- Poruka
- 206.045
Jes ti neki IMDB?parental guidance
Nije za mladje od 13![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes ti neki IMDB?parental guidance
Nije za mladje od 13![]()

Vikendi su za odmaranje, radni dani za uvaljivanje prijateljima.Pa kako, ipak ja radim za malog srpskog privatnika. Cuti kad sam izdejstvovala i vikende dobro je, nemoj da me hebavas sad izvoljevas tu oces radne dane
Dobijes vikende i dosta ti je

Ccc samo av i ja radimoVikendi su za odmaranje, radni dani za uvaljivanje prijateljima.![]()

E ovo jos ne doziveh, guzva na mostu na adi, pola sata pokusavamo da se popnemo na most
Jel to prema centru Balkana (Novom Beogradu) ili gužvu prave ovi što rade kod nas, pa se vraćaju u svoja okolna naselja, razne košutnjake, vidovnjake i cerovnjake?Do pola sedam je tako. Krene negde oko četiri.

Jel to prema centru Balkana (Novom Beogradu) ili gužvu prave ovi što rade kod nas, pa se vraćaju u svoja okolna naselja, razne košutnjake, vidovnjake i cerovnjake?![]()
neću, imam konačno popis u subotu, a i M. radi...Oces ti dovuci dupe u bg sad za vikend![]()
Šteta, ohladiće se špic rebra.neću, imam konačno popis u subotu, a i M. radi...
Šteta, ohladiće se špic rebra.

Obicno tuda nije strasno tako ko danasDo pola sedam je tako. Krene negde oko četiri.
neću, imam konačno popis u subotu, a i M. radi...

sad je gledamo u kitiji i mastamo da nas hladi 
ne ridaj, mala, vreme je pred nama

Takođe kafa, ali za ovo vreme, ladan nes.
ima hejt na moju paladijum kolekciju 
Ja svakako pravim mlaku kafu, ne moze sad vrucaTakođe kafa, ali za ovo vreme, ladan nes.
Jesi to išla da bereš maline il jagode?