- Poruka
- 200.733
Jao koja sam svinja, koliko sam se najeo. A još na kraju lubenica, pa gde mi stade? A sad stenjem i dahćem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam izeo pogačicu sa dubai čvarcima i sad ne mogu dadišemJa umlatila pola mafina, ne mogu da stanem![]()
Siroto praseJa sam jela praseće pečenje
![]()
blago mrtvimaSiroto prase![]()
Kraaaaaj! Napokon, nema više one plačipi*ke, uraaa!Gledam Lokija, mislila sam da će biti bolje.
Oven Vilson bolji od Hidlstona u glumi, definitivno.
A jes vala plači...p..ka, brate jes muško ili nisi, užas.Kraaaaaj! Napokon, nema više one plačipi*ke, uraaa!
Sad da nađem neki SF, triler, horor... bilo šta, samo da se lečim.
šta, jelsi emigrirao?Napokon, nema više one plačipi*ke, uraaa!
el neki porrn? dai linkAli oni se volu, zato on plače. Mi ti ne razumemo.![]()
jelse sećaš kad je Šaca Ubavić oženio miraždžiku?Pffff, hrmpf, plače jer mu frka da ne izgubi mirazdžijku, kaka ljubaf.
Julu beše?jelse sećaš kad je Šaca Ubavić oženio miraždžiku?
Nisam štobi kadsam u najboljem kraju u Bajogradu. jesi čito pre neki dan bila amketa među beograđanima koji je kraj najbolji za život. Opaaaa, kad ono Novi Beograda, prc.šta, jelsi emigrirao?![]()
vido sam nešto pisalo na tarabi jebbo te novi beograd betonski nakaza zagušljivajesi čito pre neki dan
beograđani su 97% idijotijesi čito pre neki dan bila amketa među beograđanima koji je kraj najbolji za život.
nesećam se kako se zvala mladaJulu beše?
Nikad ti neš u civilizaciju samo vukohebine za poturice, hahahhaavido sam nešto pisalo na tarabi jebbo te novi beograd betonski nakaza zagušljiva
Nas tri posto normalnih smo ovde u civilizaciji.beograđani su 97% idijoti
mrzi me da te skršim neka te uživaj u glupoći i zabludama )Nas tri posto normalnih smo ovde u civilizaciji.![]()
Kažu beograđani samo NBGD, dok ovi izšume misle da je bolja bukva od zgrade.mrzi me da te skršim neka te uživaj u glupoći i zabludama )