Šta trenutno radiš XX

@Metla na vestici evo kidamo koneze, koliko je ovo dobro! Došli smo malo ranije, namerno preskočili doručak, a ispred lokala je već red.
1000039622.jpg

Ne znam, ne deluje mi privlačno. Ne bih jela morske plodove recimo, nema tih para.
Moj stariji sin dosta putuje. Uvek ima hotelski smeštaj, i uglavnom bude domaća kuhinja. Probao je svašta, ali kaže da najviše voli austrijsku i nemačku kuhinju. Mesa, krompira i hleba.
:rotf: Kao da sam ga ja rodila.
Kaže, mani me krvavog bifteka, hobotnica i školjki, pirinča i nudli. Daj mesa i krompira.

Ne znam, ne deluje mi privlačno. Ne bih jela morske plodove recimo, nema tih para.
Moj stariji sin dosta putuje. Uvek ima hotelski smeštaj, i uglavnom bude domaća kuhinja. Probao je svašta, ali kaže da najviše voli austrijsku i nemačku kuhinju. Mesa, krompira i hleba.
:rotf: Kao da sam ga ja rodila.
Kaže, mani me krvavog bifteka, hobotnica i školjki, pirinča i nudli. Daj mesa i krompira.
Plodovi mora su nešto najbolje, odmah uz pečenje, sač, ražanj.
Ovo kinesko je ekstra, supa sa junećim mesom i nudlama.

@Reefer u pitanju je TC u Mileve Marić? Koji tačno restoran/lokal? Bila sam da vidim šta ima kada su ga otvorili, ali nisam išla da klopam.
Da, Euroasia. Pisao sam nedavno u koji restoran treba ići, kad se @Metla na vestici ispalila u nekon nepoznatom i neproverenom.
Ovde smo više puta išli, uvek je odlična hrana.

https://forum.krstarica.com/threads/sta-trenutno-radis-xx.1038752/page-80#post-51933034

I danas kod njih red, u restoranima pored ima mesta.

Pa bzv mi to "testo" oko mesa, nekako mi gadno dok se mulja u ustima, a i ukus tog sosa ne volim
Ja volim njihova jela kad je kombinacija mesa i povrca u sosu, ova przena/pohovana jela ne
Meni se svidelo, uzela par komada da probam, posle mi bilo žao što nisam uzela još.
Ma imaju hiljade vrsta soja sosa, nisu svi istog ukusa i jačine, plus oni od ostrige i ribe.
Probala sam vijetnamski riblji sos i kineski, nebo i zemlja.

Meni se svidelo, uzela par komada da probam, posle mi bilo žao što nisam uzela još.
Ma imaju hiljade vrsta soja sosa, nisu svi istog ukusa i jačine, plus oni od ostrige i ribe.
Probala sam vijetnamski riblji sos i kineski, nebo i zemlja.
Ma soja sos obizavam al ovo je nesto kiselo slatko hebem li ga pa ne volim....
Ja obozavam kinesku hranu, i rado je jedem i spremam, samo sto mi se ne svidja u svakom restoranu kako spremaju....

Back