Šta trenutno radiš XX

Kako menjala? Napišeš koju si završio/la a ne gde si sve išla. :rotf:
Znači ne smem da napišem da sam završila dve srednje, i da sam završila jednu višu i apsolvirala neki faks potpuno drugačijeg smera?
A sa ovoliko godina jedva da imam preko deset godina radnog staža jer uglavnom radim na crno i honorarno (moj izbor).
Teško će se roditi matematičar koji će na osnovu mog obrazovanja i radnog iskustva izračunati moje godine starosti.

Znači ne smem da napišem da sam završila dve srednje, i da sam završila jednu višu i apsolvirala neki faks potpuno drugačijeg smera?
A sa ovoliko godina jedva da imam preko deset godina radnog staža jer uglavnom radim na crno i honorarno (moj izbor).
Teško će se roditi matematičar koji će na osnovu mog obrazovanja i radnog iskustva izračunati moje godine starosti.
ja mislim da imaš izmedju 30 i 60 ?

Ko je to rekao? Zašto ne smeš?

Ko je to rekao? Zašto ne smeš?
Pa ispada da sam neozbiljna, mnogo škola menjala, mnogo poslova...
Mada, realno i jesam.
Ono, imaš ljude gazde, i ljude radnike. A imaš i gazde koji ne bi odgovornost 24 h (probala, baš je gadno) ali ne bi ni da budu radnici koji igraju kako gazda svira.
Au...šta napisah, ja sebe ne bi primila na posao sa ovim stavom.

Pa ispada da sam neozbiljna, mnogo škola menjala, mnogo poslova...
Mada, realno i jesam.
Ono, imaš ljude gazde, i ljude radnike. A imaš i gazde koji ne bi odgovornost 24 h (probala, baš je gadno) ali ne bi ni da budu radnici koji igraju kako gazda svira.
Au...šta napisah, ja sebe ne bi primila na posao sa ovim stavom.
Ma nisi skapirala šta sam pisao, navedeš sve škole, kurseve i slično, ali bez datuma. Šta je koga briga kad si nešto završio ako si završio?
Ako ga zanimaš, uvek može da ti traži dokaze, diplome i to je to. Ali na razgovoru, ne u CV-ju.

Drma kriza a?
Ako moz s idi setaj po kraju...
Nemam nista pametno da ti preporucim osim da grickas nesto da zamajavas usta i ruke da barem onaj momenat oralne fiksacije zadovoljis :lol: znam sta su apstinencialne krize...
Nisu cigare, nešto drugo, gadnije.
Šetnja tu ne pomaže, al hvala na savetu, svaka dobra reč je dobrodošla. :heart:

Back