šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni tad bilo isto svejedno, misim uopšte čoek u tim godinama i ne bude svestan šta ga sve čeka i uopšte šta sve to predstavlja, al sad, misim eo već više god unazad sam mišljenja kad bi mogo da biram, obavezno žensko....obavezno žensko...

Jedem mandarin...
Ja iskreno navijam više za žensko... pošto mi se više sviđa od muškog imena... mada ni muško nije loše... :think: Ovo je za vraganu...:P

meni je musko ime super
almi se ne svidja zenska varijanta tog istog imena
a i tata je birao ime za djevojcicu : )))

- - - - - - - - - -

misim da je smokva od djece svoje napravila pekmeze...:/
saću još više da joj budem odvratan :sad2:

dramosere...sto bi joj opce bio odvraten :lol:

Milorad ? Radislav ? Bogoljub ? Radomir ? i tome slično...znaš već ona narodna imena u kojima se veliča rmbanje po njivama i imanjima

Ma jok... nije ta tradicija u pitanju.

- - - - - - - - - -

mene samo par centimetara dijelilo od toga da se zovem Timotije....
i kad sam bila mala to mi bilo grozno ime, a sad mi skroz fino zvuci :lol:

Mojoj sestri tetka birala ime... i stvarno je baš lepo..
Moje nije ortodoksno sprsko, niti je seljačko srpsko... nego ona era turbo- folka... tj. osamdesetih je bila pomama da se devojčicama daju takva imena.. nema veze što sam ja rođena desetak godina kasnije...:confused:

mene samo par centimetara dijelilo od toga da se zovem Timotije....
i kad sam bila mala to mi bilo grozno ime, a sad mi skroz fino zvuci :lol:

:lol:
cuti, bolje i Timotije nego Ilona :lol:
msm, na svu srecu, izabrali su ime koje mi se svidja, bilo je vrlo retko u doba kada sam se rodila, sad g acujem cesce malo i uvek se iznenadim...nisam navikla da svoje ime cujem a da se neko drugi odazove :)

- - - - - - - - - -

Nema potrebe da deliš kazne... komuniciramo pristojno, bez obzira na šok koji to izaziva...:lol:

mjok, ni pomisao nisam imala...nego sam neverovatno iznenadjena :lol:

:lol:
cuti, bolje i Timotije nego Ilona :lol:
msm, na svu srecu, izabrali su ime koje mi se svidja, bilo je vrlo retko u doba kada sam se rodila, sad g acujem cesce malo i uvek se iznenadim...nisam navikla da svoje ime cujem a da se neko drugi odazove :)

- - - - - - - - - -

mjok, ni pomisao nisam imala...nego sam neverovatno iznenadjena :lol:

sad me zanima kako se zoveš :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back