- Poruka
- 122.013
Pa da al zamisli napises ime srednje skole i stavis raspon veci od 4 god....Kako menjala? Napišeš koju si završio/la a ne gde si sve išla.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da al zamisli napises ime srednje skole i stavis raspon veci od 4 god....Kako menjala? Napišeš koju si završio/la a ne gde si sve išla.![]()
Šta joj daju? Alooo, nisu ništa uplatili ni dali, zato su ih i zvali naši advokati i sad predali u sud, idemo dalje. I nije jedina, više njih su pokušali tako da prevare. I sad imaju više prijava.A je l snimila kako joj daju?
A zato pišeš te godine, vrtiš se u krug? Koga briga za godine. Ja svakako nikad više ne bih pisao CV, ili hoćeš ili nećeš. Pisao sam na početku, kao klinac, sad ja biram.Pa da al zamisli napises ime srednje skole i stavis raspon veci od 4 god....

Pa pominjes kes deo na ruke pa reko nudili joj kes ...?Šta joj daju? Alooo, nisu ništa uplatili ni dali, zato su ih i zvali naši advokati i sad predali u sud, idemo dalje. I nije jedina, više njih su pokušali tako da prevare. I sad imaju više prijava.
Pa da, tako su plaćali ljude pre nje, hteli i njih. Celu tu ekipu. Nisu ni došli do toga, nisu joj uplatili ni taj minimalac. A idioti uredni imaju oglas na infostudu sa celom cifrom. Sad će da im bude nezgodno.Pa pominjes kes deo na ruke pa reko nudili joj kes ...?
Pa tako kazi, ja reko dali joj ona uzelaPa da, tako su plaćali ljude pre nje, hteli i njih. Celu tu ekipu. Nisu ni došli do toga, nisu joj uplatili ni taj minimalac. A idioti uredni imaju oglas na infostudu sa celom cifrom. Sad će da im bude nezgodno.
Neka 3 meseca, sad su advokati to preuzeliPa tako kazi, ja reko dali joj ona uzela
A jesu prekoracili rok od 30 dana za isplatu?
Znači ne smem da napišem da sam završila dve srednje, i da sam završila jednu višu i apsolvirala neki faks potpuno drugačijeg smera?Kako menjala? Napišeš koju si završio/la a ne gde si sve išla.![]()
ja mislim da imaš izmedju 30 i 60 ?Znači ne smem da napišem da sam završila dve srednje, i da sam završila jednu višu i apsolvirala neki faks potpuno drugačijeg smera?
A sa ovoliko godina jedva da imam preko deset godina radnog staža jer uglavnom radim na crno i honorarno (moj izbor).
Teško će se roditi matematičar koji će na osnovu mog obrazovanja i radnog iskustva izračunati moje godine starosti.
Ko je to rekao? Zašto ne smeš?Znači ne smem da napišem da sam završila dve srednje, i da sam završila jednu višu i apsolvirala neki faks potpuno drugačijeg smera?
A sa ovoliko godina jedva da imam preko deset godina radnog staža jer uglavnom radim na crno i honorarno (moj izbor).
Teško će se roditi matematičar koji će na osnovu mog obrazovanja i radnog iskustva izračunati moje godine starosti.
Pa ispada da sam neozbiljna, mnogo škola menjala, mnogo poslova...Ko je to rekao? Zašto ne smeš?
Ma nisi skapirala šta sam pisao, navedeš sve škole, kurseve i slično, ali bez datuma. Šta je koga briga kad si nešto završio ako si završio?Pa ispada da sam neozbiljna, mnogo škola menjala, mnogo poslova...
Mada, realno i jesam.
Ono, imaš ljude gazde, i ljude radnike. A imaš i gazde koji ne bi odgovornost 24 h (probala, baš je gadno) ali ne bi ni da budu radnici koji igraju kako gazda svira.
Au...šta napisah, ja sebe ne bi primila na posao sa ovim stavom.
Uf što ne volim prvu smenu

Drma kriza a?Moram negde da izbacim ovo ogavno osećanje.
![]()
![]()
![]()
znam sta su apstinencialne krize...Nisu cigare, nešto drugo, gadnije.Drma kriza a?
Ako moz s idi setaj po kraju...
Nemam nista pametno da ti preporucim osim da grickas nesto da zamajavas usta i ruke da barem onaj momenat oralne fiksacije zadovoljisznam sta su apstinencialne krize...

A jbga, pa kako da pomognemo?Nisu cigare, nešto drugo, gadnije.
Šetnja tu ne pomaže, al hvala na savetu, svaka dobra reč je dobrodošla.![]()
Pa nikako, al hvala svakako.A jbga, pa kako da pomognemo?

a ja pak obožavamUf što ne volim prvu smenu
Sta je gadnije od cigara misa mu hebemNisu cigare, nešto drugo, gadnije.
Šetnja tu ne pomaže, al hvala na savetu, svaka dobra reč je dobrodošla.![]()
pa ne skidas se sa kokaina majku 
malo zurkice malo belo idemooo
znala sam da si vagabundo!Skroz divlja, šta reći.Sta je gadnije od cigara misa mu hebempa ne skidas se sa kokaina majku
A mozda i damalo zurkice malo belo idemooo
znala sam da si vagabundo!

Najbolje si spavo tada?a ja pak obožavam