Šta trenutno radiš XX

To je bilo između redova. Piše energičnija a misli se na bolja. Nisam imala srca da napišem al sad ga imam . :D
Ne postoji bolja ili lošija muzika. Možda muzičari, ali sama muzika ne. Nešto ti se sviđa ili ne sviđa i to je to.
Ja ne slušam močinu abbu, ali to ne znači da oni nisu dolični, samo ih je ne slušam.
Ali cenim što slušaš Antrax iako ja baš ne slušam. :rotf:

Ajde ne opterecuj se glupostima, samelji ih sve sutra :zag:
Nije valjda da pises u cv koliko imas godina?
Pa naravno da pišem, i sliku priložim ,ozbiljno. Ali CV nosim lično, prvo tražim razgovor sa vlasnikom firme, pa na kraju razgovora ostavim CV sa brojem telefona i svim podacima.
I sa informacijom da sam u toku sa aktuelnim zakonima te da povlačeći mene sa biroa imaju pravo na subvenciju od države od 250000 jer imam preko 50 godina.

I na prvom razgovoru ne pitam mnogo, ali sad drugi... pa najbitnije stvari. Osmočasovno radno vreme, slobodni vikendi i dovoljan broj dana za godišnji odmor. Za ostalo nisam zahtevna.
A plata...posle mesec dana pričamo o tome kad vide šta i kako radim.
Nikada se u Srbiji plata ne menja na bolje. Ono što dogovoriš, ostaje. Nadam se da će ovde da bude drugačije, ali nešto ne verujem.

Pa naravno da pišem, i sliku priložim ,ozbiljno. Ali CV nosim lično, prvo tražim razgovor sa vlasnikom firme, pa na kraju razgovora ostavim CV sa brojem telefona i svim podacima.
I sa informacijom da sam u toku sa aktuelnim zakonima te da povlačeći mene sa biroa imaju pravo na subvenciju od države od 250000 jer imam preko 50 godina.
Pobogu zeno ne idi uz dlaku diskriminacijama
Ne pises godine u cv nikad
Nezakonito je da te na razgovoru pitaju za godine, bracno stanje, decu i sl
Me too pokret je ako nista drugo malo olaksao tu situaciju, mene niko na razgovoru nije smeo da pita ta pitanja...
Svi mi znamo da poslodavci oce da zaposle nekoga od 25 god sa 20 god iskustva, ali to postoji samo u njihovim mastama... Ko oce radnika koji zna posao mora da odabere starije, ko oce sa decom da se bavi bice upisan, pa neka biraju...
I te olaksice za biro to te zabole! Ne brini ti brigu da l ce neki krvozderni privatnik da dobije olaksicu sa biroa ako tebe zaposli, ako ce to da bude razlog sto te zaposlio, a ne tvoja strucnost i iskustvo, onda ne treba ni da te zaposli...
Znaci brisi datum rodjenja sa cv, samo telefon i mejl. Sliku mozes to ti je opciono, ni to ne smeju po zakonu da ti traze

I na prvom razgovoru ne pitam mnogo, ali sad drugi... pa najbitnije stvari. Osmočasovno radno vreme, slobodni vikendi i dovoljan broj dana za godišnji odmor. Za ostalo nisam zahtevna.
A plata...posle mesec dana pričamo o tome kad vide šta i kako radim.
Platu dogovaras odmah i znaj da u narednih 3 mes neces dobiti vecu, a posle 3 mes mozes da izvuces 5 000 povecanje to ti je taman za jednu korpu u lindi :lol: tako da te pregovore oko plate ne ostavljaj za kasnije nego odmah

Da li neko ima iskustva sa zubnim implantima? Sve me zanima.
:ceka:
Елегантно решење за људе који желе да сачувају кост.
Прво мора да се уради магнет вилице да би се искључило постојање немог упалног процеса. Кад се искључи, ради се уградња у кост, стави се капица на имплант и чека се бар 2-3 месеца да кост срасте. Након тога се скине капица и зашрафи се 'зуб'.
Рачунај да квалитетан имплант испод 500е не постоји.
Јефтине варијанте не требају да буду избор јер се чешће одбацују.

Back