bijeljine, bazen 4m dubok i on me samo ubacio unutra, ja krkljo, mlatarao ali isplivao))))

Zene, kolike vi to stanove imate kad mozete sve te spravice da rasporedite : ))?

ma skijanje se lako uci, kao plivanje, mene je cale postavio na neke skije stare 100 godina, bez vezova, doveo na neku planincugu, sve okolo tragovi medvjeda, i kao aj spusti se dole. a ono sve led do dole, nesto se topilo pa zaledilo. i ja nemoj tata, nemoj, placem, a on, ma shta nemoj i gurne me dole. i sestru isto tako. plakao sam cijelim putem dok sam se spushtao, ali nisam pao i tako sam naucio skijati)))
a plivanje sam naucio u dvorovima kod bijeljine, bazen 4m dubok i on me samo ubacio unutra, ja krkljo, mlatarao ali isplivao))))

.Uzas.
)))))))
ahahah, mene nisu bas tako ali su me na silu upisali u skolu skijanja jedne zime, i ae ti lepo sa njima da posle mozemo zajedno da se skijamo. e tu je bila prava drama, ja necu da skijam a oni meni moras, moras! ja gorke suze lijem, tolko sam plakala da mi se u jednom trenutku toliko slosilo da sam se ispovracala od muke po sred snega hahaha...naucila sam da skijam ali nikad nisam bila veliki fan istog. a naucila sam da plivam bas rano, ne secam se ni kako, ali tada sam vise bila na moru nego u beogradu, pa su me rano gurnuli u vodu da plivamma skijanje se lako uci, kao plivanje, mene je cale postavio na neke skije stare 100 godina, bez vezova, doveo na neku planincugu, sve okolo tragovi medvjeda, i kao aj spusti se dole. a ono sve led do dole, nesto se topilo pa zaledilo. i ja nemoj tata, nemoj, placem, a on, ma shta nemoj i gurne me dole. i sestru isto tako. plakao sam cijelim putem dok sam se spushtao, ali nisam pao i tako sam naucio skijati)))

ja popio osam duplih gorkih i 2 piva za sat vremena, zasu![]()

ahahah, mene nisu bas tako ali su me na silu upisali u skolu skijanja jedne zime, i ae ti lepo sa njima da posle mozemo zajedno da se skijamo. e tu je bila prava drama, ja necu da skijam a oni meni moras, moras! ja gorke suze lijem, tolko sam plakala da mi se u jednom trenutku toliko slosilo da sam se ispovracala od muke po sred snega hahaha...naucila sam da skijam ali nikad nisam bila veliki fan istog. a naucila sam da plivam bas rano, ne secam se ni kako, ali tada sam vise bila na moru nego u beogradu, pa su me rano gurnuli u vodu da plivam![]()
)))))))pelinkovac?! nije ni cudo sto si pio ranisan posle![]()
(((((((((((
moda za neupucenejoj tesko mi je(((((((((((