pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.929
nesutrta ufati bus do civilizacije dođi na kafu idemo do metle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesutrta ufati bus do civilizacije dođi na kafu idemo do metle
Koja si ti nama čipka i sisica mekana.

Pa jbte ja, aj zaleti se.e u stvari pa i mogo bi da dođem
neću, samo moguPa jbte ja, aj zaleti se.
Pedewuneću, samo mogu
Ocu al kad osnuju kliniku za slatkoholocare, pa da svi krisom stekamo cokolade i predoziravamo seidi psihijatru druže

Ne moze sad tu je zmajPa jbte ja, aj zaleti se.
Piccka kosmicka!@Metla na vestici ovaj naš puro močo je teška čipka, jelda.
vimstam tePiccka kosmicka!
Ту сам, мислим јесам и нисам.Pa gde si Sofka, nema te baš dugo?

Као што су просули причу за Нестле, Нутелу и сл.enznam šta znači al meni malo muka
Čak i da koriste instekte za boju hrane, moraju da napišu.Као што су просули причу за Нестле, Нутелу и сл.
Мора да пише у декларацији.
А и нешто мислим да им је та идеја доживела пораз, бар за сад.
nevladina organizacija? znači cia snajka!Zato sto sam zavisnik od slatkisa i hrane
Osnovacu grupu as, kao aa samo anonimni slatkoholocari
Mi nismo ništa pekli jer je deda prodao vinograd kad se razveo od babe, švalerčina matora.Mi smo kod mojih u RSK na gospojinu pekli janje na ražnju i sutradan kretali nazad u Bg.
Vidi Coka.Ту сам, мислим јесам и нисам.
Мало сам канда изгубила интересовање.

Sama sa sobom?Počinjem da se nerviram i što to meni treba.
Neću više ništa da čitam, na kraju ću da se posvađam.
Ko mi dođe pod ruku.Sama sa sobom?

Posle scintigrafije vide se depoziti na oba plućna krila. Doktor kaže da će ih eliminisati radioaktivni jod. Kontrola polovinom novembra, kaže dr da treba vremena da radiojod deluje.@Zadovoljna domacica , kako muž, ima li nekih rezultata ?
Ja sam skontala da je njemu stitna u problemu, kako sad pluca? Nisam ja to nesto ukacila kako trebaPosle scintigrafije vide se depoziti na oba plućna krila. Doktor kaže da će ih eliminisati radioaktivni jod. Kontrola polovinom novembra, kaže dr da treba vremena da radiojod deluje.
Dobro si kačila. On nema štitnu. Imao je maligni tumor, i štitna je izvađena. Posle prve terapije radiojodom ostali su depoziti u ložama gde je bila štitna. Nisu skroz uništeni, jer mu je tokom godinu i po dana tireoglobulin rastao, a njega u organizmu proizvodi samo štitna. Pa je ponovo išao na terapiju radiojodom, i sada su ćelije štitne zasvetlele obostrano na plućima. Sada se nadamo da će ih radiojod uništiti skroz.Ja sam skontala da je njemu stitna u problemu, kako sad pluca? Nisam ja to nesto ukacila kako treba