- Poruka
- 122.009
Nemam napade epSilepsijei kako se osećaš kad to popiješ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam napade epSilepsijei kako se osećaš kad to popiješ?

onda samo cepaj !Nemam napade epSilepsije![]()
To je bilo između redova. Piše energičnija a misli se na bolja. Nisam imala srca da napišem al sad ga imam .Zavisi šta pod tim podrazumevaš. Možda Antrax?
Ne postoji bolja ili lošija muzika. Možda muzičari, ali sama muzika ne. Nešto ti se sviđa ili ne sviđa i to je to.To je bilo između redova. Piše energičnija a misli se na bolja. Nisam imala srca da napišem al sad ga imam .![]()

Bravo! Javi šta je biloDobih poziv na razgovor za posao za sutra. Nadala sam se baš tome, ali mi tih mojih 50+ nisu dale mira.
Mora da je gazda neki matorac sa isto 50+.
Ajde ne opterecuj se glupostima, samelji ih sve sutraDobih poziv na razgovor za posao za sutra. Nadala sam se baš tome, ali mi tih mojih 50+ nisu dale mira.

Pa naravno da pišem, i sliku priložim ,ozbiljno. Ali CV nosim lično, prvo tražim razgovor sa vlasnikom firme, pa na kraju razgovora ostavim CV sa brojem telefona i svim podacima.Ajde ne opterecuj se glupostima, samelji ih sve sutra
Nije valjda da pises u cv koliko imas godina?
A joodlu jel i njih slusasNe postoji bolja ili lošija muzika. Možda muzičari, ali sama muzika ne. Nešto ti se sviđa ili ne sviđa i to je to.
Ja ne slušam močinu abbu, ali to ne znači da oni nisu dolični, samo ih je ne slušam.
Ali cenim što slušaš Antrax iako ja baš ne slušam.![]()
Bre ti si klinkaDobih poziv na razgovor za posao za sutra. Nadala sam se baš tome, ali mi tih mojih 50+ nisu dale mira.
Nikada se u Srbiji plata ne menja na bolje. Ono što dogovoriš, ostaje. Nadam se da će ovde da bude drugačije, ali nešto ne verujem.I na prvom razgovoru ne pitam mnogo, ali sad drugi... pa najbitnije stvari. Osmočasovno radno vreme, slobodni vikendi i dovoljan broj dana za godišnji odmor. Za ostalo nisam zahtevna.
A plata...posle mesec dana pričamo o tome kad vide šta i kako radim.
To iz Starvorsa, jel?A joodlu jel i njih slusas
Pobogu zeno ne idi uz dlaku diskriminacijamaPa naravno da pišem, i sliku priložim ,ozbiljno. Ali CV nosim lično, prvo tražim razgovor sa vlasnikom firme, pa na kraju razgovora ostavim CV sa brojem telefona i svim podacima.
I sa informacijom da sam u toku sa aktuelnim zakonima te da povlačeći mene sa biroa imaju pravo na subvenciju od države od 250000 jer imam preko 50 godina.
Platu dogovaras odmah i znaj da u narednih 3 mes neces dobiti vecu, a posle 3 mes mozes da izvuces 5 000 povecanje to ti je taman za jednu korpu u lindiI na prvom razgovoru ne pitam mnogo, ali sad drugi... pa najbitnije stvari. Osmočasovno radno vreme, slobodni vikendi i dovoljan broj dana za godišnji odmor. Za ostalo nisam zahtevna.
A plata...posle mesec dana pričamo o tome kad vide šta i kako radim.
tako da te pregovore oko plate ne ostavljaj za kasnije nego odmah

Ja kad sam saznala da mi treba oko 1200e prekinulo je da me zanimaDa li neko ima iskustva sa zubnim implantima? Sve me zanima.
![]()

Ja mogu za bg da ti preporucim... Al tebi je blize ns je l?A ne znam ni kako bih pazila, jer ne poznajem nikog ko je radio, pa da idem po preporuci.
Елегантно решење за људе који желе да сачувају кост.Da li neko ima iskustva sa zubnim implantima? Sve me zanima.
![]()