- Poruka
- 121.678
Nema veze jescu slatke palacinke umrecu srecna od seceraAli taj ti nikada neće reći 'volim te'

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema veze jescu slatke palacinke umrecu srecna od seceraAli taj ti nikada neće reći 'volim te'
Zamisli jedeš palačinke sa nutelom i plazmom a pored tebe čo'ek na naduvavanje... ima li išta lepše?Nema veze jescu slatke palacinke umrecu srecna od secera![]()
Izbalansiran obrok, nemoj samo posle toga pivo moglo bi da bude problemaPijem ladan nes i jedem knedele sa nekim evrokremom unutra.
Ma ovo me napunilo, nisam ja sisica da uzmem jednu knedlu.Izbalansiran obrok, nemoj samo posle toga pivo moglo bi da bude problema
uhhhh
Nema da mi kenjja kako mi je to zabranjeno kako ne smem to da jedem bla blaZamisli jedeš palačinke sa nutelom i plazmom a pored tebe čo'ek na naduvavanje... ima li išta lepše?
Ma idi, preporodila bi se!Nema da mi kenjja kako mi je to zabranjeno kako ne smem to da jedem bla bla![]()
Nema da mi kenjja kako mi je to zabranjeno kako ne smem to da jedem bla bla![]()
taj bre ne pije obicna piva , samo najbolja a sozirom da ih i nema u SERBIJIIzbalansiran obrok, nemoj samo posle toga pivo moglo bi da bude problema
Ma ko spava, nismo baš svi penzioneri.Spavate mise a! A ko ce da teguje oruzjem dok vi konjosete![]()
Ti lomos ti placas, sta je cudnoBila sam u prodavnici
Uzela piva i razbila 2 flaše
Kaairka mi je naplatila
Šta vi mislite, da li ovo treba da ide na teret kupca ili firme?
Nisam namerno, ispalo mi iz korpe, tj skliznule su
Znam da neke prodavnice to ne naplaćuju kupcu
Uživaš siledžijo?
Uvek sa plaćalo koliko ja znam.Bila sam u prodavnici
Uzela piva i razbila 2 flaše
Kaairka mi je naplatila
Šta vi mislite, da li ovo treba da ide na teret kupca ili firme?
Nisam namerno, ispalo mi iz korpe, tj skliznule su
Znam da neke prodavnice to ne naplaćuju kupcu
Uvek kupujes sa slikom knjige sa svih strana, trazis sliku prednje i zadnje korice i neku nasumicnu stranuDakle, kakvu sam lekciju naučila...
U potrazi za nekim udžbenikom, postavim oglas.
Javi mi se osoba sa fotografijom tog udžbenika i pita da li mi to treba.
Ok, poručim i nakon, pa skoro dve nedelje mi stigne fotokopirana skripta , po ne baš ceni skripte...
Na moje pitanje zašto mi je poslata skripta a ne knjiga, odgovor je da je takva "knjiga" bila i slikana.
Pa jeste, doduše bila je slikana samo naslovna strana pa sam mogla da dobijem i samo naslovnu stranu za 700 dinara.
Da li stvarno moram da tražim snimak i kad kupujem udžbenik kako bi se uverila da je nešto baš to , što sam tražila i što mi je rečeno da jeste ?
zato što u jednoj maloj prodavnici gde sam radila nismo naplaćivaliTi lomos ti placas, sta je cudno
Ako kupac polomi svojom greškom, treba d aplati. Ako je roba postavljena tako da pri dodiru padne, ne treba da plati.zato što u jednoj maloj prodavnici gde sam radila nismo naplaćivali
Pa što si se kupala nije subota?Dovukla se kuci, okupala, sad cemo serijicu da gledamo, ako ne zaspim na pola
Pandrknula sam od umora![]()
Preteruje, posle će da kuka kako joj je koža tanka.Pa što si se kupala nije subota?