- Poruka
- 206.033
NijeJjebo te sto je ladno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NijeJjebo te sto je ladno![]()
to žene i fegetiKafa i kekci.
Bili danas kot kineza ima svašta samo kažu štaćešto žene i fegeti
Ima i za tebe kof kineza, jedino što nemaju sodžu.Džemper zimski, duks, debela trenerka, maj li je ili januar?
Za večeras planiram kinesko plastlčno ćebe da se umotam, greje ko blesavo.

Pačja krv.
Šta je ovo ispod jaja u glini? Ne mogu da pročitam.

I mislila sam, al reko aj da ne lupam. Jedu oni i goveđu u supi, imaju i ono što mi zovemo krvavice pa prže na roštilju.Pačja krv.
Moraš bar nekad da se žrtvuješ.A i sa sodžuom i svim što ima alkohol u sebi je gotovo, ma ni čep da pomirišem.![]()

Ono prvo ne prepoznajem sem ako nije pirinač s jajima i paradajzom u šta sumnjam, al ono drugo mora da su pačije grudi, sve izgleda fenomenalno.Moraš bar nekad da se žrtvuješ.![]()
Gde god da si vreme je za nešto slatko.Spavala popodne, sad ne znam gde sam![]()

Upravo kriziram i spremam se da idem do radnje, nego teska ****** nikako ustatiGde god da si vreme je za nešto slatko.![]()

Prvo su svinjska rebra bez kosti u sosu od pečenih paprika, sa krompirima. Drugo je rolovana ćuretina sa suvim šljivama u sosu od pegurki i pireom.Ono prvo ne prepoznajem sem ako nije pirinač s jajima i paradajzom u šta sumnjam, al ono drugo mora da su pačije grudi, sve izgleda fenomenalno.
Previše boli da bih se igrala, pa ni za pola čaše Ginisa.

Eeee, bilo i slatko. Hladna baklava sa pistćima u mleku, kida.Gde god da si vreme je za nešto slatko.![]()
теби дупло славље. и годишњица и дан младости.Jao štosmo se najeli, sa kumovima smi na klopi godišnjica braka i njima i nama. Upropastili smo se.
Skroz sam omašila, nikad od mene gurman.Prvo su svinjska rebra bez kosti u sosu od pečenih paprika, sa krompirima. Drugo je rolovana ćuretina sa suvim šljivama u sosu od pegurki i pireom.
Ali kako, moram da ti nakako donesem flašu sodžua kad nađem?!![]()
Jednom sam probala suve šljive umotane u suvu slaninu pa na roštilj, kako je to dobro. Mangupi sve pojeli dok sam ja morala da radim, samo sam dve iskukala. Baklave u mleku nikad čula, sad mi je šećer negde 30. 

Slavim ze sebe i za marsija, ebo ga dan mladosti?теби дупло славље. и годишњица и дан младости.![]()

E, ja spremam suve šljive punjene sirom, umotane u slaninicu za slavu. To je moj deo posla.Skroz sam omašila, nikad od mene gurman.Jednom sam probala suve šljive umotane u suvu slaninu pa na roštilj, kako je to dobro. Mangupi sve pojeli dok sam ja morala da radim, samo sam dve iskukala. Baklave u mleku nikad čula, sad mi je šećer negde 30.
Aj ovako, ako nađeš i kupiš popij sa gospom u moje zdravlje i slikaj praznu flašu, dovoljno i ja srećna.![]()

Ali zato kad kreneš da jedeš....Stavila pasulj da se kuva i crkoh kao da sam kopala.
Kilavac.![]()