pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.075
neidem preko reke u ugarske krajeveGde si ti na kafi, jer ja sam moram da džeparim uju našeg?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neidem preko reke u ugarske krajeveGde si ti na kafi, jer ja sam moram da džeparim uju našeg?
Nikad civilizovan čoek od pasivnih krajova, znam.neidem preko reke u ugarske krajeve
Ne može dok ne sredi zubobolju, jedino da mi jedemo a @marsijaner da gleda i plaćadođite da idemo kod Ive na ručak
ajde možeNe može dok ne sredi zubobolju, jedino da mi jedemo a @marsijaner da gleda i plaća
o marsi pa ti stig'o i odmah khm....jes , bit ce to na kukovo lete a jel je doslo ili nije
dok ne sredim , nema ic ista
likiiiio marsi pa ti stig'o i odmah khm....
čuvaj od Rifete i zubara, "beli novci za crni dani"![]()
pa da... prvo te namami na vegetarijnske divnoće,za sve je on kriv a i ponekada i bidne prav.
Rekao sam joj da računa meni 50% od cene popravke zuba.pa da... prvo te namami na vegetarijnske divnoće,
i baš da sad zaboli zub, pa to nisu čista posla.
ako te je preporučio dobrom stomatologu, oprošteno mu je.
što će reći, da ćeš obrni -okreni platiti, samo neka se zub reši.
zna on da nije beg cicija![]()
tako sam i mislila.Rekao sam joj da računa meni 50% od cene popravke zuba.![]()
juče uveče ili kraće - sinoćBas juce uvece pricamo, da l da palimo pec ili da za sada samo na klimom grejemo
Onda sam videla do kraja nedelje da ce biti max 10, sto znaci moracemo pec da palimo
znaci ti placas 0nih 50 postoRekao sam joj da računa meni 50% od cene popravke zuba.![]()
ma , on ti je i inace lud , narocito tu oko dolaratako sam i mislila.
lud bi bio da nisi![]()
![]()
Jel ti to hoćeš d asprečiš razvoja tigra i skok penzija? Ti si državni neprijatelj. Narod će ti suditi!Nema vode ceo surcin ceo dan zbog gradnje jjebenog expa nabijem ih sve![]()
javi se kontrasJel ti to hoćeš d asprečiš razvoja tigra i skok penzija? Ti si državni neprijatelj. Narod će ti suditi!![]()
Strpite se malo, dobićete expo, dobićete nacionalni stadion, aerodrom već imate, i to kakav! Šta je par dana bez vode u odnosu na benefite koje dobijate.Nema vode ceo surcin ceo dan zbog gradnje jjebenog expa nabijem ih sve![]()
Kontrabas.javi se kontras
e jesi , neko si ti nama rekaoKontrabas.
Jos da sam i strani placenik pa da mi svaneJel ti to hoćeš d asprečiš razvoja tigra i skok penzija? Ti si državni neprijatelj. Narod će ti suditi!![]()