- Poruka
- 4.086
Ne daj bože da nam zatrebaju zaista. Bolje da se odmah predamo.Da pokažemo da smo svetska sila i najbolji u regionu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daj bože da nam zatrebaju zaista. Bolje da se odmah predamo.Da pokažemo da smo svetska sila i najbolji u regionu.
Krastavac. Naziv potiče iz Dalmacije.Ne znam šta je to. Štagod. Pozdrav.
Sramotno. Gde ti je patriotizam?!Ne daj bože da nam zatrebaju zaista. Bolje da se odmah predamo.
nelaži,nisi bio na moru 20 godina naj manjeOdoh na plažu.![]()
Patriotizam i realnost su dve različite stvari.Sramotno. Gde ti je patriotizam?!
nisu,to su simoniniPatriotizam i realnost su dve različite stvari.
Sretan put i dobro se isplivajte.Poslednje kupanje ove morske godine.
Popodne se naoblačilo, al' šta se može, mi odosmo sutra.
Pogledajte prilog 1782996
Bilo je zabavno s tobom komunicirati ovde. Donekle.nisu,to su simonini
nije,nelažiBilo je zabavno s tobom komunicirati ovde. Donekle.
Misliš sinonimi, al dobro, svako može da pogreši.
neki radio?na Zeppelinu
Prvi dan da ne umirem od ambrozije, nocas spustila kisa polenjes, juče bilo sparno ubibože, sad se lakše diše a vidim i da je metla živnula, što me raduje![]()
Uteruje strah, pokazuje silu i razbija potencijalne velike demonstracijeDva sata sam putovala od Gradske bolnice do Prvomajske.
Od kraja Brankovog zatvorili odvajanje za zemun i od Ušća onu što ide pore opštine NBG.
DVA SATA zbog hebene parade, sve im po spisku i tako će do 20.9.
U Titovo vreme nikada ali nikada, sem na sam dan parade nije bilo dnevnih proba i nisu se zatvarale velike ulice, samo noću.
Izlazila sam da ih gledam kako prolaze Ustaničkom.
Namerno to radi i koji će nam krasni parada, zašto, zbog čega???
Ja bih mu nanu naninu, samo ga pitaj je l bi on tebi prodao nesto da ti fali 73 dinU Maxiju mi kaže kasir da će mi ostati dužan 77 dinara jer nema sitno
Od kad se to zaokružuje iznos na 100 dinara pa još tako da on meni ostane dužan 77 dinara a ne ja njemu 23 ?
Pogodite kako se završilo?
On ti je prepisao svoj stan?U Maxiju mi kaže kasir da će mi ostati dužan 77 dinara jer nema sitno
Od kad se to zaokružuje iznos na 100 dinara pa još tako da on meni ostane dužan 77 dinara a ne ja njemu 23 ?
Pogodite kako se završilo?
Šta u regionu, najbolji smo u univerzumu, barem u ovom vidljivom delu....Da pokažemo da smo svetska sila i najbolji u regionu.
nepreterujŠta u regionu, najbolji smo u univerzumu, barem u ovom vidljivom delu....
Rekla bih da su nas nepalci sad pretekliŠta u regionu, najbolji smo u univerzumu, barem u ovom vidljivom delu....