Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ono najtezeMetlo, ako ti iko drži fige to sam ja
Mrš u ***** sa gadnim izrabljivacem, da nađeš nekog pristojnog poslodavca, da ti odmori telo i sve hronične bolesti![]()

Pozdravi mi žBabicu.Sad cu malo da kafenisem sa zabom u sred radnog vremena jer sam tako u mogucnosti
Bolokurc na max![]()

Dobro odlicno je mesto izabrao za infarktPre pola sata umro čovek u internistučkoj ambulanti, valjda infarkt. Za tri minuta došla hitna, reanimirali ga 20 minuta i on živ... Kao iz filma.
Sad je svima u čekaonici pritisak oko 200, i svima turaju zorkaptil pod jezik.

Javice do kraja nedeljeima jos kandidata naravno
Mislim ne razumem, ako ne vidi da sam fantastik mazestik odmah sad onda stvarno!
![]()

Nisu oni krivi nego sistem, ne mozes zrtvu sistema da krivis sto je zrtvaRazgovor za posao, pa ok, recimo. Videćemo da li su presudne godine 50+, ili sposobnost.
I nataknem ih one što pristaju da rade za 70, 80000 po 12 sati... Nisu ni svesni da time i sebe degradiraju, a svima ostalima nameću model robovlasništva.
To sve sto si nabrojala radi neko ko fizicki moze i zdravstveno i psihicki, nema veze sa voljom...Uvek ima način. Ali ljudima je ispod časti neke stvari da rade.
Nega bolesnika, dostava hrane, rad po pijacama, personalni asistent...
naravno da sam dobila mejl odjeba, ne sekiram se jer i da su ne daj boze zvali u slasti bih ih napusila.Upravo su oni krivi, jer pristaju na takve uslove. Da im se niko ne javi, podigli bi platu.Nisu oni krivi nego sistem, ne mozes zrtvu sistema da krivis sto je zrtva
Sta da si recimo samohrana mama dvoje dece u vrticu, nemas ledja, nemas dede babe...
Ljudi to rade zbog muke, ne jer vole
Drugo da bi se cenkao i digo sebi vrednost moras da imas neke skileve i iskustvo, sta da radi samohrana majka kasirka, cime ona da pregovara i uslovljava...
Pre neki dan caskam sa kasirkom u amanu, drugarica joj radi na eko pumpi kasirka za 57 000, meni pala vilica, zasto bre, ja znam da nis daje 80 000 za isti posao, al aj udji u nis bez veze, djoku... Sta ce hbg mlada bez iskustva, mora da plati cenu neiskustva i neimanja vestina...
Te knjižare su za studente i neki povremeni posao. Radila par meseci moja ćera i ćao-zdravo.To sve sto si nabrojala radi neko ko fizicki moze i zdravstveno i psihicki, nema veze sa voljom...
Sam vam pricala za vulkan knjizare sto sam isla na razgovor pre neki dan.... Mrtva ladna hr izjavi plata 65 000 a posle godinu dana povecanje na 75 000. Da ste vi videli moju facu, bitno da je ona videlanaravno da sam dobila mejl odjeba, ne sekiram se jer i da su ne daj boze zvali u slasti bih ih napusila.
Ja ne razumem da neko mrtav ladan da javni konkurs a placa ko za studentsko pola radnog vremena
Mogu oni da hoce sa faksa ljude ali raspisali su konkurs za sss i plata je ispod nivoa i za sss.Nega bolesnika podrazumeva u nekim slučajevima boravak sa usamljenim starim ljudima, bez nekih posebnih obaveza. Dostava hrane kolima tipa sendviči, džank fud, pizza, nije fizički zahtevno, uglavnom u zgradama ima lift, bakšiši su dobri. Rad za tezgom na pijaci ili manifestacijama je plaćen 400-500 dinara sat i najčešće je rad prepodne. Personalni asistent se može biti i slabovidim osobama kojima je najčešće potrebna pomoć u kupovini, odlaska do lekara i institucija.
Sa poprilično gadnom diskus hernijom i stenozom, sam radila sve od navedenog, i sad povremeno, kad uleti nešto odradim.
A imam iskustva u mnogo ozbiljnijim bezbednosnim poslovima koji donose mnogo više novca i poštovanja.
Ipak, ne pristajem na gaženje od strane poslodavaca. Radije ću uraditi neki humaniji posao za manje para.
A vulkan...namerno pišem malim slovima. Glavni uslov im je da si fakultetski obrazovan i to po mogućstvu književnost. I sve je to ok, ali ,da, naravno da ne plaćaju ni blizu koliko zakon nalaže za takvo obrazovanje. Takođe ne plaćaju dane kad se radi popis kao prekovremene, a ostaje se baš baš dugo.
Sto je pristala na te uslove ako ne treba niko da pristane i onda bi oni digli plate kako kazesTe knjižare su za studente i neki povremeni posao. Radila par meseci moja ćera i ćao-zdravo.