- Poruka
- 122.246
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz čega je pucano, koja daljina?
Pistolj, ceh neki ne secam se koji, 30mIz čega je pucano, koja daljina?
ćuti nabićeš mu komplexePistolj, ceh neki ne secam se koji, 30m
NekaPistolj, ceh neki ne secam se koji, 30m
ČZ iliti češka zbrojovka, a kalibar? Lepo, pravo rastojanje.Pistolj, ceh neki ne secam se koji, 30m

Teško, jerbo sam ja iz raznijeh pištolja i još nešto što metla ,ali i većina danas, neće moći - papovka, M70 i mator a stara M 48 (moču nosam)ćuti nabićeš mu komplexe
ako računaš to što su te vodili u bubanj potok kad si bio ćaci, ako si pucao iz M48 ležeći, to i nije neko majstorstvo. tamo su puške bile perfektno upucane
Napuco se ja, nisam imo ravne tabane ko neki. Inače je to tek utbani mit, da su te puške bile dobre. Sve puške koje je koristila redovna vojska (uključujući i srednjoškolce u Bubunj) su bile razvaljene od mnogo ispaljenih metaka. Cevi su bile prilično oštećene, a đaci su pucali na manjim rastojanjima.ako računaš to što su te vodili u bubanj potok kad si bio ćaci, ako si pucao iz M48 ležeći, to i nije neko majstorstvo. tamo su puške bile perfektno upucane
Tako nešto, malo rastojanje za pušku. Ali odlično za neiskune đake.kolko beše u bubanj potoku daleka meta, 50 ili 100 metara?
e neam pojma ali ja sam solidno ispogađao. ali bilo je lako kad ležišNapuco se ja, nisam imo ravne tabane ko neki. Inače je to tek utbani mit, da su te puške bile dobre. Sve puške koje je koristila redovna vojska (uključujući i srednjoškolce u Bubunj) su bile razvaljene od mnogo ispaljenih metaka. Cevi su bile prilično oštećene, a đaci su pucali na manjim rastojanjima.
To je do nas kao pojedinaca. Ja sam imao iskustvo u pucanju, pa mi je to bilo laganice, ali je bilo i onih koji su promašili bedem iza mete. I onih sa plavim ramenima.e neam pojma ali ja sam solidno ispogađao. ali bilo je lako kad ležiš
Kad su neki prešli iz Evrope u Kanadu.

neću kafu oću batakeDođeš kod mene, odemo do pijace po klopu, pa do ove sa batacima da nas vodi na kafu?

to traži tamo kod metle ja ti dam kafu i kekac da močišneću kafu oću batake![]()

ti srči tu kafu a metla i ja ćemo u parkić da nešto tamo vidimoto traži tamo kod metle ja ti dam kafu i kekac da močiš![]()
čuo sam da je dobar roštilj kod žar manceta? jel možeš da potvrdiš?Dođeš kod mene, odemo do pijace po klopu, pa do ove sa batacima da nas vodi na kafu?
Uzimao sam stalno dok su mi bili bliže, pored BUS stanice, ali kad su ih srušili da izgrade kontejner za komunalce... retko idem u blok 45. Ali sam bio par puta i dobri su. Možeš da ih nazoveš i naručiš, pa samo pokupiš ili da sedneš kod njih u restoran i klopaš. Imaju sjanu gibanicu.čuo sam da je dobar roštilj kod žar manceta? jel možeš da potvrdiš?
taj srušeni i žar na vidikovcu su jedina dva prava manceta u beograduUzimao sam stalno dok su mi bili bliže, pored BUS stanice, ali kad su ih srušili da izgrade kontejner za komunalce... retko idem u blok 45. Ali sam bio par puta i dobri su. Možeš da ih nazoveš i naručiš, pa samo pokupiš ili da sedneš kod njih u restoran i klopaš. Imaju sjanu gibanicu.
gibanicu? Mislio sam da imaju samo roštilj... pa ništa, uzmem 10 ćevapa i gibanicu umesto leba i bog da me vidi!Uzimao sam stalno dok su mi bili bliže, pored BUS stanice, ali kad su ih srušili da izgrade kontejner za komunalce... retko idem u blok 45. Ali sam bio par puta i dobri su. Možeš da ih nazoveš i naručiš, pa samo pokupiš ili da sedneš kod njih u restoran i klopaš. Imaju sjanu gibanicu.