- Poruka
- 203.299
Mooočiooo vidi šta je napisala!Ne mogu da provetrim sobu od smoga napolju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mooočiooo vidi šta je napisala!Ne mogu da provetrim sobu od smoga napolju![]()
Bolje sam al sam morala da prekinem antibiotik jer je mi je stomak dao otkazSkroz divlja, šta reći.
Jesi bolje, nema temp? Manje kašlješ?
Pa nije s njegovog nego s mogaMooočiooo vidi šta je napisala!

Probiotik uz ab? Ili ni on više ne radi? Baš si zakovrnula sve komplikacije koje su moguće.Bolje sam al sam morala da prekinem antibiotik jer je mi je stomak dao otkaznocas cu da ga vratim pa ako opet poludi moracu skroz da prekidam
sto volim te komplikacije bas sad kad nemam knjizicu....bojim se ako prekinem da se ne pogorsa stanje i sta cu onda
Koji antb?Bolje sam al sam morala da prekinem antibiotik jer je mi je stomak dao otkaznocas cu da ga vratim pa ako opet poludi moracu skroz da prekidam
sto volim te komplikacije bas sad kad nemam knjizicu....bojim se ako prekinem da se ne pogorsa stanje i sta cu onda
Ma uzimala naravno, al krenulo nocas ko ludo, sad se dopingujem smektom i onim sega mega jakim probiotikom esen bak ...Probiotik uz ab? Ili ni on više ne radi? Baš si zakovrnula sve komplikacije koje su moguće.
PanklavKoji antb?
Pičvajz znači. Pij dve kapsule probiotika dnevno, neće ti škoditi.Ma uzimala naravno, al krenulo nocas ko ludo, sad se dopingujem smektom i onim sega mega jakim probiotikom esen bak ...
Hoće to od klavulonske, nekima baš smeta.Panklav
Meni oralni penicilini uvek naprave problem al hbg
jesteNajbolje si spavo tada?
Al je dobar brzo odradi posao i nije toksican i zato ga gotivim, ali evo sta budeHoće to od klavulonske, nekima baš smeta.
kod mene dobar vazduhNe mogu da provetrim sobu od smoga napolju![]()
Postoji tu sad čitava nauka oko odluke o uključivanju antb . Neću da smaram.Al je dobar brzo odradi posao i nije toksican i zato ga gotivim, ali evo sta bude
Htela dr hemomicin a reko neces ga majci od njega tek imam zabavne nezeljene efekte....
Hbt ne znam vise sta da pijem sve je pocelo da mi smeta....krstenica
Da nije rekla da mi sisti nesto u plucima ne bih ni pila...
Ma sve znam...Postoji tu sad čitava nauka oko odluke o uključivanju antb . Neću da smaram.
DA što pre ozdraviš!
zato jeri možeš da je ignorišeša ja pak obožavam
Šta nema u knjizi ima kod Mekija, šta ti je mučeničko iskustvo.Ma sve znam...
Hvala

Nedo, ovo pravila veštačka inteligencija.Hjooooj slatkoće.
Nema veze, slatko je.Nedo, ovo pravila veštačka inteligencija.

Meki doktorirala farmakologiju na sebiŠta nema u knjizi ima kod Mekija, šta ti je mučeničko iskustvo.
Al kad sam morala il da crknem.![]()

Taj rad, samoučenje in vivo.Meki doktorirala farmakologiju na sebi
E sto me podseti, mora sednem ovih dana napisem mejl doktorima koji su istrazili i dokazali nesto u vezi jednog leka sto pijem, da im se javim kao uspesan pokusni kunic, i da im cestitam na istrazivanju jer su me spasili muka i resili visegodisnju enigmu koju nije mogo da mi resi ni jedan nas doktor...
To ti kazem, nekako osecam duznost da im se zahvalim. Rekla sam sebi da mora sacekam oko godinu dana da vidim da li ce raditi, i radi. Sad ce u decembru godinu dana. Tako da cu jedan dan da sednem i da im posaljem eto nesto kao vid zahvalnosti. Kapiram da i njima znaci kad imaju in vivo dokaze ...Taj rad, samoučenje in vivo.
Ima da se šlognu.
Sad ti mene podseti kad sam tražila mail od prof koji je radio istraživanje u USA za jedan vid lečenja, našla adresu tokom duge noći, pisala mu i on mi odgovorio. Bila sam u šoku što je našao vremena da odgovori, stvarno nisam očekivala bilo kakvu reakciju, plus bio je izuzetno ljubazan. U svom tadašnjem ludilu to mi je ostalo kao jedno od prijatnih iznenađenja.
Dok nisam odrasla doktore sam zamišljala kao ljude koji stalno nešto čitaju, uče, šire znanje jer se medicina stalno menja, kad ono tjah. Ima ih koji uče i dalje uz rad, zanima ih sve novo, al takve treba naći. Davno sam bacila ružičaste naočare. Realnost je drugačija.To ti kazem, nekako osecam duznost da im se zahvalim. Rekla sam sebi da mora sacekam oko godinu dana da vidim da li ce raditi, i radi. Sad ce u decembru godinu dana. Tako da cu jedan dan da sednem i da im posaljem eto nesto kao vid zahvalnosti. Kapiram da i njima znaci kad imaju in vivo dokaze ...
Sto je najzalije ja sam nasim lekarima pokazala istrazivanje i rekla da meni radi posao, nije me mrzelo odstampala sam im odeljke iz naucnog clanka, ma nisu se udostojili da uzmu papir da procitaju. Samo su rekli jel, eto zanimljivo, i nastavili da ubadaju tastature. Stoka nikad se nece maci iz te svoje letargicne fotelje, dzaba su studirali medicinu, trebalo je ekonomiju, njih fotelja zanima a ne nauka i zdravlje...
А о чему се ради ако није тајна?To ti kazem, nekako osecam duznost da im se zahvalim. Rekla sam sebi da mora sacekam oko godinu dana da vidim da li ce raditi, i radi. Sad ce u decembru godinu dana. Tako da cu jedan dan da sednem i da im posaljem eto nesto kao vid zahvalnosti. Kapiram da i njima znaci kad imaju in vivo dokaze ...
Sto je najzalije ja sam nasim lekarima pokazala istrazivanje i rekla da meni radi posao, nije me mrzelo odstampala sam im odeljke iz naucnog clanka, ma nisu se udostojili da uzmu papir da procitaju. Samo su rekli jel, eto zanimljivo, i nastavili da ubadaju tastature. Stoka nikad se nece maci iz te svoje letargicne fotelje, dzaba su studirali medicinu, trebalo je ekonomiju, njih fotelja zanima a ne nauka i zdravlje...
Pricacu ti uz kaficuА о чему се ради ако није тајна?
И немој да генерализујеш, има нас који увек прочитамо и не ниподаштавамо туђи труд и рад.
Лично одувек сам се грозила људи који су у било чему склони острашћивању и тумачењу било чега као "свете краве". Увек све преиспитујем изнова јер сам свесна да је наше знање о свему танко.
Проблем је са људима који не схватају ограниченост знања. Такви су опасни и сами за себе, а камо ли за околину.