Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pokaži ovom ovde slike iz streljane
:manikir:

Screenshot_20250527-085051.png

ako računaš to što su te vodili u bubanj potok kad si bio ćaci, ako si pucao iz M48 ležeći, to i nije neko majstorstvo. tamo su puške bile perfektno upucane
Napuco se ja, nisam imo ravne tabane ko neki. Inače je to tek utbani mit, da su te puške bile dobre. Sve puške koje je koristila redovna vojska (uključujući i srednjoškolce u Bubunj) su bile razvaljene od mnogo ispaljenih metaka. Cevi su bile prilično oštećene, a đaci su pucali na manjim rastojanjima.

Napuco se ja, nisam imo ravne tabane ko neki. Inače je to tek utbani mit, da su te puške bile dobre. Sve puške koje je koristila redovna vojska (uključujući i srednjoškolce u Bubunj) su bile razvaljene od mnogo ispaljenih metaka. Cevi su bile prilično oštećene, a đaci su pucali na manjim rastojanjima.
e neam pojma ali ja sam solidno ispogađao. ali bilo je lako kad ležiš

čuo sam da je dobar roštilj kod žar manceta? jel možeš da potvrdiš?
Uzimao sam stalno dok su mi bili bliže, pored BUS stanice, ali kad su ih srušili da izgrade kontejner za komunalce... retko idem u blok 45. Ali sam bio par puta i dobri su. Možeš da ih nazoveš i naručiš, pa samo pokupiš ili da sedneš kod njih u restoran i klopaš. Imaju sjanu gibanicu.

Uzimao sam stalno dok su mi bili bliže, pored BUS stanice, ali kad su ih srušili da izgrade kontejner za komunalce... retko idem u blok 45. Ali sam bio par puta i dobri su. Možeš da ih nazoveš i naručiš, pa samo pokupiš ili da sedneš kod njih u restoran i klopaš. Imaju sjanu gibanicu.
taj srušeni i žar na vidikovcu su jedina dva prava manceta u beogradu

gibanicu? Mislio sam da imaju samo roštilj... pa ništa, uzmem 10 ćevapa i gibanicu umesto leba i bog da me vidi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back