Šta trenutno radiš XX

Bila sam u prodavnici
Uzela piva i razbila 2 flaše
Kaairka mi je naplatila
Šta vi mislite, da li ovo treba da ide na teret kupca ili firme?
Nisam namerno, ispalo mi iz korpe, tj skliznule su
Znam da neke prodavnice to ne naplaćuju kupcu

Awww :zaljubljena:

IMG_20250923_131226339_AE.jpg

Dakle, kakvu sam lekciju naučila...
U potrazi za nekim udžbenikom, postavim oglas.
Javi mi se osoba sa fotografijom tog udžbenika i pita da li mi to treba.
Ok, poručim i nakon, pa skoro dve nedelje mi stigne fotokopirana skripta , po ne baš ceni skripte...
Na moje pitanje zašto mi je poslata skripta a ne knjiga, odgovor je da je takva "knjiga" bila i slikana.
Pa jeste, doduše bila je slikana samo naslovna strana pa sam mogla da dobijem i samo naslovnu stranu za 700 dinara.
Da li stvarno moram da tražim snimak i kad kupujem udžbenik kako bi se uverila da je nešto baš to , što sam tražila i što mi je rečeno da jeste ?

Dakle, kakvu sam lekciju naučila...
U potrazi za nekim udžbenikom, postavim oglas.
Javi mi se osoba sa fotografijom tog udžbenika i pita da li mi to treba.
Ok, poručim i nakon, pa skoro dve nedelje mi stigne fotokopirana skripta , po ne baš ceni skripte...
Na moje pitanje zašto mi je poslata skripta a ne knjiga, odgovor je da je takva "knjiga" bila i slikana.
Pa jeste, doduše bila je slikana samo naslovna strana pa sam mogla da dobijem i samo naslovnu stranu za 700 dinara.
Da li stvarno moram da tražim snimak i kad kupujem udžbenik kako bi se uverila da je nešto baš to , što sam tražila i što mi je rečeno da jeste ?
Uvek kupujes sa slikom knjige sa svih strana, trazis sliku prednje i zadnje korice i neku nasumicnu stranu
Ja sam tako prodavala i kupovala, slikam sa svih strana kad prodajem, a kad kupujem gledam da ima vise slika. Cim nema slika ili samo jedna naslovne ja zaobilazim

Back