Znaš kolko pink=informer gamad briga za to... svi mi kojima oskar nije na srcu smo ustaše, nacisti, teroristi, mudžahedini, ljudožderi....E ustaša ne biva, neka rodbina je poklana u crkvi u Glini, nisam ja Španac da upucam rođaka jer je bio žandar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kolko pink=informer gamad briga za to... svi mi kojima oskar nije na srcu smo ustaše, nacisti, teroristi, mudžahedini, ljudožderi....E ustaša ne biva, neka rodbina je poklana u crkvi u Glini, nisam ja Španac da upucam rođaka jer je bio žandar.
Mene nije briga za njihovo mišljenje, ne gledam ja to odavno.Znaš kolko pink=informer gamad briga za to... svi mi kojima oskar nije na srcu smo ustaše, nacisti, teroristi, mudžahedini, ljudožderi....
štaš tu
Taj nam deo svima faliJesam, još da nabacim i strani plaćenik i bog da me vidi.
Ja cu da budem nacistaZnaš kolko pink=informer gamad briga za to... svi mi kojima oskar nije na srcu smo ustaše, nacisti, teroristi, mudžahedini, ljudožderi....
Scena ko iz nekog mracnog filma, boze me prosti rifer sedi ispred skole smeka maloletnice, uvod u zapletštaš tu

Išo do ginekologa.štaš tu
A zaebosamse, ne radi škola.Scena ko iz nekog mracnog filma, boze me prosti rifer sedi ispred skole smeka maloletnice, uvod u zaplet
![]()
jel ti pregledo siseIšo do ginekologa.
Ma nisam išo kod sisologa, šta to pišeš?jel ti pregledo sise
ustaj! Treba se vodi drzava u bolje sutra, i operu milioni, nece sami od sebe!

Posle prvih batina će malo da se navikne i biće svima lakše.Moraću malo da iskuliram vaspitavanje.
Juče ćerka došla sa momkom (klinci su, 15 godina) i ja ih ponudim da ručaju. Ovaj mali sirotan jede a hrana jede njega, vidim.
Pitam posle ćerku, šta mu je, kaže ona da se on nas boji. Kaže jako smo strogi a mm mu je nekad bio trener na karateu pa ima traume. Dobro, ipak je imao hrabrosti da nam dođe u kuću...i to je neki početak.
Ne znam kako da ga pripitomim da se ne boji.

Ja ne pasem, koga to pitaš?O'li pasti više mreti ću.

Dodolu, pokvario ti se naglasak?Ja ne pasem, koga to pitaš?![]()

Mnogo volim.Danas pojeo dva, juče jedan, odlično!
a komarci?Idem da prošetam uz reku.

Njih ne mora da šeta, šta će joj?a komarci?![]()

Duva jak vetar ovde , mislim da ih nema.a komarci?![]()