- Poruka
- 122.200
Imamo traume kapiram da necemo ici vise nikadSad kafa, pa još malo i kod kineza na ručak, tamo.![]()
drzim se kineskih fastfudova po graduDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo traume kapiram da necemo ici vise nikadSad kafa, pa još malo i kod kineza na ručak, tamo.![]()
drzim se kineskih fastfudova po gradu

Pa kad ne slušaš iskusnije. Ima samo tako da uživamo, bolji si od tih kineza po centru. Probali više, ali ovi jesu bolji.Imamo traume kapiram da necemo ici vise nikaddrzim se kineskih fastfudova po gradu
Napisah već mrzim te i nek te pojedu komarci. Moram i ovde, da ne zaboraviš.

Ja ti i dalje nudim porciju.Napisah već mrzim te i nek te pojedu komarci. Moram i ovde, da ne zaboraviš.![]()

Damplinge, daaaa.Ja ti i dalje nudim porciju.![]()

Imaju kuvane sa više mesa unutra i pržene sa manje.Damplinge, daaaa.![]()
Propuštaš nešto lepo.Ne znam da li sam vam rekla da nikada nisam probala nikakvu azijsku kuhinju.

Kao da sam ga ja rodila.Plodovi mora su nešto najbolje, odmah uz pečenje, sač, ražanj.Ne znam, ne deluje mi privlačno. Ne bih jela morske plodove recimo, nema tih para.
Moj stariji sin dosta putuje. Uvek ima hotelski smeštaj, i uglavnom bude domaća kuhinja. Probao je svašta, ali kaže da najviše voli austrijsku i nemačku kuhinju. Mesa, krompira i hleba.
Kao da sam ga ja rodila.
Kaže, mani me krvavog bifteka, hobotnica i školjki, pirinča i nudli. Daj mesa i krompira.
Meni je ovo uvek bilo bzv@Metla na vestici evo kidamo koneze, koliko je ovo dobro! Došli smo malo ranije, namerno preskočili doručak, a ispred lokala je već red.
Pogledajte prilog 1828654
Probaj ako imaš prilike. Meni se sviđa to što se sve brzo prži ili peče, puno je povrća, jelo nije premasno, budeš gladan očas posla pa možeš ponovo da jedeš. Omiljeni mi je prženi tofu ljuti i piletina slatko kisela.Ne znam da li sam vam rekla da nikada nisam probala nikakvu azijsku kuhinju.

Štooo?Meni je ovo uvek bilo bzv
Pa bzv mi to "testo" oko mesa, nekako mi gadno dok se mulja u ustima, a i ukus tog sosa ne volimŠtooo?
Pileće meso ti bzvz?Meni je ovo uvek bilo bzv
Znaci nikako u restoran koji u nazivu ima rec zmaj, ne secam se tacno sta jos ima u nazivu@Reefer u pitanju je TC u Mileve Marić? Koji tačno restoran/lokal? Bila sam da vidim šta ima kada su ga otvorili, ali nisam išla da klopam.
Da, Euroasia. Pisao sam nedavno u koji restoran treba ići, kad se @Metla na vestici ispalila u nekon nepoznatom i neproverenom.@Reefer u pitanju je TC u Mileve Marić? Koji tačno restoran/lokal? Bila sam da vidim šta ima kada su ga otvorili, ali nisam išla da klopam.
Ti i ti tvoji zmajevi...Znaci nikako u restoran koji u nazivu ima rec zmaj, ne secam se tacno sta jos ima u nazivu
A rifer ide u neki drugi tu negde pored tog zmaja.... Kaze da je bolji

Meni se svidelo, uzela par komada da probam, posle mi bilo žao što nisam uzela još.Pa bzv mi to "testo" oko mesa, nekako mi gadno dok se mulja u ustima, a i ukus tog sosa ne volim
Ja volim njihova jela kad je kombinacija mesa i povrca u sosu, ova przena/pohovana jela ne
Ma soja sos obizavam al ovo je nesto kiselo slatko hebem li ga pa ne volim....Meni se svidelo, uzela par komada da probam, posle mi bilo žao što nisam uzela još.
Ma imaju hiljade vrsta soja sosa, nisu svi istog ukusa i jačine, plus oni od ostrige i ribe.
Probala sam vijetnamski riblji sos i kineski, nebo i zemlja.