Dobronepreteruj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobronepreteruj
Mislim da je bolji osećaj kad su spakovani u sise.Da vam se pohvalim, danas sam drzala razne vrste silikona za sise u rukama
Ogavni su, sve me neka jeza prolazila dok ih stezem
Snimali u nekoj estetskoj klinici
nije isto misliti i sratiMislim da je bolji osećaj kad su spakovani u sise.
Ako ja mislim, jel metla...nije isto misliti i srati
nisu.i nerugaj mi se,nije damski.E bas jesu
![]()
opaa,da nisi neka poznata glumica?! seka sabljić predpostawljamDa vam se pohvalim, danas sam drzala razne vrste silikona za sise u rukama
I ja sam imao takav osećaj kad sam prvi put probao pihtije ali sad ih jedem sve u šesnes"Da vam se pohvalim, danas sam drzala razne vrste silikona za sise u rukama
Prvi dan da ne umirem od ambrozije, nocas spustila kisa polen
Mogla bi tako svake noci dok je sezona
Znam al sam se malo izvrištala, mada sam tandrkala i u busu i svi ćute, koji strah čoveče.Uteruje strah, pokazuje silu i razbija potencijalne velike demonstracije
Kolaps je svuda u gradu i tako ce danima
Staviš kajzericu u kesu i dođe ti isti osećaj.Mislim da je bolji osećaj kad su spakovani u sise.
E al taj rad, nesto izmedju gustog ljigavka i kajzericeStaviš kajzericu u kesu i dođe ti isti osećaj.![]()
A tek kad to njesra pukne, em bolovi em to treba očistiti em infekcija. Užas.E al taj rad, nesto izmedju gustog ljigavka i kajzerice
Jezivo![]()
Ja bih ipak to probo.E al taj rad, nesto izmedju gustog ljigavka i kajzerice
Jezivo![]()
Me bezi bre, ne bih to stavila u sebe fujA tek kad to njesra pukne, em bolovi em to treba očistiti em infekcija. Užas.
Komšinica u starom stanu je prošla kroz mastektomiju i nije htela implant.Me bezi bre, ne bih to stavila u sebe fuj
Jedino kapiram ko je proso masektomiju pa ajde, to su posebne muke i razumem
Ponovo ambrozijaајмо нешто веселије...
to je najveselije čega si mogla da se setiš?Ponovo ambrozija![]()