DapačeŠtaaa, ne voliš mlada ženska dupeta?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DapačeŠtaaa, ne voliš mlada ženska dupeta?
![]()

Kažu da je mlogo zdrav, ja sam ga jeo svidja mi se... al da je preskup jesteJa cesto pecem bundevu i krompir, uvaljam zajedno u zacine i cao. Fantazija je
Ne bih placala taj precenjeni krompir nikad
Njah to mi nije simpa.... Inace ja ne volim ta cuda al ove loptice ko ce ga znati zasto volim, na suvo
važi, samo glođi svo to nepotrebno đubre, imaću šta da štipam kad te dohvatimBoze sto su navlakusa ovi choco balls, ja ih grickam na suvo ko smoki, retko potalam u mleko, ne mogu da stanem
![]()

Ne moze da bude zdrav mnogo, skrobcina na kvadrat....Kažu da je mlogo zdrav, ja sam ga jeo svidja mi se... al da je preskup jeste
Opet sam se usvinjilavaži, samo glođi svo to nepotrebno đubre, imaću šta da štipam kad te dohvatim![]()

da ali batat ima nizak glikemijski indeks, što će reći da je pogodan za ishranu dijabetičara za razliku od običnog krompira. Uz to bogat je vitaminima A, B i C, mineralima (kalijum, kalcijum, magnezijum i gvožđe) beta karotenom koji je antioksidans, lako je svarljiv... i još svašta nešto!Ne moze da bude zdrav mnogo, skrobcina na kvadrat....

i još se krstim. Legalno se prodaje. 
Pa nauka napreduje....Bila po kafu i slušam dete prodavac priča klinac pre mene u redu miriše na travu pa kaže...Prodaje se zamena za marihuanu, miriše ali se ne otkriva u krvi i pokaže malu teglicu sa zelenim kuglicama unutra, 1 gr, ukus limun sir, ja ovako![]()
i još se krstim. Legalno se prodaje.
![]()
Kakva nauka, glupost jedna. Sve nenormalno postaje normalno.Pa nauka napreduje....
nemožeVikend napokon moze da pocne![]()
Ma lupetam gluposti, izvinjavam seKakva nauka, glupost jedna. Sve nenormalno postaje normalno.

Uživajte, odličan serijal.Mi resili da pravimo conjuring maraton, sve filmove iz fransize hronoloski da zaredjamo ovih dana. Gleda nam se tako neka glupost
Veceras pocinjemo![]()
Dada ceo serijal, nasla sam spisak hronoloski kako idu. Prvi je nunMetlo, hoćete li gledati samo Conjuring ili i ostale serijale u koje spadaju Nun, Anabel i La Ljarona.
Imala sam negde spisak kako ih najbolje gledati, išla sam preko Vikipedije.
Biće to potpuno uživanje.Dada ceo serijal, nasla sam spisak hronoloski kako idu. Prvi je nun
Conjuring smo gledali pre jos davno kad je bio popularan, a ostale nismo nikad
Ma jok bre pričamo, opušteno.Ma lupetam gluposti, izvinjavam se![]()

Nemam pojma samo conjuring 1 i 2 sam gledala i ok suBiće to potpuno uživanje.
Mada Nun mi se nešto nije preterano svideo.
Conjuring svi delovi su super, Anabel isto, Nun mi je nekako došao kao predah između ova dva.
La Ljarona, ako pravilno pišem ide posle Anabel 1 ili 2 deo nisam sigurna, još uvek nije u delovima.
Conjuring 4,Đavo me naterao je odličan.
Odgledala sam ceo serijal.Nemam pojma samo conjuring 1 i 2 sam gledala i ok su
Sad gledamo nun prvi deo
Ova nun je komedijaOdgledala sam ceo serijal.
Nun je prva samo zbog vremenskog toka.
Uživajte u ostalim fimovima.
mi crkosmo od smeha na glupe scene 
Slažem se u potpunosti.Ova nun je komedijami crkosmo od smeha na glupe scene
![]()
Opet sam se usvinjila
![]()