- Poruka
- 122.018
napominjem da je glava jutros odsečena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napominjem da je glava jutros odsečena

ako li te ja obalim!!!

Uvek cu biti druga do uvecemetlico kakvo ti je radno vreme i jel oćeš jednom posle posla da te pokupi onaj čobanin rifer pa da dođete kod ive

čobanin ne može subotom el mora kod mame na ručak. idemo ti ja i marsovac i evi ako je tu. to jest gađaćemo kad je tu. subotom je butkica pečena.Uvek cu biti druga do uvece
Ja lepo kazem bolje za vikend, pokupimo mi rifketa pa dodjemo do ive
saću vidim šta kaže ovaj video recept dal mozak ide u čorbuMoco oces jesti mozak?![]()
Maminooočobanin ne može subotom el mora kod mame na ručak. idemo ti ja i marsovac i evi ako je tu. to jest gađaćemo kad je tu. subotom je butkica pečena.
Uvek cu biti druga do uvece

Neveredi mu iako je janke pametnije odnejga i odmeneMoco oces jesti mozak?![]()
Ka vikendom imam bonove za besplatnu hranu, neidem po kafanamaUvek cu biti druga do uvece
Vid mu jezičineIdi u pic![]()
Mamaaaaa, jao što je danas napravila lepu klopučobanin ne može subotom el mora kod mame na ručak. idemo ti ja i marsovac i evi ako je tu. to jest gađaćemo kad je tu. subotom je butkica pečena.
DaStalno ćeš raditi drugu smenu
![]()
a navikla sam pa i kod zmaja sam bila mahom druga, osim kad me seta zbog terenaNije , tako ja radim ponekad, nema nas.De bre to? Neki novi posao?
Daa navikla sam pa i kod zmaja sam bila mahom druga, osim kad me seta zbog terena
Ali sam se nadala kad odem sad negde da cu biti ili stalno prva ili da menjam nedeljno, da se maknem iz tog rezima vecinski druga
Ko za baksuza ovde samo druga

e jel kod tebe u toj novoj firmi uramljuju?Daa navikla sam pa i kod zmaja sam bila mahom druga, osim kad me seta zbog terena
Ali sam se nadala kad odem sad negde da cu biti ili stalno prva ili da menjam nedeljno, da se maknem iz tog rezima vecinski druga
Ko za baksuza ovde samo druga
Jutros blejalanapominjem da je glava jutros odsečena
Jutros blejala

Pa kako ćeš drugačije objasniti koliko je svježa, samim tim i ukusna?

Pa kako ćeš drugačije objasniti koliko je svježa, samim tim i ukusna?![]()
12-7Au bre, to meni baš bezveze
Kad završavaš?